Joi, Mai 31, 2007, 03:17 AM 

Enrique Iglesias - Do You Know (Edited Version)
     media: 0.00 din 0 voturi

Enrique Iglesias - Do You Know (Edited Version)
Enrique Iglesias - Do You Know (World Premiere)

Joi, Mai 31, 2007, 03:02 AM 

Rihanna - Umbrella
     media: 0.00 din 0 voturi

Rihanna - Umbrella

Joi, Mai 31, 2007, 02:50 AM 

Luny Tunes - Noche De Entierro (Nuestro Amor): Video
     media: 0.00 din 0 voturi

Luny Tunes - Noche De Entierro (Nuestro Amor): Video

Joi, Mai 31, 2007, 02:35 AM 

Microsoft - Surface
     media: 0.00 din 0 voturi

magic - power - possibillities
Microsoft surface represents a fundamental change in the way we interact with digital content
With surface we can grab data with our hands and move information between objects with natural gesture and touch
Surface allow for several people to work independently or simultaneously, without using a mouse or a keyboard

Duminica, Mai 27, 2007, 12:14 AM 

Incognito
     media: 0.00 din 0 voturi

Sambata, Mai 26, 2007, 02:14 AM 

Sarbel
     media: 0.00 din 0 voturi

Sambata, Mai 26, 2007, 02:04 AM 

Chris Daughtry - Over You
     media: 5.00 din 1 vot

Sambata, Mai 26, 2007, 01:41 AM 

Chris Cagle Everything
     media: 0.00 din 0 voturi

Miercuri, Mai 23, 2007, 01:13 PM 

Cugetarea unui cetatean de tranzitie
     media: 5.00 din 1 vot

"...tranzitia asta prelungita din Romania a cam produs mutatii de gandire ca in filmele sf gen Alien..."

Miercuri, Mai 23, 2007, 01:38 AM 

Hits
     media: 0.00 din 0 voturi

Omarion - Ice box
Augustana-Boston contest
T-Pain - Buy UA Drank (Shawty Snappin')
Elliott Yamin-Wait For You
P.Diddy -Last Night
It's not over DAUGHTRY music video


Marti, Mai 22, 2007, 09:41 PM 

Credit doar cu buletinul, o poveste de adormit debitorii
     media: 0.00 din 0 voturi

