Miercuri, Iulie 18, 2007, 07:24 PM 

Sampanie Cobbler
     media: 0.00 din 0 voturi

Sampanie Cobbler
Ingrediente:
300ml gheata pisata,
zahar pudra,
lichior Maraschino,
zeama de lamaie
fructe de sezon+ 1 sau 2 portocale,
sampanie.
Mod de preparare :
Se umple 1/4 dintr-un pahar de 300 ml cu gheata pisata. Se adauga o lingurita de zahar pudra, 10 ml lichior Maraschino si 5 ml zeama de lamaie.Se amesteca usor si se adauga fructe de sezon. Dupa aceea, se completeaza cu sampanie foarte rece si se orneaza cu felii de portocala.


Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
    "Viata nu e posibila decat datorita deficientei memoriei si imaginatiei noastre.".. Cioran

    Cautare

    Aboneaza-te la insemnari


    Ultimele poze

    Blog Status

    Vizitatori:532.579
    Insemnari:673
    Comentarii:88
    powered by
    www.ABlog.ro
    Termeni si Conditii de Utilizare