"Majoritatea reclamelor pe care si le fac bancile cu privire la creditele date de pe o zi pe alta doar cu buletinul sunt mincinoase. Reporterii „Gardianul“ au testat modul in care se poate lua un credit, afland ca lucrurile sunt mult mai complicate.Credit doar cu buletinul, luat de pe-o zi pe alta, fara garantii ipotecare sau de alta natura, acesta este visul multora dintre romani. Reclamele bancilor, difuzate zilnic in toata mass-media, iti lasa impresia ca o astfel de dorinta poate deveni oricand realitate. O zana buna, de sex masculin, care il fericeste peste noapte pe un patron aflat in criza financiara, o pustoaica de doar 10 ani care inhata un credit de 10.000 de euro sau chiar si o gasca de pitici de gradina care se alege cu o finantate substantiala, sunt doar cateva din argumentele care ii fac pe romani sa creada ca obtinerea unui credit este floare la ureche. In realitate, lucrurile nu sunt chiar asa.
Reporterii «Gardianul» au facut mai multe descinderi la principalele banci de pe piata romaneasca pentru a testa pe propria piele disponibilitatea acestora de a acorda credite. Asa am aflat ca sloganul „doar cu buletinul“ este doar un carlig de atragere a clientilor, in timp ce finantarea in doar 24 de ore se transforma adesea in 24 de zile. Exista chiar banci unde clientul este lasat minute bune sa astepte, in fata unui ghiseu gol.
Egnatia Bank, mai rau decât la camatari
In zona considerata de lux, Domenii, bancile sunt insiruite una dupa alta la parterul blocurilor ca margelele pe ata. Sediul Egnatia Bank arata bine, luxos chiar, insa la ghisee sau la birourile functionarilor bancii nu se afla nimeni. La unul dintre aceste birouri, o tânara care putea fi la fel de bine si manechin te invita sa iei loc, parând decisa sa nu te lase sa pleci pâna nu iti gaseste un credit pe masura nevoilor. Lucrurile nu stau insa chiar asa. Intrebarile junei curg una dupa alta, si nu in favoarea solicitantului de credit, adica a reporterului. „Da, mai am un credit. Da, avem si un leasing pe numele sotiei, la masina, insa neaparat ne trebuie un credit imobiliar de 80.000 de euro pentru a putea cumpara un apartament de doua camere“. Raspunsurile sunt descurajante pentru solicitant: noile norme pentru aplicarea creditelor asa-zis relaxate inaintate de conducerea Egnatia la BNR au fost respinse. Ne calculeaza totusi, cam fara tragere de inima, ratele si dobânzile, incercând o simulare de credit. Asa aflam ca pentru a obtine 80.000 de euro cu rambursare in 25 de ani trebuie sa venim cu toate actele doveditoare de venituri ale membrilor familiei si, mai ales, sa dispunem de 20.000 de euro in cont. Rata ar iesi la 650 de euro lunar. Calculul ulterior este simplu: 25 ani, adica 300 de luni, de inmultit cu rata de 650 de euro rezulta o rambursare de 195.000 de euro. Chiar mai mult decât dublul sumei solicitate drept imprumut. Ratele includ tot felul de comisioane(de acordare, de evaluare, de inregistrare in arhiva electronica etc) si nu includ taxele notariale de cumparare a apartamentului si de inscriere a ipotecii in favoarea bancii, taxe deloc de neglijat. La final, domnisoara isi calca pe inima si ne vinde un pont: „Incercati la Alpha Bank, sunt singurii la care li s-a aprobat(noile norme pentru credite «relaxate» n.r.), acolo sigur obtineti banii de care aveti nevoie“.
HVB da bani doar cu testament
Imediat lânga sediul Egnatia, o alta banca. Celebra mai ales prin reclamele care s-ar potrivi mai degraba la cartile fratilor Grimm: HVB-Tiriac, banca de unde piticii de gradina vin cu taxiul sa isi ia credit pentru orice. La intrare un pensionar apatic apartinând unei firme particulare de paza ne intâmpina batos cu un: „Dumneavoastra?“ Când se dumireste tataie ca nu suntem decât simpli musterii, ne preda unei domnisoare care zâmbeste de parca ar vrea sa ne vânda pasta ei de dinti preferata. Nici la HVB nu sunt clienti si probabil ca am deranjat siesta personalului. Domnisoara isi ia un pix si ne insiruie multiplele posibilitati de a obtine un credit. Suma pare insa cam mare pentru conditiile de creditare impuse de banca. Scadem substantial suma la 20.000 de euro si aflam ca trebuie sa iti faci testamentul in favoarea bancii pentru a obtine suma cu pricina. Deci: in primul rând trebuie sa ai un imobil asupra caruia sa institui o ipoteca de rangul I in favoarea HVB. Poate fi si o casa neterminata sau un teren intravilan. Apoi, iti faci o asigurare de viata pe care de asemenea o cesionezi in favoarea bancii. Adica daca debitorul incearca cumva sa traga clapa si sa decedeze inainte de termenul inscris in contractul de imprumut, banca este oarecum asigurata. Urmeaza apoi asigurarea imobilului ipotecat cesionata, (ati ghicit) in favoarea bancii. Si ultima, dar nu cea mai putin important conditie impusa, cesionarea venitului lunar in favoarea bancii pe perioada contractului de imprumut. Adica tot salariul pe 20 de ani, cât ar fi durata de creditare!!! Si noi si domnisoara de la birou ne lamurim ca nu putem sa ne vindem morti sau vii pentru 20 de ani. Si pentru ca suntem simpatici, primim din nou un sfat. Gratuit sfatul. „Mergeti la Alpha Bank, acolo au alte conditii, va acorda imprumutul. Dar sa stiti ca veti plati mult mai mult la dobânzi“, ne spune si domnisoara de la HVB-Tiriac. Plecam invidiosi pe piticii de gradina cu buzunarele doldora de euroi si cu nedumerirea in suflet:de ce la nici o banca nu este ca in reclame?
Relaxare maxima la Banca Transilvania
Am intrat la o sucursala a Bancii Transilvania cu gândul la un credit de nevoi personale. Am verificat, initial, conditiile si sumele maxime care se pot imprumuta, pe site-ul bancii. Am aflat ca, pentru un „credit de nevoi curente“, fara girant si cu comisioanele incluse, valoarea maxima a creditului este de 52.500 de lei. Termenul de rambursare este de maximum 10 ani, dobânda este 15 %, iar DAE (dobânda anuala efectiva) 18.33%. La fata locului am inteles ca nu oricine are acces la suma maxima. La biroul de credite n-am gasit pe cineva. Dupa o asteptare de câteva minute, a aparut o domnisoara foarte relaxata, care s-a oferit sa ne ajute cu explicatii. Initial, am crezut ca este o greseala, fiindca de sub imbracamintea mulata si foarte sumara ea parea mai curând animatoare decât angajata unei banci. Oricum, am cerut 52.500 de lei pentru nevoi personale. Raspunsul prompt a fost: „Dumneavoastra ce venit lunar aveti?“. Atunci am inteles ca doar cei care au salarii de vre-o 3.000 de lei sau peste ar avea acces la imprumutul maxim. Reporterul nostru a avut acces la 26.032 de lei, pe zece ani, cu dobânda a creditului de 15% si DAE de 18.17% si o rata lunara de 419.99 lei. Evident, din suma imprumutata se mai scad niste bani. 2% comision de analiza, 5% comision de gestiune si eventual 1% comision de reesalonare sau de rescadentare. Altfel, domnisoara ne-a cerut copii dupa cartea de munca, dupa contractul de munca, dupa actul de identitate si adeverinte de salariu in original. „Intr-o saptamâna primiti raspunsul la cerere si restul stabilim atunci“, ne-a spus inainte sa dispara asa cum aparuse.
Bancpost e ceva mai darnica
Lânga Banca Transilvania am gasit si o sucursala Bancpost. Am intrat cu aceeasi cerere, dar am intrebat si despre un credit ipotecar. Dupa ce a aflat ca e vorba despre un credit, domnisoara din spatele biroului, ceva mai decent imbracata decât colega de la Transilvania, ne-a sugerat ca orice credit e bine de facut in franci elvetieni. „Pentru ca dobânda este mult mai mica“, ne-a explicat ea si a repetat ideea pâna i-am facut pe plac. Cu toate ca am declarat acelasi venit lunar, Bancpost a fost dispusa sa ne imprumute 48.800 de lei (transformati din franci elvetieni ) pentru nevoi personale. Daca am fi cerut creditul in lei, suma ar fi fost similara cu cea de la Banca Transilvania. Se scade un comision de 3% si suma concreta este 42.400 de lei. Mai mult ca la Transilvania. Primele trei luni sunt perioada de gratie, deci rata este mai mica. 420 de lei. Dupa aceea rata este de 670 de lei plus 3.5 lei pe luna, pentru zece ani. Dobânda este 7.95%, iar DAE 12.91%. Pentru un credit imobiliar, cu ipoteca pe spatiul cumparat, am obtinut, in aceleasi conditii, 34.400 de euro pentru 20 de ani. Dobânda creditului este de 5.35% in primul an, dupa care creste la 6.05% pe an, dobânda variabila. Adica daca se schimba dobânzile peste câtiva ani, sunteti buni de plata. Si aici exista o perioada de gratie, la alegere, intre 3 si 12 luni. Concret, rata pentru primul an ar fi 890 de lei, iar pentru ceilalti 19 ar fi 960 de lei pe luna, daca dobânzile nu se modifica. Actele necesare sunt aceleasi, cu precizarea ca in cazul creditului imobiliar raspunsul bancii vine in trei saptamâni.
Teapa dobånzilor la credite continua
Bancile din Romania continua sa ne minta cu privire la dobanzile anuale efective (DAE) aplicate creditelor. Pe o foaie uriasa, sunt scrise cu litere de-o schiopa avantajele unui credit de orice fel. Cu un corp de litera ceva mai mic sunt trecute dobanzile simple pentru imprmuturi. Adeseori, ele sunt doar jumatate din dobanda reala pentru un credit. Mai grav este ca, atunci cand suni la orice banca, operatoarea iti spune care este dobanda simpla, fara a preciza comisioanele care revin creditorilor. Doar in situatia in care stii exact ce trebuie sa intrebi si daca operatorul are programul necesar pentru a calcula, ai o sansa sa afli cat este DAE.Majoritatea bancilor cu capital strain din Romania au sedii considerate luxoase de romanul de rand. Chiar daca la intrare nu te intampina nimeni cu nimic, asa cum spune o reclama, in interiorul destul de spatios al cladirii sunt fotolii foarte confortabile si personal calificat sa te convinga sa girezi pentru un credit substantial. La o adica, chiar cu locuinta pentru care ai de platit alte rate timp de 30 de ani. Pentru creditele de nevoi personale nu e neaparata nevoie sa-ti pui gaj casa, dar trebuie sa indeplinesti cumulativ conditii uneori draconice.
Raiffeisen Bank este una dintre primele banci cu capital strain care s-au deschis in Romania.
Sediile mari, destul de elegante pentru romanul de rand, si personalul intodeauna la patru ace contrasteaza puternic cu persoanele care vin sa-si faca credite. Dupa ce ai intrat in banca, din spatele unui birou, o domnisoara draguta iti face o propunere pentru un credit cu zambetul pe buze. De cealalta parte a biroului se perinda, de cele mai multe ori, oameni modesti. Lor nu le arde de zambit. Sunt prea preocupati sa-si duca traiul de zi cu zi. Dupa ce asteapa chiar si zeci de minute in picioare in fata sau in lateralul unui birou, pentru ca scaunele sunt intr-un raport de doi la unu in favoarea clientilor, operatoarea ii face o oferta de creditare cu o dobanda de 15 la suta. Romanul, care nu stie foarte multe despre credite, accepta oferta propusa, crezand ca este un chilipir, isi aduce toate actele si ia creditul. Abia cand ajunge acasa si studiaza toata documentatia realizeaza ca stia, de fapt, doar dobanda simpla, care nu include comisioane. Procedurile birocratice se mentin
O persoana cu un venit net de 400 de lei poate obtine un credit de cel mult 4.000 de lei de la orice banca, in conditiile in care facturile de la utilitati sunt foarte mici, daca persoana in cauza nu locuieste singura si lucreaza la o companie cu un numar mare de angajati, de preferinta, cu capital strain. Se poate obtine creditul si daca declarati ca locuiti cu cineva si aduceti o factura de utilitati din perioada de concediu, pentru ca banca nu verifica un potential client decat la Biroul de credit. Pe baza datelor furnizate se face un punctaj care trebuie sa depaseasca baremul minim pentru obtinerea imprumutului. Dupa depunerea si aprobarea dosarelor, urmeaza calvarul. Majoritatea cetatenilor constata ca platesc mult mai mult decat s-au asteptat pentru un credit abia dupa ce au semnat actele.
Jaf de la saraci, indiferent de natie
Raiffeisen Bank practica, pentru un credit de 4.000 de lei pe trei ani, o dobanda simpla de 15 la suta. La aceasta cifra se adauga comisioane de administrare, comisioane de risc valutar, daca imprumutul nu se face in lei, si alte tarife. Astfel, DAE ajunge la 28,61, adica aproape dublu fata de dobanda de pe bannere.
Nici statul nu se lasa mai prejos cand vine vorba de luat bani, altii decat cei din impozitele si taxe pe orice.
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) percepe un procent de dobanda de 14,25 pentru un credit de 4.000 de lei, rambursabil in cinci ani. La acest procent se adauga comisioane de gestiune, comisioane de risc, comisioane de analiza si comisioanele pentru Biroul de credit. Astfel, DAE ajunge la 18,62 la suta. Dupa toate calculele, operatoarele va spun ca nu primiti 4.000 de lei, ci 3.806 lei pentru ca CEC-ul isi vrea mai intai banii din comisioane.ANPC se lupta cu bancheriiAutoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) a verificat, in luna aprilie, 129 banci si institutii financiar nebancare (IFN) din toata tara pentru a vedea cum este protejat consumatorul de creditori.
Cele mai mari banci din Romania au fost somate de autoritate sa modifice contractele de credit.
Cele mai multe nereguli au fost gasite la ABN AMRO Bank din judetul Prahova, unde s-a constatat ca in contractul de credit nu sunt specificate in mod clar procentele de penalitati pentru intarzierea/achitarea ratelor evaluate sau dobanda care poate oscila la un moment dat, fara elemente de referinta.
Tot la ABN AMRO, dar si la HVB Tiriac SA din judetul Prahova, ANPC a constatat ca «in majoritatea contractelor de credit cu diferite destinatii, ideile de baza precizate in anumite capitole, articole, obligatii ale beneficiarului nu sunt preluate, nu se regasesc si la cap. «Obligatiile bancilor», astfel incat sa se asigure un echilibru intre parti“.
La Piraeus Bank si Citi Financial Romania SA din Prahova, inspectorii nu puteau citi contractul decat cu lupa, pentru ca textul era redactat cu un font prea mic.
Banc Post SA, HVB Tiriac si ABN AMRO Bank au fost avertizate de autoritate si pentru ca obliga solicitantii de credite sa fie de acord cu prelucrarea datelor personale, in scop de marketing si/sau cedarea catre terti.In urma controlului, ANPC a amendat 34 de banci si IFN-uri si a oprit temporar prestarea de servicii pentru opt agenti economici. Alti 51 de operatori au primit doar avertismente.
BRD trimite clientii acasa
La un sediu micut al BRD din Giulesti nu vei gasi niciodata prea multa lume. Cei care vin sunt, de regula, pensionarii. Prea putini sunt tinerii care au timp sa stea la cozi la banci. Si aici, ca la toate bancile care se respecta, personalul este la patru ace, cu parul geluit sau dat cu spuma, mirosind a te-miri-ce parfum scump. Nici aici nu te intampina nimeni la intrare. In banca intra personaje imbracate prea modest pentru cat au muncit toata viata. Asteapta, ca pe vremea lui Ceausescu, sa le vina randul sa puna o intrebare sau sa completeze un formular. Nu sunt foarte multe scaune pentru clienti tocmai pentru ca sediul este mic. In schimb, asteptarea este lunga. Intre timp, singurul lucru gratuit din banca, exceptand pliantele si aerul conditionat, este un pahar cu apa cu care te servesti singur. Asta doar daca ai norocul sa mai gasesti pahare. Dupa ce ti-a venit randul, te asezi intr-un scaun confortabil si intrebi de oferta la credite. Din spatele unui birou, o domnisoara cu ochelari iti explica faptul ca trebuie sa mai astepti vreo 2-3 saptamani pana apare o promotie in care se reduce gradul de indatorare la 65 la suta. Daca totusi vrei sa stii niste oferte la credite, operatoarea incarca simulatorul de credite cu datele tale. Astfel aflii ca un credit de nevoi personale are o dobanda anuala efectiva de 14,5 la suta. Tot operatoarea iti da si sfaturi cu privire la creditele pe care ar fi bine sa le iei. Dupa aceea, domnisoara iti da cereri de toate felurile si te pofteste sa vii cu ele completate. "
sursa: Gardianul

Marti, Mai 22, 2007, 06:15 PM 

Photo art
     media: 2.00 din 1 votLuni, Mai 21, 2007, 07:42 PM 

Cultura prin intermediul televizorului
     media: 0.00 din 0 voturi

" In copilarie fiecare dintre noi am avut tendinta de a imita, de a avea un model si de a invata lucruri noi.Copiii invata in ultimul timp prin intermediul televizorului. O sursa de a-si “imbogati” vocabularul o reprezinta desenele. Era foarte util daca nu se schimba modalitatea de difuzare a desenelor. Foarte multi copii din generatiile trecute au invatat limba engleza cu ajutorul desenelor animate.
Daca urmarim noile desene, observam cu stupoare ca majoritatea actiunilor sunt doar tipete, batai si impuscaturi. Cu toate ca intotdeauna binele castiga, copiii invata cum sa se adreseze prietenilor si parintilor intr-un mod unic. Cuvinte precum nasol, fraiere, imputitule, aiurea, naspa incep sa guverneze vocabularul copilului ce doreste sa iasa in evidenta precum personajul admirat.
Din dorinta de a fi ca Batman, Superman sau Spiderman cei mici vor si costume asemanatoare acestor personaje. De cate ori nu a inceput sa planga cel mic spunand ca vrea un costum ca al lui Spiderman? Copilului i se intipareste in minte ceea ce i se ofera.“Cultura prin intermediul televizorului“ – asa ceva nu ar trebui sa existe. Traim intr-o lume a tehonologiei, insa nu inteleg de ce uitam de carti. De ce sa nu-i citim povesti celui mic in loc de a-l lasa sa se uite la cine stie ce lupta intre fortele binelui si cele ale raului?Aceste desene creeaza o dependenta de televizor. Azi poate ca sta o ora in fata televizorului, dar in timp o sa vrea si mai mult, din ce in ce mai mult pana cand o sa-i acapareze toata ziua. Un copil care sta singur acasa, in mod sigur va sta si se va uita la TV sau se va juca pe calculator.
In viitor, imaginile urmarite il pot transforma intr-o persoana violenta si astfel ii va fi greu sa se integreze intr-un grup, sa se joace in mod normal. Sa nu ne miram daca se trezeste in toiul noptii speriat pentru ca a visat urat. Cei mici sunt foarte usor de manipulat si fara sa realizeze noaptea viseaza monstrii si fantomele vazute pe ecranul televizorului.Din timpul copilariei ramanem in minte cu povesti, cu greu le uitam, ne marcheaza personalitatea fara sa realizam. Cu ce raman copiii nostri? Cu intamplarile din desene sau cu ce au invatat din carti?Sa ne facem timp si sa ne uitam in prealabil la un episod din desenele preferate ale celui mic, doar asa putem sa ne dam seama cam cat de daunatoare sunt pentru el, ce anume ii place si ii atrage atentia in mod deosebit. Discutand despre desene, il determini sa puna intrebari si ii poti explica ce e bine si ce e rau, cum ar fi ca fantomele si monstrii nu exista in viata reala.
Un bun exemplu de violenta in desene poate fi regasit chiar si in Tom si Jerry, in conditile in care nu folosesc un limbaj violent, intalnim frecvent lovituri, cazaturi. Oare cat de mult realizeaza cel mic ca asa ceva nu se poate intampla si in realitate? Sa speram ca nu va incerca niciodata sa faca ce a vazut la televizor cu un prieten de-al lui. Legat tot de aceste desene, intr-un episod Tom fumeaza. Daca Tom fumeaza inseamna ca nu este interzis. Din fericire, aceste scene au fost cenzurate (cel putin din Tom si Jerry).Nu putem sa consideram ca doar desenele il influenteaza pe copil, aceastea au partea lor de vina, dar nu in totalitate.
Educatia data de parinti este cea mai importanta. Ei decid cum sa-si creasca copiii si daca intr-o buna zi se apuca de fumat sau de droguri nu inseamna ca a fost vina lui Tom… Jocurile pe calculator, programele de la televizor si jucariile copilului ajung la copil prin intermediul parintilor.
Desenele pana la un anumit punct pot fi educative insa unele efecte ale lor pot ramane in subconstient si influenta activitatea si atitudinea copilului."
(Un articol de Livia publicat pe 21 Mai 2007)

Duminica, Mai 20, 2007, 05:39 PM 

Beyonce - Get Me Bodied
     media: 0.00 din 0 voturi

Beyonce - Get Me Bodied [Video]
Beyonce-Suga Mama
Beyonce - Kitty Kat/Green Light

Duminica, Mai 20, 2007, 04:58 PM 

En Vogue - My Lovin'
     media: 0.00 din 0 voturi

My Lovin'
En Vogue - Free Your Mind
Kelly Clarkson ft. En Vogue-Free your mind
En Vogue-Too Gone Too Long
Giving Him Something He Can Feel
En Vogue - Whatever (Live MTV Movie Awards 97)
En Vogue

Duminica, Mai 20, 2007, 04:55 PM 

En Vogue on A Different World
     media: 0.00 din 0 voturi

En Vogue on A Different World (Part1)
En Vogue on A Different World (Part 2)
En Vogue on A Different World (Part3)
En Vogue on A Different World (Part 4)
En Vogue on A Different World (Part 5)
En Vogue on A Different World (Part 6)En Vogue on A Different World (Part 7)

Duminica, Mai 20, 2007, 04:40 PM 

Tarkan
     media: 0.00 din 0 voturi

Sambata, Mai 19, 2007, 09:32 PM 

John Mayer
     media: 0.00 din 0 voturi

Waiting On the World To Change - John Mayer

Sambata, Mai 19, 2007, 08:51 PM 

Red High Heels
     media: 0.00 din 0 voturi

Vineri, Mai 18, 2007, 10:24 PM 

Chantal Kreviazuk - Far Away
     media: 0.00 din 0 voturi

Chantal Kreviazuk - Far Away
Make me believe in you
Honestly for real one thing true
Take me in your arms
Wandering alone seems so far
Let me know that you made it as far as forever
Let me know that you hear what I've got to forget
You're far away from me
You're far away from me
You're far away from me
Come a little closer just a little
Let me know heaven sees
Shines on life our memories
Make me feel all that you are
Angel child adore rain star
Coz I know that we'll meet up again in forever
Let me know that you'll be waiting for me in the end
You're far away from me ......................
Come a little closer just a little................
You're far away from me ........................
Come a little closer just a little
Just a little
Chantal Kreviazuk - In This Life
Chantal Kreviazuk - Before You
Chantal Kreviazuk - Time

Vineri, Mai 18, 2007, 10:16 PM 

I'd Lie
     media: 0.00 din 0 voturi

Vineri, Mai 18, 2007, 10:08 PM 

Isn't That Everything
     media: 0.00 din 0 voturi

Joi, Mai 17, 2007, 01:11 PM 

Prietenia se muta pe internet
     media: 0.00 din 0 voturi

Tinerilor le place mancarea gen fast-food, ar da o intalnire pentru un joc pe computer si nu se pot dezlipi de telefonul mobil.

Acestea sunt doar cateva dintre concluziile studiului LeoYouth, realizat de Leo Burnett in colaborare cu D&D Research. Timpul liber al adolescentilor se consuma fie individual, in fata calculatorului (59%), fie prin oras, cu amicii (61a). In plus, 38% dintre cei intervievati au declarat ca petrec multe ore jucandu-se la computer. De altfel, o parte importanta din viata sociala a tinerilor pare sa se mute in mediul virtual. Aproape jumatate (45%) dintre cei chestionati au prieteni on-line pe care nu i-au cunoscut in viata reala, iar un sfert dintre ei acceseaza site-uri de intalniri. Mai mult, 90% dintre tineri folosesc messengerul, care a devenit mai utilizat decat telefonul mobil. In realitate, tinerii se considera destul de introvertiti, baietii chiar mai mult decat fetele (65% fata de 53%).

Bani de la parinti:
In privinta familiei insa, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Parintii sunt cei care ii protejeaza, desi aproape jumatate dintre respondenti - 49% - au declarat ca isi castiga propriii bani. In ceea ce priveste felul in care isi aleg alimentatia si miscarea, tinerii fac sport si incearca sa manance sanatos, insa de multe ori intentiile lor „esueaza” in fast-food-uri. 72% dintre respondenti au declarat ca le place mancarea de la fast-food, iar 80% considera ca alimentele nesanatoase nu prea pot fi evitate.Potrivit cercetarii, 74% dintre cei intervievati reusesc sa economiseasca pentru lucrurile pe care si le doresc si se intereseaza inainte de a face o investitie, cum ar fi un player mp3 sau un telefon mobil. Ei se bazeaza pe informatiile la care au acces, pe recomandarile prietenilor sau pe informatii de pe internet. Asta nu inseamna ca isi cumpara cele mai ieftine produse, ci obiecte scumpe, pe care le achizitioneaza la cel mai mic pret de pe piata.
17 Mai 2007
articol de Eugenia Mihalcea
................................................................................
".. Aproape jumatate (45%) dintre cei chestionati au prieteni on-line pe care nu i-au cunoscut in viata reala.."

ma intreb daca aceste cunostinte virtuale se pot numi prieteni?..in viziunea mea nu..nu sunt prieteni..sunt doar cunostinte efemere care pot apare si dispare subit..nu reprezinta nimic palpabil si nu sunt oameni pe care te poti baza, asa cum sunt prietenii adevarati..asa zisii 'prieteni on-line 'sunt doar parteneri placuti de dialog cu care iti petreci timpul in fatza monitorului.....iluzia ca cei cu care ne dialogam pe mesenger fara sa le cunoastem chipul real ne sunt prieteni este generatoare de minciuni..pe undeva, ne furam singuri caciula....ramane de vazut.....dupa cum evolueaza lucrurile, probabil ca notiunea de prietenie va suferi modificari substantiale


Miercuri, Mai 16, 2007, 10:17 PM 

I'll Play The Blues For You
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 15, 2007, 10:53 PM 

Te Busque - Nelly Furtado
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 15, 2007, 10:22 PM 

Tu Amor
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 15, 2007, 09:29 PM 

My Wish
     media: 0.00 din 0 voturi

Rascal Flatts-My Wish

I hope the days come easy and the moments pass slow,
and each road leads you where you wanna go,
and if you're faced with a choice, and you have to choose,
I hope you choose the one that means the most to you.
And if one door opens to another door closed,
I hope you keep on walkin' till you find the window,
if it's cold outside, show the world the warmth of your smile.
But more than anything, more than anything...
My wish, for you, is that this life becomes all that you want it to,
your dreams stay big, your worries stay small,
You never need to carry more than you can hold,
and while you're out there getting where you're getting to,
I hope you know somebody loves you,
and wants the same things too,
Yeah, this, is my wish........................
I hope you never look back,
but you never forget,
all the ones who love you, in the place you left,
I hope you always forgive, and you never regret,
and you help somebody every chance you get,
Oh, you find God's grace, in every mistake,
and always give more than you take.
But More than anything,
yeah, more than anything...

Marti, Mai 15, 2007, 09:25 PM 

Rascal Flatts
     media: 0.00 din 0 voturi

Music Video - "Stand"

Marti, Mai 15, 2007, 09:21 PM 

Dance
     media: 0.00 din 0 voturi

Samba
Hip Hop Dance Routine
Lindy HIP HOP
Swing Dancing Hip Hop
One of the most spectacular acrobatic dances ever seen !
Steal Dance

Luni, Mai 14, 2007, 02:50 PM 

Agroturismul
     media: 0.00 din 0 voturi

Agroturismul se sinucide cu termopane
Nascut acum mai bine de un deceniu, agroturismul romanesc a ajuns la virsta pubertatii, dar creste nefiresc, jumatate om, jumatate termopan. Boala ce-l macina pe dinauntru se datoreaza chiar parintilor sai. Ei l-au industrializat.
Pe strada asta din Moeciu de Sus, s-au inghesuit una in alta zeci de casoaie la care alearga bucurestenii la sfirsit de saptamina povestind naivilor, la intoarcere, ca au fost „in agroturism“. Pensiunea „Nicoleta“, doua corpuri de cladire, unul are 7, altul 14 camere, un foisor urias, o sala de mese separata, cu zeci de locuri. Muncitorii lucreaza sa mareasca aceasta casa-mamut. Gazda, Nicoleta Preda, e la bucatarie. O femeie intre doua virste, care nu-i scapa din ochi pe constructorii ce-or sa-i termine o alta sala de mese, de 60 de locuri, unde ii vor petrece turistii de Revelion. Actuala sala de mese, cu 35 de locuri, arata ca o cantina mica a unei intreprinderi de stat. Fosta bucatareasa la o unitate militara, Nicoleta Preda si-a crescut afacerea, inceputa de la trei camere, cu banii sporiti nu atit din agroturism, cit de gaterul de care se ocupa barbatul ei. Camerele arata gustul Nicoletei, care pare a jindui de-o viata sa locuiasca la oras, eventual intr-o policlinica: termopane, draperii portocalii din plastic, gresie peste tot, mocheta pe jos, tablouri de bilci. In aproape toate casele din Moeciu, aceleasi draperii stau de straja termopanelor, alaturi de scaunele din inox, cu spatare din imitatie de piele. „La citi oameni imi intra in casa, dau uneori o fuga si dupa un piept de pui la Metro, in Brasov“, recunoaste Nicoleta. Dar se jura ca are timp sa se ocupe de toti turistii, chiar cind casa e plina. „Agroturism facem aici, ce altceva!?“, zice ea, deranjata de intrebare.
Oaspete, iar nu client
Agroturismul este cea mai pretentioasa dintre ramurile turismului rural. Turism rural se cheama ca face si un banal hotel, prin simplul fapt de-a fi situat la tara. La Moeciu, Complexul „Cheile Dimbovicioarei“ este o copie de succes a unei constructii bavareze cu zeci de camere, dar nimeni de aici nu are pretentia ca face agroturism. Sederea in agroturism se petrece mare parte in interiorul unei case cu maximum zece camere - sase spun ai nostri - zic francezii. Patru lucruri diferentiaza agroturismul de orice alta forma de turism. Locuim intr-o gopodarie rurala, mincam bucate produse in casa in proportie minima de 60%, deci gospodarul e un mic fermier, avem la dispozitie agrement rural, cum ar fi o partida de cosit sau de muls vaca, iar intre actorii din acest mic univers se nasc mai degraba relatii ca intre gazda si oaspeti decit ca intre patroni si clienti. Confortul se masoara in margarete, nu in stele, ca la hotel.
Cam astea ar fi principiile acestui tip de turism, unele regasite chiar in manualul de management al agroturismului, scris de Maria Stoian, sefa Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC. Dar domeniul e gestionat in lume nu doar de legi, ci si de exigente cutume de breasla.
Industrializare fortata
Buricul agroturismului romanesc este in zona Bran-Moeciu, doua comune aflate la circa 30 de kilometri de Brasov. Oraseni prosperi si-au refacut in ciorchinii de case cu pina la patru etaje paradisul imaginat de ei pentru un weekend reusit la munte. Lunar, vin in zona peste 10.000 de turisti atrasi de aerul de munte si de promisiunile agentiilor de turism. Aici s-a infiintat in 1994 Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC, cea mai mare si mai sonora entitate juridica de promovare a turismului rural romanesc. In ultimii ani au aparut la Moeciu 500 de case de vacanta, la Bran vreo 200. Li se adauga 200 de pensiuni la Moeciu si vreo suta la Bran. Case uriase, multe cu peste 15 camere, ce-si spun „pensiuni agroturistice“. Sint si pensiuni cu cite patru-cinci camere, cum ar fi „Casuta din Povesti“ sau Pensiunea „Liliana“, unde ramine in picioare prezumtia de agroturism.
Toate casele aflate acum in constructie contrazic prin marime orice principiu al intimitatii. Pensiunea Maria Clinciu, 18 camere, Pensiunea Mimi, 27 de camere, Pensiunea Nicoleta (Preda), 21 de camere, Pensiunea Ioana Monte Carlo, 20 de camere, Pensiunea Luminita, 24 de camere, toate isi spun „agroturistice“.
Atrage iarasi atentia Vila Bucegi, cadorisita de fostul ministru al Turismului, Agathon, cu cinci margarete. O constructie rece, cu aceleasi draperii, termopan si mult inox pe interior, numita vila pentru a putea eventual creste numarul de camere peste cel admis unei pensiuni, isi spune si ea, prin vocea unui cumnat lasat de paza, „pensiune agroturistica“, desi nu ofera nimic de mincare, nici macar un ou fiert. Gasim in schimb sauna si jacuzzi.
La Bran, aproape de un supermarket, te indeamna o multime de indicatoare sa opresti la „stina traditionala“, intr-un complex de vile ce poarta numele comunei. Nu mai putin de patru vile compun complexul, fiecare cu cite 9 camere, „cit permite legea“, zice o functionara de la un birou pe usa caruia scrie „Receptie“. Un restaurant cu 40 de locuri jos, la poalele unui deal, deasupra o alta circiuma, cu 75 de locuri. La urcare poti mingiia prin gardul unor tarcuri un cerb, o caprioara si un ponei, asa, cit pentru o tusa de salbaticie. La stina nu e nimeni, trebuie sa dai telefon si sa vii in grup organizat ca sa apara ciobanul si sa mulga oile pentru camera ta de luat vederi.
Nici o pensiune declasificata
Cine ar trebui sa vegheze la respectarea granitei dintre agroturism si orice alt fel de turism? Exista comisii de autorizare, din care fac parte un reprezentant al Autoritatatii Nationale pentru Turism (fostul minister), unul din partea primariei si unul de la ANTREC, singura asociatie de profil care a primit acest drept. Teoretic, o pensiune este controlata o data la trei ani, dar pina acum nu a existat nici un caz de declasificare pentru nerespectarea normelor agroturismului.
Ultima lege, adoptata in 2002 la sugestia ANTREC, este extrem de permisiva, precizind, spre exemplu, ca doar 20% din bucate trebuie sa fie de productie proprie. Asa incit orice motel isi putea pune zorzoana de „agroturistic“ si profita, pina acum citeva luni, si de scutirea de impozit pe profit pe zece ani. De ce nu este interesat ANTREC, ce-si spune „asociatie non-profit“, sa creeze si sa respecte normele firesti ale agroturismului, de vreme ce una dintre functiile sale este cea de „controlor al calitatii produselor standard“? Pentru ca rolul sau de asa-zis arbitru neutru este doar pretextul pentru o prospera afacere.
Cantitate in detrimentul calitatii
ANTREC are 3.600 de membri. Fiecare proprietar de pensiune plateste o cotizatie de 20 de euro pe an pentru fiecare camera. La o medie de sase camere pentru o pensiune, rezulta 120 de euro pe an. Inmultim cu 3.600 de membri si obtinem 432.000 de euro pe an. Se adauga cite 10 euro pe an, costul prezentei unei pensiuni pe site-ul ANTREC. Si abonamentele, 18 euro/an, la revista „Viata la tara“, tiparita in cinci mii de exemplare. Si contravaloarea, mereu variabila, a cursurilor de management agroturistic predate de angajatii ANTREC si fara de care un gospodar nu-si poate deschide o pensiune.
Acesta ar fi, abia schitat, portretul financiar al asociatiei non-profit ANTREC, in rolul ei de arbitru care ar trebui sa vegheze la respectarea normelor agroturismului romanesc. Un arbitru care incaseaza sume enorme nu din prestatia membrilor, ci din numarul lor. Ba mai mult, rolul de arbitru e dublat de cel de jucator, prin firma de turism „Bran Imex“, condusa de insasi presedinta ANTREC, Maria Stoian. Daca ANTREC ar opera cu criteriile adevaratului agroturism, cotizantii s-ar imputina teribil. Maria Stoian ne-a declarat ca au fost citeva pensiuni excluse din ANTREC, pe motiv ca „nu au respectat rezervarile sau au marit preturile cind clientul a ajuns in fata portii“. Dar nu-si mai aminteste macar un exemplu de pensiune data afara din asociatie pe motiv ca nu a respectat normele de agroturism. „E casa omului, nu-l poti obliga sa scoata «Rapirea din Serai» de pe pereti“, spune Maria Stoian.
Sapte principii pentru adevaratul agroturism:
1 – Numarul de camere sa nu fie mai mare de sase, astfel afacerea poate sa ramina una de familie, iar arhitectura sa respecte amprenta locului.
2 – Mincarea traditionala - cel putin 60% din bucate sint de productie proprie.
3 – Primirea - prietenoasa, iar regimul - de ospetie.
4 – Agrement rural - drumetii, partide de cosit sau de hranit animale, taiatul lemnelor; o nunta, un botez, dansuri cu prilejul sarbatorilor.
6 – Turistii sa poata cumpara produse ce-ar exprima identitatea locului, de la brinza, tuica pina la sacose, stergare, oale etc.
7 – Cu cit sint mai putine pensiuni intr-un loc, cu atit agroturismul este mai veritabil.
Sibienii contraataca
Riposta la industrializarea agroturismului vine de la Sibiu, unde s-a format o alta asociatie de turism, una regionala, cu 47 de pensiuni membre, numita „Asociatia de Turism Rural Transilvan“. La fel ca alte asociatii ce activeaza in Bucovina, Maramures sau Apuseni, ATRT incearca sa impuna membrilor sai norme mai severe decit cele strecurate in lege de rivalul cu acoperire nationala: numarul maxim de camere este 6. „Sansa noastra e tocmai ca ne-am dezvoltat mai lent, spune Dumitru Campean, profesor de istorie si proprietar de pensiune cu patru camere in comuna Gura Riului. Asa putem invata din greselile altora, care-au industrializat agroturismul“. Dumitru si nevasta-sa, Chivuta, si-au modificat spre ruralitate casa pe care parintii lor se straduisera s-o indrepte spre urbanitate: „Se vaita mama ca am refacut-o cu birne, cotloane, cu straite pe pereti si la ferestri ca la 1900“, isi aminteste Chivuta. Din mina tinerei educatoare de gradinita ies si zeama acra de vitel, si friptura cu sos de coacaze, si topsa (amestec de smintina, ou si mamaliga), si cascavalul de casa. Rivalul ei in tainele polonicului e tocmai in celalalt capat al Marginimii Sibiului, pe Valea de Argint a Cisnadioarei, la Pensiunea Salistean. Bebe Salistean , medic veterinar, gestioneaza o pensiune cu patru camere. Are in batatura aproape tot ce se cheama oratanie buna de aruncat in cuptor, cai de tras sanii si calesti, porci si vitei de mingiiat sub gusa, dar si de tavalit pe pat de cimbru prin tigaie. Mai nou, si-a luat si un magar, nu ca i-ar folosi la ceva, dar da bine in peisaj.
articol de : Remus Radu

"Din ce in ce mai multi proprietari de pensiuni agroturistice se indeparteaza de traditiile zonei incercand sa imite modul de gazduire hoteliera.."

Luni, Mai 14, 2007, 02:30 PM 

Sibiu
     media: 0.00 din 0 voturi

peisaj Sibiu

Miercuri, Mai 9, 2007, 10:27 PM 

Paulina Rubio
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 8, 2007, 10:45 PM 

MAD TV parody
     media: 0.00 din 0 voturi

Destiny's Child - Beyoncé (MAD TV parody)
MADtv - High School Musical
Mad TV Chingy and Micheal Jackson

Marti, Mai 8, 2007, 10:39 PM 

Switch
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 8, 2007, 10:17 PM 

All over again
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 8, 2007, 09:17 PM 

Faith Hill - live
     media: 0.00 din 0 voturi

Luni, Mai 7, 2007, 12:28 AM 

Simply Red
     media: 0.00 din 0 voturi

Simply Red - Home
Simply Red- Stars
If you dont know me by now
Fake - Simply Red
Simply Red - Your Eyes
Simply Red - The Air That I Breathe

Luni, Mai 7, 2007, 12:23 AM 

Starts With
     media: 0.00 din 0 voturi

Carrie Underwood Starts With Goodbye
I was sitting on my doorstep,
I hung up the phone and it fell out of my hand,
But I knew I had to do it,
And he wouldn't understand,
So hard to see myself without him,
I felt a piece of my heart break,
But when you're standing at a crossroad,
There's a choice you gotta make.

I guess it's gonna have to hurt,
I guess I'm gonna have to cry,
And let go of some things I've loved,
To get to the other side,
I guess it's gonna break me down,
Like falling when you try to fly,
It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life,
Starts with goodbye.

I know there's a blue horizon,
Somewhere up ahead, just waiting for me,
Getting there means leaving things behind,
Sometimes life's so bitter sweet.

I guess it's gonna have to hurt,
I guess I'm gonna have to cry,
And let go of some things I've loved,
To get to the other side,
I guess it's gonna break me down,
Like falling when you try to fly,
It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life,
Starts with goodbye.

Time, time heals,The wounds that you feel,Somehow, right now.

Luni, Mai 7, 2007, 12:19 AM 

Ganduri
     media: 5.00 din 2 voturi

Imi vreau visul inapoi, dar nu se mai poate..totul s-a schimbat.. as vrea sa fiu din nou fata cea frumoasa care iubea atat de sincer si neconditionat ...imi vreau inocenta inapoi....dar s-a dus si nu se mai intoarce ...ma simt de parca as avea o inima de gheata... iar sufletul si mintea-mi sunt prea limpezi...sunt rece, rationala ...primesc caldura dar nu mai pot s-ofer...decat putin, tare putin ...doar mici farame...pe dinafara acelasi trup, dar cat de diferit pe dinauntru...mi-e dor de cea care eram..mi-e dor de sufletul cel fraged care imi aducea atata bucurie

Luni, Mai 7, 2007, 12:05 AM 

Acceptarea greselilor
     media: 0.00 din 0 voturi

" Eroarea este specifica naturii umane cum spune o veche vorba. Asta inseamna ca fiind cu totii oameni, in consecinta toate actele noastre sunt supuse greselilor.

Fara greseli nu exista crestere, nu exista progres. Din greseli se invata. Obsesia de a nu face greseli nu este ceva constructiv. Aceasta obsesie de perfectionism vine tot dintr-o lipsa de incredere in sine.

De ce se intampla acest lucru ? Probabil cand am fost mici, am avut parinti, profesori exigenti sau nu am fost suficienti de incurajati in actiunile noastre. Atunci ne-am pierdut increderea in sine si nu am recapatat-o decat in momentul in care ‘am atins’ desavarsirea lucrurilor.

Insa ce inseamna desavarsirea lucrurilor, ce inseamna perfectiunea? Cineva a spus ca diferenta dintre 80% si 100% este infima raportat la drumul pe care il ai de facut sa ajungi la 80% pentru a infaptui ceva. Ca de fapt, restul de 20% necesita o munca enorma ca rezultatul sa fie aproape acelasi, ca sunt detalii aproape invizibile. Sigur ca nu este vorba despre lucruri facute de mantuiala, ori pe jumatate, vorbesc despre lucruri facute foarte bine.

Trebuie sa invatam din greseli. Acesta este rostul lor in existenta noastra. Neacceptarea greselilor duce la pierderi importante. Ar fi foarte trist sa ajungem la capatul vietii si sa ne dam seama ca am trecut prin ea degeaba. Ca nu am avut ochii suficienti de deschisi la greselile din viata noastra, ca le-am repetat, ca am fost aroganti si autosuficienti. Cum spunea Albert Camus: “Sunt impotriva tuturor celor care cred ca au intotdeauna dreptate”. Trebuie sa ne temem de gandirea unica, cea care detine adevarul suprem.Trebuie sa fim in permamenta deschisi, sa ne confruntam cu ceilalti.

“Dubito ergo sum”. Plecand de la acest fundament, Descartes a scris celebra “Discurs asupra metodei.” Sigur, sa fondezi un sistem filosofic pe un dubiu permanent inseamna ceva inconfortabil. Inseamna in permanenta umilinta si deschidere. Insa inseamna in acelasi timp si foarte multa crestere, multa bogatie. Acesta este rostul esecului, de a avansa in viata. Trebuie sa incercam sa traim, chiar daca cateodata ne inselam asupra lucrurilor, a doua oara sau a treia oara nu vom mai gresi.

Nu trebuie sa ne gandim ca daca am gresit suntem slabi, neputinciosi. Nu trebuie sa ne devalorizam. Trebuie sa mergem inainte, cu mai multe forte, cu mai mult curaj. Ce ar fi lumea asta daca ar fi populata de oameni care incearca ceva, nu reusesc, apoi abandoneaza, de cei care nu incearca nimic de teama de a nu gresi?

Eroii nostri sunt cei care au incercat, au gresit dar au luat-o de la capat, la fel de surazatori, acceptandu-si faptul ca sunt niste fiinte supuse greselilor dar care nu s-au lasat ci au mers mai departe cu incredere si curaj. Sa ne gadim la aceste modele ale noastre. Oare exista vreun atlet care a coborat intr-o zi pe stadion, a inceput sa alerge, a atins viteza maxima, a luat medalia de aur si a plecat? Oare exista vreun scriitor care a inchis ochii, imediat a avut o inspiratie, a inceput sa scrie fara nici o greseala un roman de 200 de pagini? Desigur ca nu. Intotdeauna au existat, exista si vor exista: munca si efort, multe greseli, reintoarceri si intrebari. "

Vineri, Mai 4, 2007, 11:35 PM 

I can't live a lie
     media: 0.00 din 0 voturi

Carrie Underwood - I Just Can't Live A Lie
Lately nothing I do ever seems to please you
And maybe turning my back would be that much easier
Cause hurtful words are all that we exchange
But I can’t watch you walk away
Can I forget about the way it feels to touch you?
And all about the good times that we’ve been through
Could I wake up without you every day?
Would I let you walk away?
No, I can’t learn to live without
And I can’t give up on us now
.. I know I could say were through
And tell myself I’m over you
But even if I made a vow
I promise not to miss you now
And try to hide the truth inside
I'd fail cause I,
I just can’t live a lie

Could I forget the look that tells me that you want me?
And all the reasons that make loving you so easy
The kiss that always makes it hard to breathe
The way you know just what I mean
No, I can’t learn to live without
.., so don’t you give up on us now

.., I know I could say were through
And tell myself I’m over you
But even if I made a vow
I promise not to miss you now
And try to hide the truth inside
I'd fail cause I,
I just can’t live a lie
..., and I don’t wanna try

.., I know I could say were through
And tell myself I’m over you
But even if I made a vow
I promise not to miss you now
And try to hide the truth inside
I'd fail cause I,
I just can’t live a lie
But even if I made a vow
I promise not to miss you now
And try to hide the truth inside
I fail cause I,
I just can’t live a lie
.., I can't live a lie

Marti, Mai 1, 2007, 10:15 PM 

I Turn To Country
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 1, 2007, 10:10 PM 

Forever And For Always
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 1, 2007, 10:05 PM 

Carrie Underwood
     media: 0.00 din 0 voturi

Carrie Underwood feat. Rascal Flatts - Bless The Broken Road
Carrie Underwood - If You Don't Know Me By Now
Carrie Underwood - Don't Forget To Remember Me

Marti, Mai 1, 2007, 09:59 PM 

kenny rogers
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 1, 2007, 09:58 PM 

Five O' Clock Somewhere
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 1, 2007, 09:57 PM 

George Strait & Alan Jackson
     media: 0.00 din 0 voturi

Marti, Mai 1, 2007, 09:45 PM 

Everytime i think of you
     media: 0.00 din 0 voturi


"Viata nu e posibila decat datorita deficientei memoriei si imaginatiei noastre.".. Cioran

Cautare

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele poze

Blog Status

Vizitatori:532.545
Insemnari:673
Comentarii:88
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare