Duminica, Decembrie 31, 2006, 05:27 PM 

La Multi Ani!
     media: 0.00 din 0 voturi

2007

Duminica, Decembrie 31, 2006, 04:28 PM 

Dans lent
     media: 4.00 din 1 vot

"Ai privit vreodata copiii
Intr-o "invartitoare"?
Ai ascultat zgomotul ploii
Cand cade pe pamant?
Ai urmarit vreodata zborul neregulat al unui fluture?
Ai observat apusul soarelui?
Ai face bine sa incetinesti.
Nu dansa asa de repede.
Timpul e scurt.
Muzica nu dureaza mult.
Iti trece fiecare zi in zbor?
Cand zici "Cum te simti"?" "Ce mai faci"?"

Asculti raspunsul?
Cand ziua se sfarseste
Te intinzi in pat
Cu sute de intrebari succesive
Ce iti trec prin cap?
Ai face bine sa incetinesti.
Nu dansa asa de repede.
Timpul este scurt.
Muzica nu dureaza mult.
I-ai spus vreodata copilului tau,
O sa facem maine asta?
Fara sa-ti dai seama de dezamagirea lui, pentru ca erai grabit/a?
Ai pierdut legatura cu o prietenie buna ce apoi a incetat
Pentru ca tu nu aveai niciodata timp
Sa suni si sa spui "Buna"?
Ai face bine sa incetinesti.
Nu dansa asa de repede.
Timpul este scurt.
Muzica nu dureaza mult.
Cand alergi asa de repede pentru a ajunge undeva
Pierzi jumatate din placerea de a merge.
Cand esti preocupat/a si alergi toata ziua,
Este ca si un cadou niciodata deschis... Aruncat.
Viata nu este o cursa.
Sa o iei mai incet...
Asculta muzica
Inainte sa se termine cantecul. "
(31 Dec 2006)

Joi, Decembrie 28, 2006, 10:42 PM 

La ce ora intram in Europa
     media: 0.00 din 0 voturi

La ce ora intram in Europa
Autor: Diana Lazar, Cosmin Popan

Pe 1 ianuarie la ora 00.00, romanii vor pocni fericiti sampania, convinsi ca sint cetateni europeni. Insa francezilor, de exemplu, le va lua inca o ora sa ne vada integrati, iar la Londra stirea va ajunge abia peste doua ore. Cind Romania va marca trecerea dintre ani si integrarea in UE, la ora 00.00, in majoritatea tarilor UE va fi ora 23.00, iar in Anglia si in Portugalia doar ora 22.00.

Senatorul PSD Adrian Paunescu a vrut sa rezolve problema diferentei de fus orar dintre Romania si Uniunea Europeana inca de acum o luna, cind a propus un proiect in Parlament pentru a schimba ora Romaniei dupa cea a Europei Occidentale. "Ne-a consultat si pe noi. Nu avem cum pendula insa de pe un meridian pe altul pentru ca in acest fel ar sari toti astronomii in sus", sustine Adrian Sonka, astronom in cadrul Observatorului Astronomic Bucuresti.

Meridianul bate ora fixa

Sarbatorim integrarea dupa ora noastra, dezumfla intregul balon astronomul Aurel Enache. "Intreaga Europa tine cont de ora locala. In plus, daca ne-am alinia la ora lor, ar aparea costuri nejustificate, in special in domeniul comunicatiilor", apreciaza Enache, care considera si logic, dar si fizic sa tinem cont de meridianul pe care ne aflam atunci cind deschidem sticla de sampanie.

Adrian Sonka ii tine partea, declarind ca fusul orar nu depinde de intrarea noastra in Europa. "Am fi cam ciudat pozitionati, iar in plus ar aparea noi diferente orare fata de Rusia si de Asia. Sintem, de altfel, la o distanta prea mica de restul Europei pentru a resimti decalajul", insista Sonka. Astronomul mai avertizeaza ca trecerea la ora Europei Centrale ar crea probleme la nivelul orarelor mijloacelor de transport, dar si in transmiterea informatiilor.

Uniti in ticait

Desi nu se declara un specialist "in efectele orei asupra ritmului diurn sau nocturn al indivizilor", senatorul si sociologul PSD Vasile Dincu este de parere ca ar trebui sa trecem la ora Europei Centrale, inclusiv atunci cind sarbatorim integrarea: "Este o optiune subiectiva. Nu conteaza foarte mult sincronizarea din acest punct de vedere, mai important decit ora este ce si daca avem un proiect european".

E mai logic sa se dea drumul artificiilor la ora 01.00, crede si comisarul european Leonard Orban. "Numai ca va dati seama ca este pur si simplu o formalitate si e normal sa sarbatorim la ora Bucurestiului. Nu toate statele membre trec in 2007 la ora 01.00. Grecia si Finlanda sint la aceeasi ora cu noi", puncteaza Orban.

Cu capul inainte

Euroobservatorul Daciana Sarbu crede ca trebuie sa sarbatorim "europenizarea" la aceeasi ora cu trecerea in noul an, adica la 00.00, ora Bucurestiului. "Asa mi s-ar parea logic. Nu exista o ora comuna a UE pe care s-o stabileasca Bruxelles-ul si nici nu am auzit de vreo prevedere in acest sens." Roberta Anastase, observator in Parlamentul European, nu are habar de regulamente care sa stabileasca ora celebrarii: "O sa sarbatorim dupa ora Bucurestiului, dar important e sa ne integram in ritm bruxelez".

Cu toate acestea, sistemele vamale vor da bataie de cap atit Romaniei, cit si Bulgariei. Acestea vor fi modificate incepind cu ora locala 01.00, a declarat Nikolai Suskov, seful unui punct de control vamal bulgaresc, citat de Sofia Echo.
Data: Miercuri, 27 decembrie 2006
Sursa: Cotidianul

Joi, Decembrie 28, 2006, 10:33 PM 

Mari in proprii ochi, mici in sondaje
     media: 0.00 din 0 voturi

Cum fura Gigi Becali voturile lui Vadim
Autor: Dan Duca.

Gigi Becali l-a depasit pe Corneliu Vadim Tudor in sondaje. Competitia dintre cei doi - care a cunoscut accente huliganice in anul care se incheie - se va inteti in 2007. Sociologii il vad cistigator, in continuare, pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali termina anul 2006 pe val. Cu o echipa de fotbal calificata in primavara europeana, presedintele PNG culege roadele campaniilor sale caritabile si ale iesirilor sale justitiare, depasindu-l pentru prima oara in sondajele de opinie, cu trei procente, pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. Cert este ca Razboinicul luminii "fura" masiv din voturile Tribunului. Si nu este deloc greu, pentru ca cei doi se bat cam pe aceeasi plaja electorala si cu aceleasi arme politice.

Ca ne place sau nu, Gigi Becali devine, incet-incet, un actor politic care nu mai poate fi ignorat. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, patronul echipei de fotbal Steaua ar fi votat de 14% dintre cei care s-ar prezenta la urne, ceea ce il plaseaza pe locul secund in cursa pentru Cotroceni, dupa presedintele Basescu, releva datele Barometrului politic publicat recent de Metro Media Transilvania.

Discurs crestin si justitiar

Cum a reusit Becali aceasta performanta? Potrivit sociologilor, discursul crestin si justitiar, faptul ca este un personaj politic nou, banii, gesturile caritabile si asocierea cu echipa de fotbal Steaua ar fi principalele explicatii ale ascensiunii lui Becali. O parte din arsenalul de campanie al acestuia nu e nou, fiind folosit ani de-a rindul cu succes de Corneliu Vadim Tudor.

"Vadim pierde pentru ca nu interpreteaza la fel de convingator mesajul religios, asta si din cauza trecutului legat de familia sa (Vadim provine dintr-o familie baptista - n.a.), fapt ce ii confera anumite inhibitii. Becali este, in schimb, primul lider cu o interpretare religioasa care prinde la public. Becali poate si face ceea ce spune - saracie, foame, cu foarte multi bani, el schimba ceva. Vadim Tudor insa nu poate face mai mult de «Cina crestina» si alte asemenea gesturi nesemnificative in raport cu cele ale lui Becali", considera directorul CURS, Sebastian Lazaroiu.

Vadim si-a pierdut "tinerii frustrati"

Pe categorii de alegatori, patronul Stelei a reusit sa-i sufle lui Vadim "tinerii frustrati, cu scoala profesionala", dupa cum remarca Sebastian Lazaroiu. Adica tocmai cei care l-au trimis pe C.V. Tudor in turul doi al prezidentialelor din 2000.

O mare parte dintre voturile noilor electori s-ar indrepta tot spre Becali, in timp ce, de cealalta parte, Vadim ramine incorsetat intr-o plaja electorala imbatrinita. Un alt argument in favoarea lui Becali este acela ca este o figura relativ noua pe scena politica, in timp ce "Vadim este de 16 ani in politica si are cam acelasi mesaj, iar lumea s-a cam saturat", crede Lazaroiu.

Electoratul PRM imbatrineste

Potrivit datelor Barometrului de Opinie din luna octombrie, liderul PNG este semnificativ mai popular in rindul tinerilor, al barbatilor si al celor care au lucrat in strainatate cel putin o data. De asemenea, Becali este preferat de persoanele necasatorite care locuiesc in orase cu populatii cuprinse intre 100.000 si 200.000 de locuitori.

Fotbalul este probabil cel mai important resort de imagine al lui Becali. Astfel, acesta este preferat de cei carora le place fotbalul foarte mult si sint simpatizantii Stelei. Victoriile echipei s-au cuantificat de fiecare data in dreptul politicianului Becali.

In schimb, Corneliu Vadim Tudor este mai popular in rindul barbatilor de peste 55 de ani (16,9%), provenind mai degraba din comunitati rurale mici. In general, persoane slab informate, animate de un sentiment acut de nemultumire fata de cum merg lucrurile in tara.

Pina unde poate creste Becali?

Trendul crescator al lui Gigi Becali va continua si in 2007. Astfel, in opinia sociologului Mircea Comsa, liderul PNG ar putea atinge anul viitor intre 15 si cel mult 20%, in timp ce, dupa Lazaroiu, acesta se va stabiliza undeva la 10-11%.

"Becali se afla in plin proces de reconvertire a increderii in voturi", spune Comsa, care crede ca "latifundiarul din Pipera" ar mai putea atrage electorat din zona lui Traian Basescu sau a lui Vadim Tudor.

In plus, in opinia lui Sebastian Lazaroiu, posibile voturi pentru Gigi Becali ar mai putea veni dinspre simpatizantii PSD, insa o data cu stabilizarea acestui partid, acestea vor fi mai putine. El mai crede ca, daca Vadim Tudor s-ar retrage de pe scena politica, Becali ar putea depasi 20%. In privinta PNG este destul de greu de facut estimari, pentru ca Becali nu reuseste, deocamdata, sa se identifice cu aceasta formatiune politica.

De cealalta parte, Corneliu Vadim Tudor si PRM vor ramine, in functie si de evenimentele politice de anul viitor, undeva in zona a 10-11%. "Corneliu Vadim Tudor e limitat in mesaje, nu poate sa mai faca nimic spectaculos. Vadim si PRM sint figuri erodate in politica, au candidat constant de-a lungul timpului, iar lumea s-a obisnuit cu ei. Nu mai pot spune nimic nou", concluzioneaza directorul CURS.

*Ierarhie rasturnata in 2006

Gigi Becali a crescut de aproape sapte ori in cei doi ani scursi de la alegerile prezidentiale din 2004. Intrat in cursa pentru Cotroceni din postura de candidat-surpriza, patronul Stelei nu a reusit sa obtina decit 1,77% din optiunile electoratului roman in timp ce CVT se clasa al treilea cu 12,57%. In Barometrul de Opinie Publica din octombrie 2006, Becali era cotat cu 10,5 procente, iar Vadim Tudor cu 13,1%. Ultimul sondaj dat publicitatii saptamina trecuta de Metro Media Transilvania il plasa cu 14% pe liderul PNG in fata presedintelui PRM, ce inregistra doar 11% din preferintele electoratului. De altfel, trendul crescator al lui Becali este confirmat si la capitolul incredere de toate sondajele de opinie din perioada 2004-2006.

*Mari in proprii ochi, mici in sondaje

Pe linga acelasi tip de discurs de tip autoritarist-justitiar-religios, Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali impartasesc si o obsesie: aceea ca ar inregistra cote de popularitate mai mari decit cele prezentate in sondajele de opinie. De-a lungul timpului, Vadim Tudor a sustinut - de regula citind informatii ale unor servicii secrete - ca s-ar afla la cote mult mai mari decit cele din sondajele de opinie ale institutelor consacrate. Ultima sa autoestimare - 32%. La rindul sau, Becali ar fi spus ca se va razboi cu directorii de institute de cercetare a opiniei publice, care l-ar mentine in mod artificial la cote scazute.

Joi, Decembrie 28, 2006, 10:01 PM 

Alexandrina
     media: 0.00 din 0 voturi

...o a doua Anna Lesko oare?...sa inteleg ca Republica Moldova a devenit principalul furnizor de talente artistice iar romancele noastre get-beget sunt undeva la coada listei?...
..................................................


Alexandrina
articol publicat pe 1 Decembrie 2006


De doua luni, aproape in fiecare week-end, un fenomen ciudat se intampla la Café Deko (Café Teatru in Teatru - in cladirea Teatrului National) - o artista inca nemeritat de putin cunoscuta atrage magnetic o audienta "cool" si stilata, in acelasi timp. Cu cateva zile inainte, toate locurile sunt rezervate si fericiti sunt cei ce reusesc, in ziua evenimentului, sa mai prinda scaune libere. Micul-mare fenomen se numeste Alexandrina Hristov, vine din Republica Moldova si gurile "rele" spun ca se indreapta direct spre Paris. Deocamdata, privilegiati sunt bucurestenii. Emisia artistica de intensitate maxima are efect instantaneu si persistent. Efectul se propaga contaminant. Cantecele ei circula cu viteza...internetului !Fanii dedicati isi transmit informatii si piese inregistrate ocazional in conditii rudimentare, copii ale aparitiilor TV (pe locul 1, detasat, se afla "Garantat 100 %", care a revelat-o unui public foarte adecvat). Lucrarile de arta plastica i se vand tot prin internet. Una din cele mai importante case de discuri i-a oferit un impresionant cec in alb - un contract pentru 3 albume cu finantarea integrala a productiei audio-video si a promotiei. Si, in continuare....FATA MERGE PE JOS ! Duminica asta, impreuna cu : Peter Sarosi (clape), Kiba Dachi (bas), Pefi (tobe). Poate si cu alti muzicieni exceptionali, oaspeti-surpriza. Dar, un timp, si singura, adica in cea mai buna companie !Intoarcerea se intampla dupa o saptamana de pauza, in care artista a fost acasa, la Chisinau, cu ocazia Festivalului de film "Cronograph", la care a participat in calitate de protagonista a filmului "Trois femmes de Moldavie" al lui Paul Cuzuioc, tanar regizor stabilit in Austria, "vinovat", intre altele si de aparitia Alexandrinei in Romania, el fiind cel care a recomandat-o Fundatiei Phoenix. Paul Cuzuioc va fi regizorul primului video-clip al ei, care se va realiza la una din cele sapte variante ale cantecului emblematic - "Fata merge pe jos".Si....inca ceva.... pentru prima data in Romania vor fi puse in vanzare cateva lucari plastice semnate Alexandrina Hristov. Aviz amatorilor!
(Paul Nanca
GREEN HOURS 22 JAZZ CAFE
Joi, 30 Noiembrie21:00)

Joi, Decembrie 28, 2006, 09:47 PM 

Totul sau mai putin
     media: 0.00 din 0 voturi

Totul sau mai putin?
articol publicat pe 27 Decembrie 2006

Trecerea timpului a adus schimbari majore in toate laturile vietii noastre si implicit si in relatia dintre barbat si femeie. Astazi, dupa ce am trecut printr-o miscare feminista, numeroase etape de emancipare a femeii etc., doamna zilelor noastre nu mai seamana deloc cu cea a anilor demult trecuti.Este independenta, invata, lucreaza, are o parere de care se tine cont, are initiativa in cuplu. Nu pot spune decat ca e un mare pas inainte. Este mai ales de mentionat increderea in sine pe care a capatat-o, constiinta propriei valori si frumuseti si nu in ultimul rand a propriei sexualitati. Si asupra acestui subiect cred ca ar trebui sa reflectam mai mult pentru ca ar fi multe de spus.Este de la sine inteles ca e un avantaj atat pentru femei – care se simt mai feminine si mai bine puse in valoare- cat si pentru barbati, carora le place ca femeia sa-si foloseasca armele de cucerire si adesea sa faca primul pas.
Apropos de asta se pare ca scumpii nostri masculi au cam obosit sa ne tot cucereasca si ar cam prefera sa facem schimb de roluri . Asta nu e prea grav pentru ca si multe dintre noi s-au plictisit sa-i astepte pe ei sa se hotarasca si au si un arsenal impresionant de cucerire pe care acum si-l pun in valoare .Din acest arsenal fac parte mai ales frumoasele parti ale corpului etalate cu generozitate. Vedem astfel oriunde, aproape patru anotimpuri pe an, forme mai mult sau mai putin apetisante, dar deosebit de evident dezgolite. O ce desueta e femeia usor pudica , discreta in machiaj si tinuta!!! Nu zice nimeni ca ar trebui sa umblam ca la manastire! Dar nu s-au cam obisnuit barbatii cu sani goi si fuste de 5 centimetri? SURPRIZA! DA!I-am intrebat pe mai multi cunoscuti si am fost surprinsa sa aflu ca deja toate astea au devenit ceva obisnuit si ca desi le observa si le plac, sexualmente vorbind, nu trezesc nimic mai mult . Cu alte cuvinte observa doar sanii sau picioarele, insa nu FEMEIA!Devenim astfel un fel de fotografii anonime dintr-o revista pentru barbati. Si nu e pacat oare cand avem o gramada de alte calitati chiar mai mari si mai importante?In plus uitam ca in cazul sezului masculin imaginatia joaca un rol deosebit . Ce sa-si mai imagineze saracul daca noi ii aratam tot? Astfel o fusta lunga pana la glezne ,dar cu un slit destul de adanc e mult mai sexy decat una foarte scurta. La fel se intampla cu o bluza usor transparenta in locul uneia foarte decoltate , cu o esarfa de voal care sa acopere decolteul bogat, sau cu o rochie de dantela captusita ci satin bej. Putin mister feminin ... Ii lasam sa intrezareasca ce frumoase suntem si ii incitam sa ne descopere ei . Le vom starni curiozitatea si le vom oferi si satisfactia descoperirii si sentimentul de unic posesor al ceva ascuns si valoros.
Deci poate e mai bine nici totul sau nimic, dar, ATAT CAT TREBUIE!
Un articol de Capmare Alina
.......................................................................
comentarii forum:
Pareri,pareri
Trimis de gionson la 27 Decembrie 2006, ora 05:39

Ca barbat de o varsta cam inaintata,imi permit sa -mi dau cu parerea,drept pentru care imi cer scuze.Nu am fost si nu sunt sihastru;ce e frumos si lui Dumnezeu ii place;dar prea mult machiaj,indiferent de vrsta,prea multe dezveliri,asa ceva se intampla mai de mult in casele de ...toleranta.Femeia pe pamant are rolul ei bine determinat.Nu spun ca sa treaca la cratita,Doamne fereste,dar ea este legata mai mult de copil-macar in primii ani;asa a lasat Maica Natura.Sa fii directoare la o banca,sau sa ai o functie care iti cere sa sacrifici timpul,pentru motivul ca ai o personalitate "adevarata",sau sa-ti sacrifici timpul pentru o cauza fie de valoare estetic-culturala,fie de valoare politica,parca pirzi din feminism.Pentru mine femeia este o floare pretioasa.Imi pare rau ca nu-i pot oferi timp liber;adica sa nu munceasca pentru a castiga bani,eu sa fiu in stare sa-i ofer cat are nevoie pentru o pozitie demna.Timpul de astazi schimba rolul femeii in societate si in familie.Ati observat?Fetele se casatoresc din ce in ce mai tarziu.Iar copii,cat mai incolo,dincolo de 30- 35 de ani.Nu au timp.Trebuie sa-si stabileasca sigur pozitia sociala si siguranta salariului.Da,se impercheaza,fara preot.Nu e momentul.Acesta este prezentul,asa se explica moda cu toate anexele ei.Pe cine sa dai vina? Poate stiti dumneavoastra...
Trimis de dizzy_devilyn la 27 Decembrie 2006, ora 09:16
la capitolul vestimentar unde scrie k din c n c mai multe fete/femei umbla kt mai "dezbrakt" este din pakte adevarat numai k o fata/femeie kre stie s se aprecieze nu prea face aceste lucruri.in kz k ati observat atunci knd o femei inceark s seduk un barbat foloseste mai putin machiaj mai mult varianta de "natural look" se imbrak cu mult bun gust nu vulgar.dar acum depinde de personalitatea fiekreia.si referitor la moda din zilele de azi sper k ati observat k noul trend este s acoperi kt mai mult spre exemplu pantalonii cu talie inalta si acele pulovere lungi si o curea lata in jurula taliei gen anii'80.
Trimis de gianiblue la 27 Decembrie 2006, ora 09:48
gionson, sigur ca si din propria experienta dar si din a celor din jur (pentru ca nu imi place sa generalizez pornind doar de la cazul meu), iti pot propune o posibila explicatie (nu este vorba de a gasi un vinovat...) la aceste realitati relatate de tine. Barbatul de azi este foarte pretentios si comod. El vrea ca partenera lui sa se descurce fara ajutorul sau (poate chiar ea sa fie aceea care il sprijina...), sa aiba o imagine impecabila, etc. Barbatul nu se mai doreste ocrotitorul femeii... El chiar manifesta dispret daca intalneste femeia traditionala care nu isi doreste decat sot si copii carora sa li se dedice. Cunoasterea (atat cat se poate prin media...) vietii occidentale a rasturnat scara de valori proprie poporului nostru. Asa ca romanca este nevoita sa incerce sa se ridice la aceste pretentii... Efortul si reusita iau mult timp... si nici atunci nu este garantata stabilitatea (vezi rata ingrozitoare a divorturilor provocate de comportamentul incorect al barbatilor). Independenta este la romance - de cele mai multe ori - o necesitate si nu o optiune (asa cum am auzit ca ar fi pentru marea parte a femeilor occidentale). Pur si simplu ele sunt nevoite sa se descurce singure pentru ca ajutorul barbatului este din ce in ce mai rar si mai "subtire". Iar copilul apare atat de tarziu...si pentru ca este din ce in ce mai greu pentru romance sa gaseasca un partener implicat si dornic de a construi un camin alaturi de ele. Imi pare rau sa o spun dar nota data romanilor chiar de niste barbati (occidentali) este nota 2. Romanul- ca si partener de cuplu - este perceput ca imoral, materialist, lenes, agresiv, iresponsabil. in legatura cu aceste tare, eu si prietena mea conchidem periodic ca tatii nostri nu le manifestau. Generatia parintilor nostri a fost cu mult superioara generatiei noastre. Cam atat, acum.
Trimis de danarohan la 27 Decembrie 2006, ora 12:03
pt gianiblue: fiti seriosi! eu una sint ceea ce sint pentru ca mi-o doresc. nu am nevoie sa fiu ocrotita (de ocrotit, m-a ocrotit tata, cit am fost copil), ci sa ma simt implinita. si asta inseamna si familie, si cariera. nu sint nevoita sa ma descurc singura, ci este firesc sa ma descurc singura atita vreme cit mi-o doresc si pot. iar barbatii trebuie sa-si revina si sa se considere egalii nostri, sa uite de cratita ce apartine femeii. iar daca unii isi mai doresc femeia traditionala, n-au avut noroc.
Trimis de roxig la 27 Decembrie 2006, ora 13:01
D-l Gionson, ar fi foarte bine si foarte comod ca toti barbatii sa gandesca ca dvs! Eu personal n-am nici o pretentie nici de modernism, nici de traditionalism, nu spun decat atat: ca am studiat, mi-am definitivat cariera si la ora actuala muncesc, aspir la avansari in post, etc..dar as prefera ca toate astea sa se intample in cele 8 ore de serviciu pe zi, dupa care sa ma detasez de ele, si sa ma duc sa ma cuibaresc in bratele unui barbat protector, care ma alinta, ma sfatuieste, ma invata, ma sustine, ma ajuta...In care pot sa am incredere si sa ma bazez. Cat despre atitudinea si tinuta unei femei, desigur ca este o optiune care tine de educatia, personalitatea si gustul fiecareia dintre noi, dar o femeie care se respecta nu se expune ca o marfa pt a fi cantarita cu privirea de catre potentialii doritori, sexualitatea e o tema mai degraba intima si privata decat publica si deschisa, sau cel putin asa ar trebui sa fie.
Trimis de gianiblue la 27 Decembrie 2006, ora 13:16
danarohan, cum bine zici: "eu una"... Nu te superi daca iti spun ca nu functionam toate ca tine si sunt convinsa ca nu exista o ierarhie intre modurile noastre de a privi lucrurile. De ce pun problema asa?! Pentru ca am impresia ca sugerezi ca modul tau de a gandi este superior modului altora de a gandi. Cinstit... si mie imi place sa fiu mai mult decat un executant, imi place sa nu fiu o oarecare la locul de munca. Ma implic si incerc sa contez - profesional vorbind. Dar in nici un caz nu am dispret pentru "femeia traditionala"... Eu respect dreptul fiecaruia de a-si dori ce vrea de la viata. Oricum... nu toate femeile au avut bafta sa fie ocrotite de catre tatii lor. Si ... stiu sigur ca, pentru multe femei, implinirea de acasa este cea mai ravnita implinire. Nu cred ca este cazul sa etichetam aceasta implinire ca fiind una nedemna de luat in consideratie sau pe barbatii care vor, apreciaza femei dedicate familiei lor drept "loseri". Caci femeia traditionala nu inseamna una oligofrena ci una care stie sa faca sacrificii pentru familie. Esti sigura, danarohan, ca le faci pe toate la fel de bine ca atunci cand te ocupi de mai putine lucruri dar mai temeinic? Parca semnalau si specialistii in materie... ca femeia este intinsa la maximum de multitudinea de sarcini profesionale, sociale si familiale aduse de epoca moderna. In legatura cu barbatii... as propune ca ei sa preia cratita cand femeia preia afacerile si invers. este vorba de echilibru. caci egali nu putem fi. sta in firescul lucrurilor... Si, danarohan, chiar sunt serioasa...
Trimis de danarohan la 27 Decembrie 2006, ora 15:24
in mod cert nu vreau sa sugerez ca modul meu de a gandi este superior modului altora de a gandi. in nici un caz. este doar al meu, mi-l respect si il sustin. punct. dar nici nu mi-am dorit vreodata sa ma treaca cineva strada - la figurat vorbind. provin dintr-o familie normala, unde tata intr-adevar ne-a ocrotit. mama a disparut mult prea devreme, astfel incit a tinut loc si de mama, si de tata o foarte lunga perioada de timp si intr-un mod onorabil. iar mama, atit cit a fost, a fost si acasa si la birou la fel de extraordinara. si era "atipica" pentru acea perioada. poate ca de aici mi se trage modul de a gindi - parintii mei au fost perfecti in ceea ce au facut in viata lor. iar eu nu incerc decit sa le urmez modelul.
Trimis de MihaelaS_BT la 27 Decembrie 2006, ora 15:42
gianiblue, imi place interventia ta - prima. danarohan gandeste cum a fost invatata - orice regula are si exceptii si asta nu inseamna ca trebuie condamnata. Sunt si femei care nu simt nevoia sa fie ocrotite. Parerea mea, insa, e ca, mai devreme sau mai tarziu, orice femeie doreste sa fie ocrotita si sa puna familia pe primul loc. O spun din proprie experienta (ca fosta directoare de firma). ;)
Trimis de MihaelaS_BT la 28 Decembrie 2006, ora 00:02
danarohan, eu iti respect parerea. Fiecare are dreptul al propria opinie - drept urmare mi-am exprimat-o si eu pe a mea. E bine daca te simti "pe picioarele tale", fara nicio sustinere "masculina" - e de admirat.
Trimis de danarohan la 28 Decembrie 2006, ora 11:34
Eu nu am nevoie de "sustinere" masculina. Eu impreuna cu sotul meu trebuie sa ne "sustinem" baiatul. El are nevoie de asta acum. Este rindul lui. Si nu vreau sa las cuiva impresia ca as fi vreo femeie genul barbatos. Exclus. Dar nici cele ce se pisicesc si dau impresia de neajutorare nu-mi fac placere. Caci exista o gramada. Sint cele pe care trebuie sa le duca barbatul de mina la coafor, sa le ia cu masina de la birou pentru ca s-a scuturat un norisor afara - aceasta nu este decit manipulare.

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:41 PM 

Interviuri_selectii 23
     media: 0.00 din 0 voturi


"Spuneam demult intr-un articol ca mi s-a intamplat nu doar o data sa ma trezesc condamnadu-i pe altii pentru faptele lor cand eu insami am fost in situatii asemanatoare si nu am inteles punctul de vedere al celorlalti, care la randul lor ma criticau."

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:40 PM 

Interviuri_selectii 22
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Iti afectează cariera viaţa de cuplu?
- Da, pentru ca timpul pe care ar trebui sa-l aloci cuplului se investeste in meserie.. E greu sa faci relatia sa dureze, când comunicarea lasa de dorit. Iar când timpul alocat carierei este mult mai mare decât cel alocat cuplului, comunicarea, practic, nu mai exista. Sunt foarte putini care reusesc sa-si mentina casnicia pe linie de plutire si sa aiba si o cariera de succes. In ceea ce ma priveste, cred ca nu a venit momentul sa ma gândesc la casnicie. Si pentru mine, conform ceea ce am vazut in casa, la parintii mei, casnicia este un subiect tabu, nu subiectul unui viitor divort.

-…pacea sufletească?
- pacea sufleteasca, dupa parerea mea, o gasesti in tine, inauntrul tau, nu in elemente exterioare, fie acestea si legate de arta.

-…in graba?
- Nu ma grabesc sa-mi ating scopurile, insa nici nu ma las pâna nu am ce-mi propun"

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:33 PM 

Mai e si o continuare_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

... mai e si o continuare...
Trimis de sabiantonita la 14 Decembrie 2006, ora 13:05

au trecut 2 ani si jumatate, fara sa mai stiu ce inseamna sa stai in bratele unui barbat, te doare sa vezi iubirea altora si cu toate astea, te incarci cu energia lor, dorinta e sa fi la fel, dar nu mai e aceea si incredere, nu cred ca mai exista asa ceva, ... sunt doar povesti ... iubirea?! ce gluma... Dar nu se termina asa, s-a ivit o ocazie, in sfarsit a aparut cineva (oricine - nu mai conteaza cum), pur si simplu te atinge, spune cuvinte pe care vrei sa le auzi, si parca ai senzatia ca o poti lua de la capat, dar este o mare iluzie, nu intotdeauna te vrea pe tine, ci sa se foloseasca de tine, sa treaca si el de alte probleme de care se loveste. atunci ajungi la un compromis, te folosesti de el si el de tine. Dar e ceea ce vrei? NU, eu vreau mai mult!

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:31 PM 

O dilema_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

O dilema...

Trimis de talida22 la 14 Decembrie 2006, ora 17:06
acest articol mi s-a parut interesant. Fiecare trecem prin acest moment cand simtim ca am dat enorm si nu am primit echivalentul in schimb. Nu concep ideea sa fiu iubita unui om care profita, care nu se gandeste decat la el. Dar mai exista si astfel de specimene. Problema mea este ca sunt f geloasa si f susceptibila. Mi se pare ciudat ca ma iubeste si el tot cu atata intensitate. Si pun intotdeauna raul in fata, de asta analizez tot ce zice , tot ce se intampla urat in relatie. Nu stiu cum sa scap de starea asta care ma macina si nu ma lasa sa ma bucur de clipele petrecute alaturi de el. Voi ce solutie aveti?
Trimis de maralia la 15 Decembrie 2006, ora 08:44
de ce esti f geloasa si susceptibila? ti-a dat motive? Increderea e unul dintre ingredientele principale intr-o relatie, altfel se duce"la vale". " Comunicarea este raspunsul". Si apoi, .. chiar meritam sa fim iubite, ce e asa greu de crezut?
Trimis de talida22 la 15 Decembrie 2006, ora 10:26
m-a mintit o data, ne-am certat, apoi pe aceeasi tema m-a mintit a doua oara. si atunci ne-am certat, dar mai rau. si de atunci prea mare incredere in el nu mai am. pare ciudat: il iubesc si nu am incredere in el. problema este ca atunci cand ma cert cu el nici nu mai stiu daca il iubesec. atunci ma gandesc ca vreau sa ma despart de el, dar parca ceva ma opreste. nici eu nu stiu ce. si e destul de discomfortabila starea asta. ce pot face?la ea se mai adauga si 'simpatia' celor din jur .
Trimis de icey_snow la 15 Decembrie 2006, ora 21:44
gelozia m-a lovit si pe mine,si asta dupa 3 ani de relatie , iar acum de un an de zile sunt tot timpul atenta la tot ce tine de el.banuiesc orice intalnire,orice indicu despre o plecare de a lui fara mine ma intriga.nu pot scapa de asta.nu l-am prins niciodata ca m-a inselat insa modul in care raspunde femeilor care ii cer o relatie este ciudat.nu spune nu,nu ma mai cauta ci doar le da apa la moara fara a pune punct si parca nu vede ca doar incearca un flirt cu el.ma iubeste nu ma indoiesc dar de cand am aflat despre acest mod al lui de abordare nu-mi mai trece gelozia.Nu mai pot iesii din acest joc :(
Trimis de talida22 la 18 Decembrie 2006, ora 09:00
asta e mai complicat. mie mi-a ascuns ca mai vorbea la telefon cu fosta (de care nu are de ce sa imi fie teama. dar simplul fapt ca mi-a ascuns asta m-a dezamagit, m-a facut sa ma gandesc tot timpul ca daca acum ma minte? de aici au pornit certurile intre noi. de la o prostie, pe care daca nu o opresti la timp capata proporii de nebanuit. nu inteleg ceva icey_snow: cum adica raspunde altor femei? daca sustine ca te iubeste de ce face asta?
Trimis de MihaelaS_BT la 19 Decembrie 2006, ora 14:24
Parerea mea e ca o relatie trebuie sa fie frumoasa si ambii parteneri trebuie sa se simta bine, confortabil si in siguranta. Daca nu e asa, atunci nu e o relatie adevarata. Eu am devenit adepta a vorbei "ori... ori...".
Trimis de talida22 la 19 Decembrie 2006, ora 14:55
si eu sunt adepta teroiei alb-negru, dar problema este ca : atunci cand ne certam este totul negru. si cand ne intelegem este totul ok. atunci sa nu ne certam ? sau sa renuntam la ambitie? caci trebuie sa recunosc ca dc ma cert cu el si spune ceva, e clar ca eu voi spune contrariul, chiar daca nu sunt de acord cu el. si apoi ma intreb: il iubesc? pentru ca ma ambitionez sa zic contra ce spune el. care ar fi concluzia?

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:28 PM 

Atunci cand femeia inseala_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

Atunci cand femeia inseala..

Trimis de mireaua la 16 Decembrie 2006, ora 18:23
ati inselat vreodata?este deosebire de la cer la pamant intre sexe atunci cand inseala..azi am invatat un lucru..oricat de frumoasa,isteata,nebuna..chiar perfecta ar fi femeia de langa ei ,barbatii tot inseala..dar se intorc acasa..pt ei este doar o "prospatura"sau o 'comparatie"..insa pentru noi este altceva..o femeie care iubeste nu va insela niciodata din curiozitate,sau pt ca asa ai sta in fire..atunci cand o femeie inseala inseamna ca are nevoie de mai mult dar slaba fiind din fire nu poate renunta la ceea ce are..fie chiar si foarte rea situatia din cuplu.o femeie nu va cauta niciodata satisfactie sexuala..ci va spera la o atingere in plus,va spera sa se simta dorita din nou,frumoasa,sexy..prea mic este procentul de femei nefericite in relatii care vor insela cu un sex-symbol pt ca un corp frumos si un suflet rece nu le este de ajuns..am inselat..si am acut o cu cineva care ma dorea..stiam ca voi primii foarte multa atentie,el a aflat si nu m-a iertat niciodata desi ne-am reluat relatia dupa un timp.am incercat sa-i explic cu ce a gresit..ca am nevoie de mai mult inca inainte sa o fac..dar niciodata nu a inteles ca banii..cadoruile si toate lucrurile pe care mi le daruia pt a compensa lipsa lui nu fac cat oa tingere sau cat o vorba buna..tarziu mi-am dat seama ca era prea mandru sa accepte ca greseste..iar atunci am plecat..cand o femeie simte nevoia sa insele relatia este in zadar..
Trimis de regina_egyptului la 17 Decembrie 2006, ora 11:10
Sunt perfect de acord cu ce se scrie. Femeile au alt motiv cand inseala, barbatii o fac numai de dragul de a o face.
Trimis de ursuletulmeu la 18 Decembrie 2006, ora 13:23
Acum trei zile mi-am inselat prietenul. Motivul este cat se poate de credibil. Cand stam impreuna ma simt super singura. Sunt convinsa ca barbatii ar putea avea mult mai multe motive stupide. Eu insa consider ca daca ar fi stiut sa fie langa mine si sa asculte atunci cand ii spun ceva, cu siguranta ca as fi trecut peste si m-as fi abtinut. Dar, sincer, nu imi pare rau deloc. Cel cu care l-am inselat nu doar ca m-a facut sa ma simt excelent, ci am si putut discuta foarte multe lucruri la care chiar am avut un feedback sincer. :)

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:25 PM 

Numai pentru cei slabi_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

Numai pentru cei slabi...

Trimis de andreea_turzai la 18 Decembrie 2006, ora 09:52
Am fost binecuvantata cu o nesimtire care imi permite ca , de fiecare data cand simt cum se instaureaza distanta intr-o relatie, sa ma indepartez si eu pe shestache . Imediat ce detectez slabirea interesului partenerului, mi se cam ia si mie de el in egala masura si destul de repejor. Dedic acest entry barbatului care nu stie sa spuna « nu ». Lichelei – fiindca trebuie sa fiti de acord cu mine, e o lichea- care nu stie ce vrea si considera ca isi poate permite sa tzina doua femei in sah in acelasi timp, pana se hotaraste el care e castigatoarea ( And the Oscar goes to..) Bineinteles, vina nu-i apartine in exclusivitate. Daca nu si-ar gasi victime dornice sa-l suporte, n-ar mai exista ca tip. Dar, nu stiu cum se face, intotdeauna sunt femei care-i inghit magariile si-l cred pe cuvant . De fapt, problema e urmatoarea : fiind un caracter de plastilina,i se pare imposibil sa refuze, i se pare odios sa –i zica unei femei in fatza : « nu ma interesezi » sau « nu ma MAI interesezi ». Asta fiindca n-are curajul s-o supere . Asta fiindca e las. Asa ca mai bine se eschiveaza si nu-i mai raspunde la telefon sau ii spune ca e ocupat cu serviciul sau ca e bolnav si nu poate iesi din casa, sau ca o sa se desparta in curand de prietena, numai ca incearca sa gaseasca un moment potrivit sa-i anunte vestea…sau ….gaseste el ceva, ca doar e mare mester la fabricat minciuni. Ceea ce nu poate sa suporte sunt : lacrimile, tipetele, crizele de isterie , tocmai de aceea prefera o liniste aproximativa unei confruntari directe . Cum ziceam, vina nu e numai a lui . Atunci cand te agati cu disperare de o relatie, ai face orice ca sa nu ti se spuna ca s-a terminat. Adica, daca el iti confirma ca totul e in ordine, mai ai puterea sa inchizi ochii inca o perioada, sa-ti bagi capul in nisip ca strutul si sa speri ca ti s-a parut tie. Doar stii demult ca esti cam paranoica., nu ? Asa ca inchizi ochii si respiri adanc si iti spui ca e doar in mintea ta . Ca , de fapt, lucrurile merg bine , e firesc sa nu fie totul numai norishori roz, dar una peste alta, va intelegeti, nu ? Sau, pana la urma , se va desparti de prietena si va ramane cu tine, doar ti-a zis de atatea ori ca te iubeste si ca relatia aia nu mai e demult decat o zeama lunga. Cred ca hiba sta mai ales in obsesia noastra pentru perfectiune , combinata cu proasta parere despre sine. Fiindca , doamnelor, de fiecare data cand ne-o luam, ne gandim ca e vina noastra, ca , daca am fi facut tot ce puteam, poate nu se termina asa. Ca am fost mai putin decat perfecte si din cauza asta am ramas singure.Ca suntem pline de defecte si e normal ca nimeni nu ne vrea, e normal ca el ne-a parasit, e normal ca ni se intampla toate tampeniile astea . Cred ca de fapt singura noastra vina este neputinta de a accepta ca lucrurile pot merge prost de la sine, sau ca pur si simplu nu ne potrivim . Si atunci cand partenerul este unul dintre acei oameni pentru care « nu » este imposibil de rostit, toate se complica la infinit. Atunci te agatzi de orice cuvant, refuzi sa privesti situatia in mod obiectiv. Si iti ajunge un cuvant din partea lui, prin care sa te traga inapoi in baltoaca de incertitudine. E vorba doar de slabiciune. Sunt sigura ca , pana la un punct , e o chestiune de autocontrol. Poate ca structural unele suntem firi mai tari decat altele, poate ca pentru unele e mai simplu sa arunce cu o tigaie in capul « idiotului » sau sa-si spuna raspicat ca purceaua e moarta in cotetz si nu exista nici un motiv pentru a o resuscita. Dar , pe de alta parte, cine vrea sa recunoasca decesul unei relatii in care a investit un capital important de sentimente ? Tocmai de aceea, licheaua care nu stie sa spuna NU traieste bine si prospera. De ce n-ar face-o ? Doar speranta moare ultima…
Trimis de mireaua la 18 Decembrie 2006, ora 11:53
hmm...nu stiu dc acceptati relatiile cu tipii care au deja pe cineva?nu este mai usor sa zici "nu"de la inceput si gata?ah..speram sa o lase si sa devenim singura si marea lui iubire..prostii..atata timp cat a facut asa ceva cu voi o poate face din nou..asa ca...ce rost are?suntem femei..avem mult mai mult d oferit decat ei...respectati-va sentimentele si pe voi insusi..nu l puneti la picioare oamenilor care din start nu merita..doriti-va mai mult de la voi insiva..

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:20 PM 

M-a inselat_o parere masculina
     media: 0.00 din 0 voturi

Trimis de alsensei la 27 Decembrie 2006, ora 18:06
va plangeti si va lamentati cand isi da unu' seama ce de kk sunteti si va lasa cu p...a in vant? dar voi ca sunteti atat de naspa cand refuzati baietii cum e? oare ei cum se simt? la asta nu v-ati gandit niciodata si adevarule, ca nu va intereseaza... aveti impresia ca sunteti cineva asa de important incat nu se cade sa umblati cu ala sau cu ala... ceea ce simtiti voi este si ceea ce simt baietii cand sunt refuzati de sclifosite ca voi... nu stiti decat sa va plangeti de mila. invatati sa va comportati cu baietii si totul o sa fie mai bine. invatati sa iubiti si pe unu' mai amarat si fara masina, bani si palate. nu v-ati nascut in puf, nu toate, si nici nu o sa muriti asa. tot in curul gol o sa va duceti pe lumea cealalta. si nu va mai strambati la limbaj, ca nu vorbeste nimeni mai urat ca voi.
Trimis de alsensei la 27 Decembrie 2006, ora 18:08
pentru bela24: daca nu ar exista "specimenul" asta, ati fi toate vai si amar. mai mult de un an nu ati supravietui.
...............................................................................................................
...asta da "barbat"...."merita" sa intemeiezi o "familie" cu el:)....

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:15 PM 

M-a inselat_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

Trimis de alinaaa la 17 Dec 2006, ora 11:18
barbatii romani sint asa cum sint datorita faptului ca in romania sint foarte multe femei frumoase si inteligente la un barbat cit de cit ok. asta ii face sa aiba de unde alege, sa se simta importanti si sa nu fie disperati de faptul ca miine pot ramine singuri. in plus cred ca multi dintre ei cind se leaga de cite o fata pt mai mult timp au motive cu totul diferite decit faptul ca s-au indragostit neaparat. am un amic care a fost 4 ani prietenul unei colege de la serviciu. in 7 septembrie m-au anuntat ca s-au despartit. nu mi-a venit sa cred. dar eu sint prietena cu amindoi si amindoi au incredere in mine si imi povestesc ce simt si cum s-a intimplat. in timp ce ea a simtit timp de 4 ni ca totul a mers foarte bine, s-a simtit iubita si in siguranta, el mi-a marturisit ca de fapt el a stat cu ea datorita faptului ca avea nevoie de o femeie in viata lui, ca lui nu ii place sa stea singur, ca ea era o gospodina si o ordonata si ca era si draguta fizic si ca de fapt cind s-au cunoscut el nici nu avea unde sa stea si ca i-a fost mai simplu sa stea cu ea. ceea ce ma surprinde este ca acum este cu alta, care fizic cred ca nu-i la fel de draguta ca si prietena mea (si credeti-ma ca sint obiectiva)cu care s-a combinat cam din aceleasi motive: ca nu vrea sa stea singur si sa aiba cine sa ii faca mincare. i-am explicat ca de fapt nu a evoluat cu nimic si ca neschimbind nimic in viata lui si facind aceleasi greseli nu face decit sa-si iroseasca viata si nici nu l-a interesat ce am sa-i spun, asa ca am renuntat la teorii, caci, in fond, fiecare face ce vrea cu viata lui. din toata povestea asta colega mea s-a ales cu un prieten nou, e din nou indragostita, iar baiatul asta pare sa fie destul de serios, caci o asteapta de 1 an sau 2, dar ea a zis ca nu vrea sa iasa cu el nici macar la o cafea ca ea e ca si maritata si nu calca strimb... s-a dovedit ca a pierdut ceva timp din viata ei, asteptind ca "minunatul" sa o ia de nevasta, cind ar fi putut oricind sa incalce unele reguli ale bunului simt si sa-i dea o sansa acestui baiat. poate pina acum era maritata si poate ca nu mai suferea nici socul despartirii de primul prieten... ei nu se gindesc nici o data ca nu e bine sa se vada cu altele in timp ce au o prietena stabila, asa cum facem noi(proastele), ba mai mult ne mai si invata inca de la inceput ca se poate intimpla orice, ca ei nu-s prea seriosi din fire si numai daca avem rabdare vom vedea daca am tras sau nu lozul cistigator. spun asta si pt ca acest fost prieten al colegei mele mi-a zis ca i-a povestit actualei sale prietene nu stiu ce averatii despre alta femeie "ca sa se invete cu greul". e un timpit la fel ca multi timpiti care populeaza azi romania. imi doresc din suflet ca romancele sa se trezeasca si sa se pretuiasca mai mult. sa inceapa sa nu mai puna atita pret pe barbati, ci pe ele insele. stiu ca e greu. cred ca si eu mai am mult pina sa ma trezesc. si va mai spun ceva din proprie experienta: in viata barbatii vin si pleaca. cu cit mai multi, cu atit mai bine( cu o conditie; aceea de a fi sigura ca un contact sexual in plus nu te poate imbolnavi pe toata viata, dar asta e alta discutie, caci lucrurile nu-s nici albe, nici negre, mereu exista cite o nuanta, doua...noua).
Trimis de Marlen2006 la 18 Decembrie 2006, ora 10:49
Interesant!fetelor asta e!te a inselat,te a inselat...eu incerc sa gasesc un motiv pt care a ales o alta persoana si de ce a renuntat la mine!...Daaa..bineinteles ca si eu am fost inselata!dar cel mai nashpa de este ca m am despartit de el acum o luna,dar timp de 3 saptamani pana sa ne despartim era cu tipa respectiva deja....deci nu inteleg de cum un timp cu care ai o relatie de un an ,renunta la tine pt o noua tipa si mai mult o duce si o prezinta familiei lui .."ca fiind noua"...asta ma ingrijoreaza si mai mult...chiar atat de "porci"pot fi barbati??/../..si totusi la scurt timp de la o despartire...aaa poate ca vin sarbatorile ..si de aia...ce ziceti ?credeti ca e "o tragedie"ca esti singur de sarbatori?..eu cred ca nu...daca esti intre priteni :)..pupici si tot inainte!!
Trimis de ronna006 la 18 Decembrie 2006, ora 14:18
este pentru prima data cind scriu. am citit, am tot citit diverse articole, as fi vrut sa scriu, dar abia acum m-am hotarit si s-ar putea sa nu fiu coerenta. fetelor, nu stiu ce sa spun despre barbati. am crezut 10 ani ca traiesc linga exceptia care confirma regula. dar se pare ca nu este asa. este greu ca dupa 10 ani de casnicie si un copil sa afli ca el are o relatie pentru ca..., nu conteaza. era frumos, eram vesela, copilul ok, nu erau discutii pentru ca, zice el, le aplana... dar, a fost un dar... care a dus la asta. sint obosita, nu ma pot aseza in "matca" mea, cu toate ca relatia, zice el, a luat sfirsit. incercam sa o luam incet-incet de la capat, dar nu stiu daca o sa mai fie vreodata ca inainte. un psiholog imi spune ca se poate sa se termine sau ca toata treaba asta sa fie liantul care ne-a lipsit in ultimul timp. nu stiu cum sa mai reactionez si partea cea mai proasta este ca simt ca ceva a facut chrac!... la mine, la el, la amindoi. si totusi stam impreuna pentru ca... ne iubim. ironic, nu? pentru silviu1980, tu care esti singurul barbat ce ai scris aici, ce zici? de ce fac barbatii chestii din astea? pentru ca sint "porci" cum scria cineva mai sus? pentru ca le trebuie o confirmare a virilitatii, pentru ca sint masculi?...

Joi, Decembrie 28, 2006, 02:00 PM 

M-a inselat_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

Trimis de ramona_l la 14 Decembrie 2006, ora 11:05
atata vreme cat nu putem decat sa ne autocompatimim, nu vom fi decat victime. Reactionati, pentru Dumnezeu!te inseala? poate in fiecare zi? si? foarte bine!tocmai a demonstrat ca e "barbat", atat in fata prietenilor ,cat poate si in ochii proprii.Dar tu nu mai ai nevoie de asa ceva.Istoria a vazut numai din astia...lamentatia iti ucide timpul, zilele care ar trebui sa fie nu triste si goale, ci pline fiindca ai scapat de ceva ce nu meritai si nu iti doreai. Nu mai fiti prada atat de usoara, nu va mai lasati distruse de cineva care nu merita nimic. Nepasarea venita din partea voastra poate ii va afecta mai mult si cu siguranta le va rani unora orgoliul de macho mai rau decat o pot face lacrimile sau chiar o "razbunare"... Nu regretati timpul "pierdut". Nu e pierdut, e doar o etapa, caci sigur trebuie sa fi invatat ceva din tot ce a fost, dar si din cum s-a terminat...Si, in general, Barbatii nu merita atata efort...:-))Dar tineti in continuare ochii deschisi, poate dati peste unul care nu se incadreaza in "general" (soarta face ca uneori tocmai pe asta sa il ranim noi...!) Incercati si abordarea asta. Si cred ca va va fi putin mai bine.
Trimis de capritzica la 14 Decembrie 2006, ora 11:20
hai sa va dau un sfat..va insheala?platiti-i cu aceeasi moneda,o sa vedeti ca in loc sa isi faca planuri cu alta,in loc sa fie ocupat sa gaseasca scuze pentru care intarzie acasa,o sa fie ocupat sa fie mereu cu voi,ca sa fie sigur ca n-o sa se mai intample...aratati-i ca nu e singurul barbat din viata voastra,ca puteti avea oricand pe altul,daca nu se poarta cum trebuie,aratati-i ca existati si in afara lui...asta o sa-l puna pe jar.dar pe bune,nu trebuie sa ne amaram noi viata pentru niste dobitoci,oricat i-am iubi...stiti foarte bine ca barbatul nu se schmba dupa cum ne-ar place noua,si daca nu este ceea ce am cautat,poate ca am cautat in locul nepotrivit.
Trimis de tania34 la 14 Decembrie 2006, ora 11:38
Bv capritzica...asha s gandeste...intr-adevar si eu am trecut oarecum prin ceea c au trecut multe femei, dar vreau sa cred k am trecut mai departe...pt k eu sunt mai importanta decat orice si oricine p lumea asta...si dak nu m-a iubit asha cum l-am iubit eu...el e cel care a pirdut..pt k eu pot avea ...si voi avea unul mult mai bun ca el.Va pop fetelor...mult curaj, si dak vreti sa plangeti....faceti-o, pt k ajuta dar cu conditia : k in ziua urmatoare sa zambiti cat mai larg, si sa fiti fericite d fiecare zi p care o petreceti singura...departe d sursa nefericirilor....pt k intr-adevar"catusele" erau o obisnuinta.Numai bine
Trimis de irene la 14 Decembrie 2006, ora 13:11
bravo si din partea mea...nota 20. si eu am trecut printr-o despartire de curand..m-a cautat a cerut o a doua sansa..am dat-o..pentru ca il iubeam..dar dupa doua saptamani am aflat iarasi ca ma inseala cu alta..m-a bufnit rasul..mi s-a facut greata instantaneu..am vazut mai clar ca niciodata ca nu merita..asa ca punct. asta este fetelor..lasa ca trecem noi si peste astea..eu ma gandesc intotdeauna ca sunt lucruri mult mai importante in viata..si m asimt mai bine. va poop.
Trimis de nclau la 14 Decembrie 2006, ora 13:56

de azi dimineata de cand am citit povestea lui ela continui sa citesc ce scrieti voi fetelor. si ma macina rau o intrebare.oare ei barbatii trec prin astfel de lucruri? sufera atat de mult cum suferim noi? sau cum pot sa treaca asa de usor peste o despartire? si sa-si gaseasca alinare in bratele altei femei intr-un interval foarte scurt de timp? sau sufera si ei dar nu se plang asa de mult cum ne plangem noi? nu inteleg chestiile astea deloc.
Trimis de tessa la 14 Decembrie 2006, ora 14:46
Ela, cred ca stiu cum te simti.Incearca si tu sa iti dai seama daca iti place suferinta, mai gust-o putin si iti garantez ca peste scurt timp te vei satura de ea si vei vrea sa incepi o noua etapa.Impresia mea este ca esti o femeie adevarata, in care se ascunde luptatoarea si sclava totodata, dar ia gandeste-te, care din astea 2 tipuri de femei ar trebui sa predomine? Eu am fost doar 2 ani in situatia de "sclava", incercam sa-l fac sa vada ca de fapt eu sunt cea pe care o cauta, vroiam sa ii imblanzesc inima, cand de fapt el doar se amuza pe seama mea, stiind ceea ce vreau sa fac si rezistand bineinteles. Ma mai si mintea dandu-mi de inteles ca as reusi sa il influentez, cand de fapt cu totii stim ca oamenii nu pot fi schimbati aproape deloc. In final mi-am zis: trebuie sa incep o alta relatie, dar fara sa cedez deloc! Am incercat opusul a ceea ce fusesem!! Aveam forta necesara (pe care o gasim doar in sinea noastra). Si am fost acea femeie de care se indragostesc barbatii pt ca nu o pot avea dpdv psihic. Si vai, ei nu ma puteau domina psihic ,iar eu ce bine ma distram pe seama lor! Da recunosc nu cautam atunci dragoste, implinire, ci doar vindecare. Asa sa faci si tu! Sa-ti schimbi look-ul, investeste niste bani ca meriti !!! Si ignora-l pe el pentru un timp!! Intra in noi relatii cu mentalitatea unui vanator! Fii superficiala un timp! Bucura-te de sex, de putere !! Cand vei vedea ce usor pica unii si cat de repede ii poti face sa devina obsedati, vei avea din nou incredere in tine!Si atunci da-i un telefon. Spune-i ca vrei sa-i faci ceva...stii tu, limbaj erotic ..ei sunt sensibili la astea. Si intalniti-va undeva in public , intr-un loc select, tu bine imbracata, sexy, frumoasa, increzatoare, care il privesti pe el, fostul tau stapan, de sus ca si cum ar fi sclavul fanteziei tale! Il amagesti, ii vorbesti din nou despre cat de mascul este si ce ai vrea sa-i faci iar cand va ajunge sa zica hai nu mergem? Ii spui tot ce-ti trece prin cap, cum ca intotdeauna l-ai jucat, etc , bineinteles ca tot ce stii ca il va durea si asta i-o spui cu atitudinea aia superioara pe care ti-ai castigat-o de cand l-ai lasat pe el sa plece>Pentru ca TU L-AI LASAT PE EL SA PLECE, EL NU E DE CAPUL LUI! EL FARA FEMEI AR FI VARZA! ..Mai adapteaza si tu si cel mai important lucru: NU te grabi cu intalnirea cu el! E important sa nu stie de tine vreo luna, cam asa .BAFTA! La mine a mers! Si am putut reintra in normal. Insa un singur lucru sa tineti minte ca eu l-am testat de zeci de ori : Barbatul trebuie sa simta mereu ca te vaneaza! Daca vrei sa ii fii sclava, fii doar in pat! Lasa-l in rest sa te vaneze si indu-l in eroare ca sa-si bata capul cu tine nu cu altele! Nu ceda la asa zisa lui sensibilitate! E manevra! Nu uitati! Cine este persoana numarul 1 in viata fiecaruia ? El/Ea insusi/insasi! PS: nu ma doare capul azi, nici nu am baut ceva, sunt doar o persoana complexa. VA PUP si BAFTA!!!!
.........................................................................................................
...very interesting:)...

Joi, Decembrie 28, 2006, 01:58 PM 

M-a inselat_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

Trimis de nclau la 14 Decembrie 2006, ora 09:30
fii optimista atozalerim si astfel totul va trece mai usor. eu am pus punct unei relatii de 6 ani jumate, care a inceput mult prea devreme( aveam 15 ani cand ne-am cunoscut) si e mai bine asa. decat sa stau si sa ma chinui, sa astept o vorba buna ,un gram de iubire am preferat sa pun punct. acum imi e bine desi totul s-a terminat foarte recent. pentru maralia: eu am iertat din dragoste de foarte multe ori si asta ia dat de inteles k o sa-l iert de fiecare data cand ma inseala si face prostii. dar ulciorul nu marge de multe ori la apa. bafta multa fetelor si aveti grija de voi, k daca nu voi atunci cine
Trimis de alina_dana la 14 Decembrie 2006, ora 09:32
Nu-mi vine sa cred ca am descoperit acest articol tocmai acum, cand simt acelasi lucru...Nu as fi putut niciodata sa descriu atat de bine ce simt!Si nu as fi dorit ca cineva sa simta aceleasi lucruri, pt ca e atat de dureros...dar uite ca, din pacate, se intampla. As vrea si eu sa cred ca am spus adio, si nu la revedere...dar nu sunt sigura. Pt ca daca ar veni si m-ar cauta, poate as ceda. Dar nu vine, pt ca nu-i mai pasa.Dupa 13 ani de prietenie si 1 an de casatorie, nu-i mai pasa si traieste linistit langa altcineva. Nu ma incanta cu nimic faptul ca nu va mai iubi asa cum m-a iubit pe mine...chiar cu nimic!Si nu stiu ce doare mai tare:faptul ca nu-i mai pasa sau faptul ca nu pot si eu sa fiu la fel de nepasatoare. Dar singurul lucru care ma mai tine in viata e speranta ca intr-o zi voi uita si voi gasi un alt om care sa ma iubeasca asa cum merit. Fara asta, m-as stinge intr-o secunda...
Trimis de swe3tdl0nby5 la 14 Decembrie 2006, ora 09:58
Ptr alina_dana.Imi pare sincer rau ptr ce ti sa intamplat.Asta este inca o dovada ca barbatii sunt niste lasi,niste iresponsabili fara inima.Shi totushi nu inteleg,daca dupa treisprezece ani de prietenie nu mai simtea nimic ptr tine,dc sa mai casatorit,sa iti faca shi mai mult rau ??? O sa treci peste shi cu siguranta iti vei gasi sufletul pereche.Dragostea apare in viata noastra mereu,indiferent de varsta,de necazuri,bucurii.... ea vine shi ne cauta.Asa ca stai linistita ,Dumnezeu e sus shi vede.Ai grija de tine.Poate tinem legatura.... Ne ma ispui cate ceva.
Trimis de julyac1980 la 14 Decembrie 2006, ora 10:00
get over it! era un animal si nu merita... ! O sa-ti treaca nu te mai plange ca esti patetica si nu rezolvi absolut nimic! capul sus si cauta urmatoarea victima!
Trimis de lulianna la 14 Decembrie 2006, ora 10:09
uof...kiar daca sunt la birou si am clienti mi au dat lacrimile! as vrea sa am si eu puterea de a zice ADIO... dar am zis LA REVEDERE de n ori pana acum! as vrea si eu sa am puterea sa: "decat sa stau si sa ma chinui, sa astept o vorba buna ,un gram de iubire am preferat sa pun punct." Stiu ca sunt prea buna pentru el si pentru relatia asta dar de ce cand zic eu ca se termina devin slaba si e nevoie doar sa ma caute ca si cedez... m am regasit in fiecare poveste a voastra... si sper si eu ca voi ca voi reusi o data si o data sa imi gasesc iubirea adevarata!
Trimis de fidenio la 14 Decembrie 2006, ora 10:27
Tulburatoare durerea Elei, ca si a ta, Atozalerim si a ta, alina_dana! M-am cutremurat citindu-va, pentru ca mi-am amintit cum eram eu in urma cu 5 ani si jumatate, dupa ce, in urma unei iubiri de 7 ani, am fost parasita. Si nu e tot...eram si insarcinata! Am simtit la fel ca voi, cum ma sufoc de suferinta, imi amintesc cum plangeam pana la limita lesinului si cum ma sfarsea gandul ca mi-a intors spatele dupa ce cu doua luni in urma ma implora sa facem un copil...Iar vorbele prietenilor, cum ca "timpul le va rezolva pe toate", le priveam nu ca pe o incercarea disperata a lor de a ma consola, ci ca pe un strop de cianura picurat in sufletul meu aproape mort... Acum am un copil de aproape 5 ani si mi-am gasit JUMATATEA, barbatul pe care l-am cautat dintotdeauna, fara sa stiu chiar, si care ma incapatanam sa cred ca ar fi cel care m-a ranit atatia ani... Sunt fericita asa cum nu am fost vreodata si simt in fiecare clipa ca vreau sa-mi strig fericirea, insa nu e nevoie, pentru ca toti cei care ma cunosc stiu ce magie traiesc... Fetelor, nu va pierdeti vremea planuind tot soiul de incercari de recucerire, nu are rost acest consum de energie, credeti-ma! Chiar daca acum aveti impresia ca viata voastra e terminata, credeti in Dumnezeu si lasati-l sa aranjeze el lucrurile! Stiu prea bine prin ce treceti acum, sunt alaturi de voi si ma rog pentru voi; veti vedea, faptul ca ati fost parasite de niste indivizi care nu stiau sa va aprecieze e cel mai bun lucru care vi se poate intampla! P.S. Fostul meu prieten e un nefericit acum...pentru ca Dumnezeu nu bate niciodata cu parul!
Trimis de nclau la 14 Decembrie 2006, ora 10:53
iulianna de n ori am zis si eu la revedere, pana intr-o zi cand am zis ca merit ceva mai bun, nu neaparat un barbat, ci o viata mai buna sau chiar o viata. si nu am mai cedat.
Trimis de Ioana84 la 14 Decembrie 2006, ora 10:57
sunt triste aceste povestiri...insa toate, din pacate, facem cunostinta cu astfel de perioade si de aici ne dam seama cat de puternice suntem ! Luptati pt linistea si fericirea voastra, nu va lasati calcat orgoliul in picioare si...orice barbat care pleaca din viata noastra, lasa locul unui altuia mai bun...multa bafta !

Joi, Decembrie 28, 2006, 01:54 PM 

M-a inselat_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

Trimis de marukaxxx la 18 Decembrie 2006, ora 09:45
Parca povestile astea sunt trase la indigo!In cazul meu curios a fost faptul ca "domnul" dorea sa ramnem prieteni...Nu stiu ce era in capul lui. Dupa ce m-a facut sa sufar atat de mult cum oare credea ca il voi putea considera prieten? Prietenii nu intra cu bocancii in sufletul tau ca apoi sa spuna: ok, nu e nimik, totusi mi-ar face placere sa mai iesim la un suc, sa mai stam de vorba. Cred c de fapt dorea sa stie ca are o rezerva la care sa apeleze ori de cate ori s lovea de realitate. Am refuzat categoric si i-am spus ca nu vreau sa il mai vad niciodata! Nu voi fi amanta de ocazie a nimanui!!! Stiu ca va veni o zi cand , mai mult decat acum, va regreta amrnic ot ce a facut. Va primi exact ceea ce merita!
Trimis de marga33 la 18 Decembrie 2006, ora 19:48
indigo pur...la fel si in cazul meu, dorea enorm de mult sa ne mai vedem ,sa raminem prieteni,de fapt, mi-a spus ca el nu considera ca totul e incheiat intre noi,nici nu concepe asta...stupid rau de tot...offf
Trimis de MAZARACHE la 18 Decembrie 2006, ora 21:25
ma uimeste sa vad cate trec sau au trecut prin asa ceva, si vad ca nu sunt singura...sa spun ca a fost totul pentru mine, ca era cat pe ce sa renunt la facultate ca sa plec cu el,ca in afara de mama el era a doua persoana pe care o divinizam?ca am pierdut 4 ani din viata langa un om care nu merita nici macar sa ma uit la el, dar sa-i dau inima?ca a facut promisiuni pe care nu si le-a tinut?si dupa 5 luni de cand ne-am certat vine si imi spune ca vrea sa ne impacam, pentru ca eu sa-l vad apoi cu alta?nu merita, nu merita absolut nimic.sufletul meu e acum mult prea lovit ca sa cred ca voi iubi din nou, sau ca voi avea din nou incredere in altcineva, dar speranta moare ultima si totul va fi bine
Trimis de MihaelaS_BT la 19 Decembrie 2006, ora 14:13
Eu am avut un prieten - logodnic, de fapt. Trei ani am stat impreuna. El a renuntat la mine dupa ce m-a stresat si amenintat in asemenea hal incat am pierdut o sarcina - avort spontan la 10 saptamani. Am stat lata pe jos in baie singura o noapte intreaga, apoi in spital... Iar cand el mi-a zis ca degeaba ma chinui ca nu reusesc sa-l impresionez... totul s-a dus de la inima mea. La scurt timp m-am cunoscut cu actualul meu sot. Fostul - Ovidiu - nu putea sa creada ca totusi l-am lasat in urma, si s-a agatat de toate prietenele mele, povestindu-le ca eu asa si pe dincolo, ca el vrea sa se insoare. Apoi am avut un copil. In secunda aceea, a stiut ca nu mai poate fi nimic intre noi si a decis sa se insoare - era si timpul, avea 35 de ani. Dar pe la toate prietenele mele le povestea ca LOGODNICA LUI NU E CHIAR GENUL LUI, NU-L SATISFACE, AR MAI AVEA NEVOIE DE INCA DOUA FEMEI PE LANGA EA. SI TOTUSI S-A CASATORIT CU RESPECTIVA - "FERICITI CEI SARACI CU DUHUL".Eu stau si ma gandesc - cine stie cate idiotenii o mai fi debitat si despre mine la altii cat am fost noi impreuna...?! Si ma revolta un singur lucru - cum am putut fi atat de idioata sa las un nimeni sa-si bata joc de mine?!?! Ce imi era inferior din toate punctele de vedere - social, material, fizic, intelectual... Si totusi, l-am iubit neconditionat. Poate din cauza ca a realizat inferioritatea lui...?
Trimis de michelle_2401 la 19 Decembrie 2006, ora 16:21
:(((((((( imi doresc sa nu mi se intample nimic din ce povestiti voi si desi as vrea un copil nu pot sa-l las........ pentru ca nu stiu ce ar urma..... mai trebuie sa-mi cladesc o cariera, un camin si nu vreau ajutorul unui barbat....
Trimis de anisa la 26 Decembrie 2006, ora 11:32
Pentru CarSpin: Atunci cand iti va pasa mai mult de sufletul tau decat de orgoliu, o sa reusesti. De ce nu esti sincera cu tine si nu recunosti ca te-ai indragostit de o iluzie, ca ai lipit imaginea e ceea ce ti-ai dorit tu sa fie peste imaginea lui? Secretul in a-l uita este sa te iubesti pe tine mai mult decat iubesti sa fii cu el si sa fii sincera cu tine, sa-ti pui adevarul in fata indiferent cat de dureros este, trebuie sa-l accepti (adevarul) chiar daca te dezavantajeaza, straduieste-te sa te iubesti pe tine si sa-l ierti pe el, pentru ca numai dupa ce-l vei ierta vei scapa de toata durerea interioara si daca ajungi aici, nu-l vei mai vrea inapoi. Iti recomand o carte, caut-o, citeste-o, si daca o intelegi si va conta pentru tine ceea ce intelegi, iti va schimba viata! "Arta de a iubi" de Don Miguel Ruiz. Oamenii nu pot si nu trebuie sa fie schimbati, daca nu-ti plac asa cum sunt pleaca de langa ei, nu sunt potriviti pentru tine, cauta-l pe acela la care sa nu vrei sa schimbi nimic! Sarbatori Fericite si multa vointa iti doresc!

Joi, Decembrie 28, 2006, 01:51 PM 

M-a inselat_comentarii forum
     media: 0.00 din 0 voturi

Trimis de marga33 la 14 Decembrie 2006, ora 21:52
Mi-e rusine sa recunosc ,dar aceasta e si povestea mea,am iubit ,sincer, curat,frumos,si...am constatat pina la urma ca de fapt , cel pentru care mi-as fi dat si viata....nu a putut sa se deranjeze pentru mine ,la citeva strazi departare, atunci cind aveam mai mare nevoie de el....atunci , in acel moment am hotarit ca nu ma marita, si am rupt legatura, prin telefon, dupa o frumoasa poveste de dragoste,fara vb grele, fara reprosuri,dar de atunci scumpul meu iubit...nu mi-a dat nici macar un telefon sa ma intrebe de ce eram asa disperata?????asta se intimpla in urma cu ceva luni...iar suferinta prin care am trecut si inca mai trec ,nu o pot etala aici,nu gasesc cuvinte ,cuvintele sint prea blinde pentru a exprima ce am trait si traiesc eu,acum am invata si eu ce inseamna sa suferi cu adevarat...si,inca mai invat,e infiorator,doar cine a trecut prin asa ceva poate sa inteleaga....dr , credeti-ma , nu as putea sa il urasc vreodata pe acest om, doar orgoliul meu ma tine departe de el..
Trimis de laryoana la 14 Decembrie 2006, ora 22:19
si eu traiesc o astfel de drama.Ce ma fac?Cum ies din cercul vicios?
Trimis de copill la 15 Decembrie 2006, ora 02:15
Anul trecut pe vremea asta, eram in aceeasi situatie. Pe 21 decembrie mi-a dat Dumnezeu curaj sa-l dau afara. Am stiut atunci ca SINGURA MEA SANSA de a merge inainte, cu toate bocetele firesti...ei bine, singura sansa a fost sa-mi asum ca nu-l caut. Am sters numar de mobil, id-ul de mess din lista, tot.Cand a venit sa-si ia lucrurile, n-am fost acasa, programat. Mi-e bine acum, cu altcineva. Si da, are dreptate cine-a scris: nu mi-e dor de el, ci de starea si anii(3) petrecuti frumos impreuna...dar stiu ca, indiferent ce ar face acum, raul facut e 'for good'. Si pe el si pe mine ne-a schimbat. Nu mai putem fi la fel, orice am face...Bine c-am fost FERICITA. Sunt putini cei carora li se intampla de-adevaratelea. Si acum sunt fericita si mai mult, si eu si actualul apreciem si ne luptam pentru fericirea noastra. Suntem doi!
Trimis de marga33 la 15 Decembrie 2006, ora 15:33
stupida e viata asta,dar , macar putem spune ca am cunoscut fericirea,eu pot spune asta, chiar daca , dupa starea de fericire trebuie sa treci prin iad,nu regret nimic, nu il urasc, a fost o alta experienta de viata, cea mai grea ptr mine,e un cerc vicios teribil,dar o sa reusim ,timpul si vointa o sa ne ajute....o sa vedeti,curaj..
Trimis de CarSpin la 16 Decembrie 2006, ora 17:59
Da, asta e si povestea mea..Multumesc, Ela! Am gasit povestea ta in timp ce cautam in disperare pe net ceva de genul "cum sa imi recuceresc iubitul care m-a inselat"..Degradant,vor zice unii..Iti meriti soarta, vor zice altii...Da, stiu, si mai stiu ca ar trebui sa plec fara sa ma uit in urma, sa pastrez clipele frumoase si sa imi gasesc curajul de a-mi trai viata fara el...Dar cum? Noi am fost impreuna aproape 2 ani, insa nu la propriu impreuna..Ne-am cunoscut in alta tara, inainte ca eu sa revin in Romania pentru o perioada lunga; da, a fost dragostea vietii mele (si am 32 de ani, as aca stiu ce zic :)); da, a fost barbatul cu care am dorit sa am copii; da, a fost barbatul care m-a facut sa ma simt ca o regina, care plangea cand eu plecam si care le povestea tuturor ca nu poate trai fara mine; am petrecut impreuna vacante, saptamani, vorbeam ore in sir...Da, a fost barbatul pentru care mi-am lasat familia, mi-am parasit serviciul si prietenii. Este adevarat, nu am renuntat la tot, am plecat numai cand am fost sigura ca am de lucru, ca pot fi si acolo "pe picioarele mele" material si profesional..pentru ca sentimental, el era totul; prietenii mei, erau cei ai lui; familia mea era departe. Insa cand am ajuns acolo, a inceput sa se naruiasca totul; dupa cateva saptamani, m-a inselat. Nu pot explica cat m-a durut, cat de aiurea m-am simtit...Nu am dormit, mancat si lucrat cateva saptamani..timp in care el ma mintea, negand ca avea diverse legaturi..si spunea ca tine la mine, ca nu vrea sa imi faca rau..Pana la urma a recunoscut, fiindca l-am "fortat" prin insistenta lui..si replica pe care mi-a dat-o a durut cel mai tare :"Iti place sa suferi, de aia vrei sa stii tot?" Cum sa ii explici unui om cu care erai pe punctul de a te casatori (chiar depusesem actele)ca o relatie nu poate fi cladita pe inselatorie, minciuna, neincredere?! Cand eu eram sigura ca toti stiu asta..Si pentru ca l-am determinat sa recunoasca pana la urma tot ce facuse (poate nu chiar tot), tot el a decis ca nu mai putem trai impreuna, pentru ca se simtea rau in preajma mea...Asa, in cateva saptamani, povestea mea de dragoste s-a tranformat in cosmar..un cosmar din care nu pot iesi. Pur si simplu incerc, dar parca sunt bolnava, dependenta...acum sunt acasa pentru cateva saptamani, ma voi intoarce insa la un moment dat, el spunand ca are nevoie de timp...are nevoie sa isi regaseasca calmul pentru a putea sta de vorba cu mine din nou. Mai mult, el spune ca nu este totul terminat, ci ca avem nevoie de o pauza..stiti, pauza aceea in care el isi petrece doua zile cu o tipa, doua zile cu alta, pentru ca dupa aceea sa se intorca la mine "cumintit"; pentru cateva saptamani sau luni, fiindca stiu ca nu s-ar opri aici..Si ce ma deranjeaza, este ca el nu isi pune problema ca eu pot sa nu mai fiu acolo cand se decide el sa revina la mine..si ma intreb: oare l-ar afecta? In relatia noastra, eu aveam toate avantajele, de la varsta la profesie..da, nu aveam experienta lui, si nu stiam cum un om se poate juca cu viata mea. Am invatat asta si inca invat, si doare..ma doare cand il sun si are telefonul inchis, ma doare cand trece o zi fara sa imi trimita un mesaj, ma doare cand ma gandesc ca voi petrece sarbatorile fara el, ma doare cand mi-l imaginez in bratele alteia..Oare de ce ?! De ce nu sunt capabila sa il las in urma, sa ii multumesc pentru clipele frumoase si pentru ca mi-a deschis ochii, si apoi sa ii spun "adio"? Cand stiu cat rau mi-a facut, si cat mi-ar mai face...Am auzit ca timpul le vindeca pe toate...sper sa isi faca efectul si in cazul meu, dar fiecare zi e un chin..Probabil ca asa trebuie sa se simta drogatii :) O vreme, m-am gandit si eu la razbunare, dar am inteles ca mi-as face rau mie..ca si cu inselatul..m-as insela in primul rand pe mine..Daca intr-o zi voi gasi un leac pentru uitare, promit sa vi-l transmit si voua.

Miercuri, Decembrie 27, 2006, 12:02 PM 

Songs to play_I go back
     media: 0.00 din 0 voturi

Kenny Chesney- Who You'd Be Today

http://www.youtube.com/watch?v=I_C_QuP4mYc

JAG (You Had Me From Hello) Kenny Chesney

http://www.youtube.com/watch?v=brCJiJ43ikQ

kenny chesney - the good stuff

http://www.youtube.com/watch?v=VS3QOlnsrPQ&mode=related&search=

Miercuri, Decembrie 27, 2006, 11:23 AM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

...uneori as vrea sa dau timpul inapoi..ori sa-i dau drumul peste ani ca sa zboare-n viitor...

Marti, Decembrie 26, 2006, 11:41 AM 

Christmas trees
     media: 0.00 din 0 voturiMarti, Decembrie 26, 2006, 12:39 AM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

...nu am avut dorinte exacte.. nu am stiut ce si cum sa imi doresc... nu am putut cere ce vreau cu adevarat... m-am multumit sa primesc, sa fiu incantata, sa zambesc intr-un mod blajin si recunoscator...de altfel, nu cred ca o sa cer ceva vreodata...

Duminica, Decembrie 24, 2006, 03:05 PM 

Songs to play_Hurt
     media: 0.00 din 0 voturi

Christina Aguilera - Hurt
http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo

Joi, Decembrie 21, 2006, 11:00 AM 

Songs to play_Christmas songs
     media: 0.00 din 0 voturi

Frank Sinatra - Let it Snow
http://www.youtube.com/watch?v=F8BH4M9V1N8&mode=related&search=

Nat King Cole - The Christmas Song
http://www.youtube.com/watch?v=cubgWvBfs24&mode=related&search=

Bing Crosby - White Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=NthiA9bVaGg

White Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=JGeJQ1xb57Y&mode=related&search=

Westlife - White Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=V3DxFKNmW2M

Taylor Hicks - White Christmas Tree Lighting
http://www.youtube.com/watch?v=cRP6T6X9ZJ4&mode=related&search=

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
http://www.youtube.com/watch?v=oSL-kmKzCPU

The Prentenders - 2000 Miles (Christmas Song)

http://www.youtube.com/watch?v=GVDmZA5_S70

Christina Aguilera - The Christmas Song
http://www.youtube.com/watch?v=QYOyTd681Do&mode=related&search=

Celine Dion - The Christmas song
http://www.youtube.com/watch?v=sHF7yx-zobM&mode=related&search=

Elvis Presley - Blue Christmas [1968]
http://www.youtube.com/watch?v=Spqt6GfTBS0

Blue Christmas - Bon Jovi Live
http://www.youtube.com/watch?v=10OcvYB5f9g

Celine Dion - Blue Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=qHdl1G9aP1E&mode=related&search=

Sugababes_White_Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=eLseW1PGP3E

Joi, Decembrie 21, 2006, 09:53 AM 

Songs to play_Blue Tango
     media: 0.00 din 0 voturi

Amanda Lear - Blue Tango (Me Chi Ma Amanda)
http://www.youtube.com/watch?v=FCNBTr2-BqM

Miercuri, Decembrie 20, 2006, 08:20 PM 

Songs to play_This is not real love
     media: 0.00 din 0 voturi

George Michael And Mutya Buena - This Is Not Real Love
http://www.youtube.com/watch?v=Nk2BY1MBHMI

Miercuri, Decembrie 20, 2006, 05:00 PM 

Favorite actors
     media: 0.00 din 0 voturi

..few of my favorite actors..
Anthony Hopkins Robert de Niro
Jeremy Irons
Kevin Spacey Pierce Brosnan Peter O'toole
Jack Nicholson

Miercuri, Decembrie 20, 2006, 11:05 AM 

Concert Viena Spirit
     media: 0.00 din 0 voturi

Aseara am fost la concert ...Sala Palatului…Johann Strauss Ensemble - Viena. Superba prestatia orchestrei si a sopranei Judith Halasz.
Sala plina, desi, spre suprinderea mea, au fost cateva locuri ramase goale. Cand ma gandesc cati ar mai fi dorit sa-si cumpere bilet si nu au reusit…chiar un bun amic m-a rugat acum 2 zile sa-i fac rost de un bilet in plus…din pacate n-am reusit sa-l ajut …la caserii ni s-a pus aceeasi placa « nu mai sunt bilete »…atunci, care sa fi fost cauza acelor locuri goale avand in vedere ca biletele au fost destul de piperate ca prêt…nu prea vad pe cineva sa dea milioane pe bilete pentru ca apoi sa nu participe la spectacol… poate acele ‘plicuri cu invitatii’ si cei care n-au onorat invitatia sa fie cauza ??cine stie ?!...
Atmosfera a fost una de sarbatoare…mi-a placut. Oamenii(in majoritate) imbracati elegant iar bunadispozitie cat curpinde. Desi vremea de afara a fost mizerabila, a meritat efortul…am studiat un pic Sala Palatului. Arata tare invechita, deja sare in ochi. Este uzata si se simte din ce in ce mai mult cerinta unei renovari.
Cat priveste orchestra de la Viena si soprana Judith Halasz, numai laude…Au cantat excelent…O sincronizare perfecta, tonus vienez, atmosfera de gala. Dirijorul Russel McGregor a avut un farmec aparte prezentand fiecare piesa intr-o nuanta umoristica, descretindu-ne fruntile si sporindu-ne tuturor placerea.
Am fost impresionata de vocea sopranei Judith Halasz, de naturaletea si farmecul cu care a interpretat fiecare piesa si nu in ultimul rand de frumusetea ei fizica…cu adevarat o surpriza placuta si o prezenta incantatoare. Acest anasamblu mi-a adus intr-adevar o farama de Spirit Vienez …muzica clasica la o inalta tinuta, eleganta, stralucire si bun gust.


Marti, Decembrie 19, 2006, 01:25 PM 

Favorite actresses
     media: 0.00 din 0 voturi

..few of my favorite actresses..
Michelle Pfeiffer
Jodie FosterMonica Belluci

Renee RussoFay Dunaway
Isabelle AdjaniSophie MarceauLuni, Decembrie 18, 2006, 03:59 PM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

...cat de rai suntem uneori..producem suferinta gratuit..constient, inconstient, dar o producem..macar o clipa de ne-am pune in locul celui ce-l lovim...

Duminica, Decembrie 17, 2006, 07:31 PM 

Songs to play_Westlife
     media: 0.00 din 0 voturi

I Don't Wanna Fight
http://www.youtube.com/watch?v=-Ub89zMZ8ag
..I don't wanna fight no more
I forgot what we were fighting for
And this loneliness that's in my heart
Won't let me be apart from youI don't wanna have to try
Girl to live without you in my life
So I'm hoping we can start tonight
Cos I don't wanna fight no more..
http://www.song2play.com/w/westlife-3282/westlife-14610/i_dont_wanna_fight-193355.html

Fool Again
http://www.song2play.com/w/westlife-3282/westlife-14610/fool_again-193359.html
Can't Lose What You Never Had

http://www.song2play.com/w/westlife-3282/westlife-14610/cant_lose_what_you_never_had-193354.html
We Are One
http://www.song2play.com/w/westlife-3282/westlife-14610/we_are_one-193363.html
No No
http://www.song2play.com/w/westlife-3282/westlife-14610/i_need_you-193364.html
If I Let You Go
http://www.song2play.com/w/westlife-3282/westlife-14610/if_i_let_you_go-193358.html
http://www.youtube.com/watch?v=-GQesvAn_Us&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=fhwE5HNPbrU&mode=related&search=
Try Again
http://www.youtube.com/watch?v=1U7QTLhepA0&mode=related&search=

Duminica, Decembrie 17, 2006, 03:09 PM 

Songs to play - I could not ask for more
     media: 0.00 din 0 voturi

I could not ask for more - Sara Evans or Edwin McCain

Duminica, Decembrie 17, 2006, 12:01 PM 

Dedicatie
     media: 0.00 din 0 voturi

...sunt poezii de dragoste...cuvinte insirate dintr-o carte pe care autorul lor mi-a daruit-o scriindu-mi si o mica dedicatie..si m-a rugat apoi sa le citesc din cand in cand, ca sa nu uit ce forme poate imbraca iubirea...
.........................................................................................
Cand
" Cand imi intind privirea spre tine
Batuta-n flori si glicine,
Nu te gandi
ca parfumul ochilor mei,
Cu samburi maronii si curcubei
E anotimp.
Nu tresari tematoare
Cand imi dau privirile-n floare
Si nu lasa incordat
Arcul sprincenelor tale.
Alunga serpii ganditori de pe frunte,
Inoada-i la tample,
Si fa din gandurile tale albine
Cand ochii-mi infloresc dupa tine. "
Privindu-te
"Privindu-te
N-am inteles
Ca ochii tai
Infasurati pe bratul meu,
Sunt strune zumzaitoare
De zmeu.
N-am inteles
Ca luminile tale
-Aceste frumoase femei-
Ma poarta luceafar
In poale.
Si nici acum nu stiu
Si nu-mi dau seama
Privindu-te,
Din ce margean au izbucnit,
Ce ganduri si doruri au slefuit
Acele-nclestate,
Lipite de mine vapai,
Care ard in ochii tai."
Minciuna
"Minciuna ochilor iubiti
O credeam intotdeauna
Si cateodata fericiti
Ne face doar minciuna.
Caci mii de suferinti uitam
Pe-un dram de bucurie
S-adesea lucrurilor dam
Aceeasi vesnicie...
Iertam cu sufletul usor
Aceeasi inselare
Pentru o clipa de amor
Si-o alta, de visare."
Cersetor
"Cersetor sunt
De dragoste,
Orb.
Nu ma alunga din poarta inimii tale.
Nu ma lasa singur cu singuratatea.
Lumineaza-mi o zi,
Fii lacrima,
Fii trunchiul meu de dogoare
Si candela a noptilor
Vino sa fii,
Duios veghetoare."
Ea
"Am vazut-o in trecere..
Avea sentimente-mprejur
Si dungile trupului
De azur.
A trecut repede
Cu ochii prelungi
Ducand in temnita bratelor
Taine adanci.
A trecut,
Un umar rotund,
O betie in mers
Si-un leagan profund.
Toata era de azur,
Impodobita cu sentimente
De jur imprejur."
Duios veghetoare."
Sentimentul
"Trebuie sa probez un sentiment.
Imi vine foarte bine.
Doar mici retusuri
Ici, colo
Si in stanga,
Unde ma tine.
Voi iesi cu el in lume
Cucerind batalioane de inimi
In seri albastre portocalii
Cu sufletul obsedat
De-o veche amaraciune:
"De ce nu vii?"
Voi iesi cu el in lume
Prin largi deschisele porti,
Si asteptandu-te,
Imi voi pastra echilibrul
Cucerind un numar egal
De blonde si brune.
Astfel voi infrange pericolul
De a fi tras intr-o parte
De furniturile roze si frez
Ale acestui sentiment
Pe care-l probez."
Cuvantul pe care lunecam
"Cuvantul acela, ca o pata de ulei
Pe care lunecam unul spre altul,
Din care cresteau uimite gesturi
Si proaspete zile,
Cuvantul acela gras,
Ne statea vesnic deasupra
Si curgeau peste noi fericirile,
Iar tu,
Cu ochii cuminti ca doua fecioare,
Nu-ti puteai stapani fosnetul trupului,
Cand suav, arzator,
Flutura intre noi,
Pe rosia floare a gurii,
Cuvantul acela.."

Duminica, Decembrie 17, 2006, 12:39 AM 

Jaf
     media: 0.00 din 0 voturi

...am fost la Ateneu...concertul mi-a placut finalul insa nu...a fost total neasteptat...in fata hotelului Hilton un aurolac a venit in fuga si-ntr-o fractiune de secunda mi-a smuls din mana micul cozonac primit cadou...ma bucurasem ca un copil cand am primit pachetelul la iesirea din Ateneu...si cand colo, mi l-au furat microbii de aurolaci....bine ca nu mi-au furat poseta sau mai stii...bine ca nu m-au agresat...viata de secolul 21...

Sambata, Decembrie 16, 2006, 02:31 PM 

Jazz romantic selection
     media: 0.00 din 0 voturi

Billy Joel - Baby Grand (duet w/Ray Charles)
http://www.song2play.com/b/billy_joel-2747/greatest_hits_volume_iii-11389/baby_grand_duet_wray_charles-148465.html

Natalie Cole - Tell Me All About It
http://www.song2play.com/n/natalie_cole-4111/ask_a_woman_who_knows-19040/tell_me_all_about_it-252343.html

Billy Joel - Just The Way You Are
http://www.song2play.com/b/billy_joel-2747/the_essential_billy_joel-11385/just_the_way_you_are-148393.html

Natalie Cole - Ask A Woman Who Knows
http://www.song2play.com/n/natalie_cole-4111/ask_a_woman_who_knows-19040/ask_a_woman_who_knows-252344.html

Nat King Cole - Because Of Rain
http://www.song2play.com/n/nat_king_cole-4110/heres_to_my_lady-19010/because_of_rain-251651.html

Natalie Cole - Our Love
http://www.song2play.com/n/natalie_cole-4111/the_best_of_natalie_cole_emicapitol_special_markets-19042/our_love-252361.html

Nat King Cole - Embraceable You
http://www.song2play.com/n/nat_king_cole-4110/unforgettable_jazz_remastered-38339/embraceable_you-486770.html

New York State Of Mind
http://www.song2play.com/b/billy_joel-2747/the_essential_billy_joel-11385/new_york_state_of_mind-148389.html

Sambata, Decembrie 16, 2006, 11:04 AM 

Anul extravagantei
     media: 0.00 din 0 voturi


2007, anul extravaganţei în coafură
" Cătălin Botezatu este în continuare neobosit în activitatea sa şi organizează pe bandă rulantă evenimente de modă care se transformă, în mare parte datorită lui, din simple prezentări ale tendinţelor pentru 2007 în show-uri în toată regula. I-a ieşit această "reţetă" şi joi seara când, la Hotelul Phoenicia, a fost programat un spectacol de inaugurare a salonului de frumuseţe al Mihaelei Ene, o prietenă a lui, spectacol în care muzica, ţinutele elegante, demonstraţiile de coafură şi fetele frumoase au fost vedetele serii. Cele patru fete de la trupa Amadeus, îmbrăcate în alb, au dezmorţit asistenţa, iar piesele lor ritmate şi melodioase au dat peste cap şi planurile clienţilor hotelului, mai ales ale celor de sex masculin, care şi-au abandonat orice altă activitate de dragul unui moment cu fete frumoase şi elegante…Atracţia a fost cu atât mai mare cu cât show-ul "Mato Estetica" a beneficiat de prezenţa unei superbissime, o (fostă) divă, este vorba despre Miss Italia 1999, Manila Nazzaro, o fată plină de sex-appeal, zâmbitoare, naturală şi foarte sinceră… Pentru ea, noi, românii, care ne mai pricepem unii la engleză, unii la franceză sau la germană suntem nişte "superoameni", fapt pe care frumoasa italiancă nu l-a putut trece cu vederea în condiţiile în care a recunoscut că puţini sunt compatrioţii ei care se pot considera poligloţi. Din demonstraţiile stiliştilor s-a putut observa că anul 2007 este cel al coafurilor extravagante, voluminoase şi că orice fantezie este permisă atunci când îţi doreşti să atragi atenţia printr-un look deosebit E drept că domnii prezenţi au fost mai interesaţi de formele manechinelor decât de cele ale părului lor intens dat cu fixativ, iar dacă-l întrebai pe Dan Capatos, năstruşnicul prezentator al matinalului de la Antena 1, sigur n-ar fi visat să iasă pe stradă cu o asemenea duduie coafată supraetajat. Are omul nevastă, şi încă una serioasă, ziaristă ca şi el, aşa că modelele sunt doar pentru podium, nu şi pentru acasă! A zis, iar noi l-am crezut pe cuvânt…S-au mai pus la curent cu tendinţele în modă Diana Bişinicu (ex-Pops) alături de prietena ei, bruneta trupei Elegance, Iurie Darie şi soţia sa, Anca Pandrea, creatoarea de modă Nora Bălănică şi mulţi dintre trecătorii prin holul hotelului, încântaţi de show-ul gratuit la care au putut asista nestingheriţi. "
...........................................................................
..ma intreb daca mi-as face o asemenea coafura la ce mi-ar folosi? as atrage atentia, desigur, dar cel mai probabil as pune pe fuga pe cei care ma observa:)..

Sambata, Decembrie 16, 2006, 10:48 AM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

..da-mi Doamne putere sa uit, sa iert, s-accept, sa vad mereu si partea cea frumoasa-a vietii si sa mai pot iubi..

Sambata, Decembrie 16, 2006, 10:24 AM 

Un Schumacher in sutana
     media: 0.00 din 0 voturi

Un Schumacher în sutană, prins beat, pe contrasens
"Un preot beat la volan a fost reţinut de poliţişti, în noaptea de joi spre vineri, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce a gonit 20 de kilometri pe contrasens. Oprit şi legitimat, Matei Bota i-a înjurat şi i-a îmbrâncit pe oamenii legii, refuzând să prezinte permisul de conducere."Duhovnicul" nu s-a lăsat până nu a spart parbrizul unei maşini de poliţie, manifestându-se extrem de agresiv. În dialogul cu poliţiştii, preotul a folosit replici ca "ai lovit-o pe mă-ta!", "ia mâna de pe mine, miliţian ce eşti!" sau "dacă eşti aşa tare, află tu cine sunt!", punând în scenă un adevărat spectacol suburban. Însă show-ul feţei bisericeşti a continuat şi la secţie. Simulând că îl sună pe preşedintele Traian Băsescu, omul în sutană s-a plâns că "miliţienii" i-au furat mobilul, deşi vorbea de zor la aparat. Scandalul a durat mai bine de o oră, dar până la urmă "popa" a fost liniştit de poliţişti.Renegat de Biserica Ortodoxă RomânăBiserica Ortodoxă Română s-a delimitat, ieri, de preotul scandalagiu, arătând că acesta nu aparţine clerului şi că nu are nici studii ortodoxe. Mai mult, BOR a relatat că, în data de 25 octombrie 2005, "Matei Bota, dându-se drept preot ortodox, a fost surprins în timp ce strângea bani de la pelerinii aflaţi pe Dealul Mitropoliei". Comunicatul Patriarhiei precizează că Bota obişnuieşte să efectueze diverse servicii religioase, în special prin cimitirele din Bucureşti, înşelând credincioşii. Lui Bota îi va fi întocmit un dosar penal pentru ultraj şi conducere sub influenţa alcoolului, el riscând ani grei de închisoare."
sursa: ziarul Adevarul 16 Dec. 2006
..........................................................................
...si-uite asa un nemernic precum acest Bota ajunge la inchisoare(daca ajunge) si-apoi da cu pumnul in masa pentru drepturile omului..ca n-are conditii, ca n-are aia si ailalta...mda..very funy..ma intreb daca producea si un accident ce se intampla? daca ranea sau omora pe cineva nevinovat care circula reglementar? ce pedeapsa sa-i dai???

Sambata, Decembrie 16, 2006, 12:14 AM 

Jazz romantic selection
     media: 0.00 din 0 voturi

Dave Brubeck - Take Five
http://www.song2play.com/d/dave_brubeck-5658/this_is_jazz_3-31529/take_five-405149.html

Miles Davis - Round About Midnight
http://www.song2play.com/m/miles_davis-2762/round_about_midnight-11618/round_midnight-152437.html

Paul Desmond - Then I'll Be Tired Of You
http://www.song2play.com/p/paul_desmond-5051/falling_in_love_with_paul_desmond-21467/then_ill_be_tired_of_you-284451.html

Sarah Vaughan - Someone To Watch Over Me
http://www.song2play.com/s/sarah_vaughan-1731/the_best_of__20th_century_masters-6739/someone_to_watch_over_me-87594.html

Paul Desmond - Body And Soul
http://www.song2play.com/p/paul_desmond-5051/falling_in_love_with_paul_desmond-21467/body_and_soul-284442.html

Miles Davis - Stella by Starlight
http://www.song2play.com/m/miles_davis-2762/my_funny_valentine-11625/stella_by_starlight-152504.html

George Benson - Unchained Melody
http://www.song2play.com/g/george_benson-145/the_greatest_hits_of_all-902/unchained_melody-12112.html

Miles Davis - Jazz Moods
http://www.song2play.com/m/miles_davis-2762/jazz_moods__cool-11630/summertime-152535.html

Vineri, Decembrie 15, 2006, 01:24 PM 

Iadul nebunilor din Romania
     media: 0.00 din 0 voturi

15.12.2006
« Ziaristii germani ataca dur situatia institutiilor psihiatrice din Romania. "Este mai rau decit intr-o inchisoare", afirma "Der Spiegel". Un gulag psihiatric, astfel descrie editia electronica a cotidianului german "Der Spiegel" situatia spitalului de nebuni de la Borsa, din judetul Cluj. Oameni care sint adusi acolo de rudele care nu ii mai doresc in sinul familiei, bolnavi care din momentul internarii mai au o singura sansa de a iesi din iadul balamucului: moartea. Un pacient din zece are aceasta soarta in fiecare an, conform reporterului german. "Pacientii din institutiile psihiatrice din Romania sint tratati putin mai bine decit animalele. Este mai rau decit intr-o inchisoare. Acolo, un detinut, daca are bani, are sansa de a-si angaja un avocat, dar pentru cei din gulagul psihiatric nu exista nici o cale de apel", diagnosticheaza nemtii situatia de la Borsa. Eutanasie pasiva Medicatia bazata pe substante tranchilizante administrate zilnic, timp de ani si ani, i-a transformat chiar si pe acei pacienti care ar fi avut sanse de vindecare in legume. Cei care nu ii mituiesc pe asistenti ajung sa zaca in propriile dejectii, mai arata cotidianul citat. Bolnavii care mai au forta fizica si pot munci sint "angajati" de taranii din jur ca zilieri, plata constind in bautura si tigari. Toaletele sint infundate in mizerie, iar singura masina de spalat nu mai functioneaza. Nebunii s-au obisnuit insa in a-si purta hainele nespalate cu lunile. Iar vara, cind fintinile aproape ca seaca, nici dusul saptaminal nu mai poate fi facut. Cel mai macabru caz pe care il povesteste reporterul german este al unui bolnav care zacea de trei zile cu soldul fracturat si nu era bagat in seama, deoarece ingrijitorii credeau ca se preface. O eutanasie pasiva. Aceasta e concluzia pe care "Der Spiegel" o trage dupa vizita intr-un spital dintr-o tara in pragul UE.
».....................................................................................
..ce sa zic !..parca in afara spitalelor psihiatrice, in libertate, nu-i la fel !?...cateodata este tot un iad si nu se mai face atata caz…pe oamenii cat de cat zdraveni la cap si in normalitate nu-i mai portejeaza nimeni...de ce nu se duce grija bolnavilor fizici din spitale care pot fi recuperati si ajutati cat de cat?…cand citesc articole de genul acesta ma enervez din cale afara..bine ca ne pasa de infractori, inchisori si bolnavi mintali..

Vineri, Decembrie 15, 2006, 01:08 PM 

Cele trei valuri de romani migratori catre Occident
     media: 0.00 din 0 voturi

" Navala romanilor in Europa s-a produs in trei valuri migratoare dupa 1990. Autohtonii au experimentat mirajul Occidentului, s-au intors in Romania si au schimbat-o, spun sociologii.
Un roman din zece a muncit in strainatate in ultimii 17 ani, arata un raport realizat de Fundatia pentru o Societate Deschisa in colaborare cu Gallup, pe migratia romanilor intre 1990 si 2006. In primii ani dupa Revolutie, cinci autohtoni dintr-o mie paraseau tara in cautarea unui trai mai bun. In prezent, chiar daca au aflat ca banii se cistiga mai greu ca in Romania, procentul lor este de sase ori mai mare.

Primii s-au dus in Israel
Primul val migrationist s-a terminat in 1995. Protagonistii primelor iesiri in afara granitelor erau barbati de la oras, casatoriti, cu virste de 30 pina la 54 de ani, avind in spate scoala profesionala sau liceul. Ei au parasit tara prin firmele de intermediere, furati mai cu seama de piata muncii din Israel si din Turcia. „In istoria migrarii exista o prima etapa de cautare individuala, o a doua de cautare comunitara, in care se cauta destinatiile cele mai potrivite, iar a treia este cea in care romanii s-au asezat in locurile adecvate si emigrantii stiu deja foarte bine unde sa mearga“, descrie fenomenul sociologul Dumitru Sandu, coordonatorul raportului.

Tinerii fara studii iau locul orasenilor
A doua etapa, care a tinut pina in 2001, a pastrat dominatia barbatilor, dar migratorii au luat la ochi in primul rind Italia, Israelul trecind pe locul 2. Tot atunci s-a dublat si numarul romanilor plecati in strainatate cu ajutorul apropiatilor si a crescut si proportia muncitorilor ilegali, care in ultimii cinci ani a ajuns la jumatate din totalul plecatilor. Accesul liber in spatiul Schengen, obtinut in 2002, i-a impins de la spate pe romani sa ingroase rindurile emigrantilor, lucrul in strainatate devenind un fenomen de masa (intre 1 si 2,8% anual). In aceasta a treia perioada, tinerii pina in 30 de ani devin principalii actori ai migrarii, iar Moldova este cel mai important exportator de muncitori in strainatate, urmata de Muntenia si Transilvania. Italia si Spania au ramas principalele destinatii, dar raportul dintre barbati si femei s-a echilibrat. Tot acum, satenii ii ajung din urma pe oraseni la cautarea lucrului peste hotare si sporeste considerabil numarul emigrantilor cu diplome gimnaziale. In schimb, absolventii de invatamint superior isi raresc considerabil rindurile. In prezent, fenomenul plecarii temporare la lucru in strainatate este de aproximativ trei ori mai intens decit acum patru ani: aproape toti barbatii romani ajunsi peste hotare iau calea santierelor sau se duc la cimp, in timp ce aproape 90% dintre femei aleg menajul. In plus, studiul arata ca peste un milion de romani ar imbratisa munca in strainatate in urmatorul an, mai ales cei care au mai dat piept cu aceasta experienta. Tinerii sint primii la apel in acest caz, in special cei din Moldova si Banat, chiar daca multi dintre ei nu si-au pus la punct nici un aranjament de plecare, ci doar ii macina gindul.

Schimbari in tara
Experienta muncii peste hotare a schimbat nu numai nivelul de trai al celor plecati, dar si mentalitatea lor si a celor din jur. „Asumarea riscului unei afaceri este o trasatura specifica pentru cei care lucreaza in strainatate. Munca peste hotare nu este pentru ei decit o etapa spre deschiderea unei afaceri personale in Romania in domeniul comertului si al serviciilor si mai putin in agricultura“, spune sociologul Alexandru Toth, director de proiecte la Gallup Organisation Romania. In ultimii cinci ani, 10% dintre acesti migranti au inceput o afacere si alti 25% intentioneaza sa faca acelasi lucru, pe cind la nivelul intregii populatii, doar 3% si-au deschis o afacere personala. O dovada a faptului ca spiritul antreprenorial predomina printre constructorii si capsunarii de peste hotare reiese si din atitudinea lor fata de munca. Astfel, 90% sustin ca „succesul inseamna risc“ si 61% afirma ca munca are o importanta foarte mare, aceasta opinie fiind impartasita, la nivel national, de mai putin de jumatate din populatie. Banii capsunarilor ajung la 7% dintre familiile din Romania, iar majoritatea sint investiti in constructia sau cumpararea unei noi case, respectiv in renovarea locuintei existente. Din banii ramasi, jumatate dintre familii cumpara electrocasnice, iar o treime isi iau masina.

Mentalitate de import
„Cei ce se intorc nu doar ca au o alta etica a muncii, dar sint mult mai interesati de problemele politice si de viata publica“, spune sociologul Dumitru Sandu.
De exemplu, jumatate dintre cei intorsi in tara sint nemultumiti de felul in care merg lucrurile in Romania, in vreme ce la nivel global, numai un sfert impartasesc aceasta opinie. La fel, daca aproape 60 de procente dintre migranti apreciaza ca „locurile de munca sint o problema foarte grava in propria localitate“, numai 44 de procente dintre cei din gospodarii fara experienta de migratie sint de acord cu aceasta formulare.
Migrantii mai cred, in ponderi semnificativ mai mari decit restul romanilor, ca timpul liber, politica si prietenii sint foarte importante pentru viata lor. Aceasta schimbare de mentalitati vine din „interactiunea cu medii diferite si cu purtatori ai altor culturi“, arata Dumitru Sandu. Sociologul precizeaza ca „schimbarea de mentalitate ca urmare a migratiei pentru lucru este perceputa in cel mai inalt grad de catre cei care au lucrat efectiv in afara tarii (60%), fata de numai 38% din totalul esantionului“.
Una peste alta, studiile arata ca pentru mai mult de jumatate din populatie „fenomenul migratiei este unul pozitiv, bun si necesar“, conchide Sandu. Printre caracteristicile migrantilor se numara faptul ca „ajung mai instariti“, spun patru din cinci romani, dar si ca „se ajuta mai bine cu cei de acasa“ sau ca divorteaza mai usor, cred 43% dintre respondenti.

Spania este o gazda mai buna decit Italia
In ultimii cinci ani, jumatate din migratia temporara a avut ca destinatie Italia, in timp ce capsunarii spanioli au reprezentat doar un sfert din totalul de emigranti pentru munca. „Majoritatea acestora lucreaza ilegal, gasind de lucru printr-o retea a prietenilor si rudelor”, afirma doctorandul in sociologie Monica Serban. Ea spune ca in Spania se observa o crestere a numarului de persoane care lucreaza cu acte in regula datorita acordului din 2002 dintre aceasta tara si Oficiul National al Fortei de Munca din Romania. De obicei, migrantii parcurg un traseu cu „statii obligatorii”. Un barbat incepe cu munca necalificata in constructii sau agricultura, apoi din „peon” devine muncitor cu acte intr-o fabrica. Mai apoi, ultima moda este sa devii „vigilante”, adica „paznic”, arata Serban. In Italia, neexistind facilitatile din statul iberic, „majoritatea lucreaza ilegal, dar au reusit sa se integreze, sa aiba un loc de munca stabil, dorind sa treaca din domeniul constructiilor si al agriculturii in cel al serviciilor”, a aratat Ana Bleahu, doctorand in sociologie. Ea a precizat ca recrutarea pentru munca ilegala in constructii si in agricultura se face in asa-numitele „depozite”, care sint de fapt niste statii de autobuz sau locuri de linga magazinele de constructii, unde romanii sint alesi in fiecare dimineata de patronii italieni. Studiul arata ca, intre 1999 si 2003, o medie de 15.000 de romani obtineau anual permis de rezidenta in Italia, numarul dublindu-se in 2004 si ajungind la 300.000 anul trecut."

(Sursa: Ziarul Cotidianul - 15 Dec. 2006)

Vineri, Decembrie 15, 2006, 12:33 PM 

Lumea in care traim
     media: 0.00 din 0 voturi

..articol citit azi, 15.Dec.2006..
.......................................
" Viata oamenilor este un miracol, in timp ce conditia umana este un fascinant spectacol, care imbraca tot spectrul de valori si non-valori, de la sublim la tragic, de la eroism la lasitate. Principala dimensiune a unitatii lumii consta in unitatea sistemelor ei de valori. Dincolo de razboaie si conflicte, lumea a produs, produce si va produce, cat va exista pe pamant sau oriunde in alta parte, valori. Iar acestea sunt singurele care dau consistenta, durata, perenitate si frumusete vietii. Afirmarea setului valorilor democratiei, securitatii internationale si drepturilor omului reprezinta o tendinta evidenta a epocii noastre. Terra este acoperita de megalopolis-uri infloritoare, de infrastructuri uimitoare, de universitati, laboratoare, sisteme de transport si de comunicatii care contracta deopotriva timpul si spatiul, dar si de colibe si bordeie uitate prin jungle, prin savane si deserturi, unde oamenii traiesc asa cum traiau si stramosii lor, cu o mie de ani in urma. Iesirea in cosmos, globalizarea informatiei si a sistemelor de comunicatii, performantele incredibile atinse in domeniul electronicii, al tehnologiei informatiei, al tehnologiilor de varf, al nanotehnologiilor, creatia literara si artistica, cinematograful multidimensional si televiziunea, Internetul si retelele rapide de comunicatii au schimbat si schimba in fiecare zi viata oamenilor. Progresele tehnice si tehnologice sunt impresionante. Planeta este acoperita cu tot felul de retele reale si virtuale, filosofia de retea a devenit predominanta, in timp ce cohorte de sateliti si de senzori de toate felurile vegheaza in fiecare moment, zi si noapte. Paralel cu numeroasele progrese incomensurabile, resursele de apa potabila se imputineaza, planeta se incalzeste, polii se misca, gheturile incep sa se topeasca, stratul de ozon se subtiaza, ionosfera (scut protector al planetei impotriva radiatiilor solare si cosmice nocive) sufera tot mai multe bombardamente cu raze de tot felul, atat din cosmos, cat si de pe pamant. Vulnerabilitatile lumii cresc in progresie cu dezvoltarea lumii... Viziunea pesimista nu este insa dominanta in omenire. Desi adeseori se tem de viata, oamenii isi traiesc viata. Tocmai de aceea, oamenii trebuie sa se aplece din nou asupra propriei lor conditii individuale, sociale si universale, sa-si gandeasca gandul si sa-si vietuiasca viata, apeland la singura lor insusire de exceptie: capacitatea de a racorda, cu forta gandului, a meditatiei si reflectiei, trecutul la prezent si prezentul la viitor "

Vineri, Decembrie 15, 2006, 12:31 AM 

Songs to play_Mindy McCready
     media: 0.00 din 0 voturi

Mindy McCready - Ten Thousand Angels
http://www.youtube.com/watch?v=Fzqf3DI_Cno&mode=related&search=

Mindy McCready - Why We Love
http://www.youtube.com/watch?v=FEveAQG-0cQ&mode=related&search=

Mindy McCready - Maybe He'll Notice Her Now
http://www.youtube.com/watch?v=gEwA24Er4JU&mode=related&search=

Mindy McCready - I'm Not So Tough
http://www.youtube.com/watch?v=PiaeA-gquxg&mode=related&search=

Mindy McCready - Scream
http://www.youtube.com/watch?v=0WV1kYwSIDc&mode=related&search=

Vineri, Decembrie 15, 2006, 12:29 AM 

Songs to play_Trisha Yearwood
     media: 0.00 din 0 voturi

Trisha Yearwood - Down On My Knees
http://www.youtube.com/watch?v=mltd9CVkCPc&mode=related&search=

Trisha Yearwood - Everybody Knows
http://www.youtube.com/watch?v=caA4epx5dpk&mode=related&search=

Trisha Yearwood - Believe Me Baby
http://www.youtube.com/watch?v=tTytSk3uQFQ&mode=related&search=

Trisha Yearwood - I'll Still Love You More
http://www.youtube.com/watch?v=lzB_DLumgC4&mode=related&search=

Trisha Yearwood - I Need You
http://www.youtube.com/watch?v=mlXzz4VajY8&mode=related&search=

Vineri, Decembrie 15, 2006, 12:25 AM 

Songs to play_Let's Make Love
     media: 0.00 din 0 voturi

Faith Hill & Tim McGraw - Let's Make Love
http://www.youtube.com/watch?v=VzazzieDnJI&mode=related&search=

Joi, Decembrie 14, 2006, 11:18 PM 

Songs to play_Atomic Kitten
     media: 0.00 din 0 voturi

Atomic Kitten - Walking on the Water
Atomic Kitten - You Are
http://www.youtube.com/watch?v=mdBajOOTwak

Atomic Kitten - Love doesn't have to hurt
http://www.youtube.com/watch?v=A-v9EQgUmAc

Joi, Decembrie 14, 2006, 11:04 PM 

Mamouret
     media: 0.00 din 0 voturi

..a fost premiera...a fost Bulandra...Mamouret...frumoasa piesa si jucata minunat..
...............................................
Mamouret
(autor: Jean Sarment)
Regizor: Dinu Cernescu
Antoine - Ion Cocieru
Marcus - Şerban Pavlu
Marie-Josephe - Ioana Macaria
Girard - Marius Chivu
Ferdinand - Mihai Verbiţchi
Guillaume - Gheorghe Ifrim
Armandine - Manuela Ciucur
Călăreaţa - Daniela Nane
Jurnalistul - Silviu Geamănu
Preotul - Theodor Danetti

Joi, Decembrie 14, 2006, 04:17 PM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

..sa crezi, sa speri,
sa dai, sa-oferi,
sa ierti, sa uiti
sa–ncerci, sa vrei,
sa nu disperi
si sa iubesti mereu ca ieri..

Joi, Decembrie 14, 2006, 04:07 PM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

..cearsafuri de matase...
fosnet si dulce–aroma de parfum…
caldura, imbratisari si soapte…
un somn prelung si bland..

Joi, Decembrie 14, 2006, 03:47 PM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

..simt ca ma plimb pe-un coridor…un spatiu-nchis intre pamant si cer…si parca nu-mi ajunge locul sa ma desfasor…cui sa ii spun? unde si cum sa cer?..

Joi, Decembrie 14, 2006, 03:37 PM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

..ce stare tulbure de exaltare si-apatie…cand stralucirea si cand gri-ul cenusiu…eu caut echilibrul…exista oare?..sau ne mintim cu totii ca ar fi ?..

Miercuri, Decembrie 13, 2006, 10:47 PM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

...de mi-ai intinde mana, as strange-o cu putere..
si-o sarutare de mi-ai da, cu patima ti-as da-o inapoi...

Miercuri, Decembrie 13, 2006, 03:55 PM 

Epigrame
     media: 0.00 din 0 voturi

RECOMANDARE
Dacã te-a obosit vreodatã
Munca la calculator,
Relaxeazã-te cu'aceste
Scurte rânduri de umor.

DEFINITIE...
Epigrama este o micã moralã
De ti se potriveste,:
Sau crezi cã e banalã,
Nu te supãra, zâmbeste!.

...ŞI...
Epigrama este
O micã poveste,
Cu tâlc şi cu umor,
Utilã tuturor.
.................................................
La medic
La medic el s-a dus
Cu mana goala
Caci pensia nu i-a ajuns
Diagnostic? Nici o boala!

Despre coruptie
Coruptzia este un vechi duet,
Jucat in doua acte, in cuplet.
Unul a dat, iar altul a primit
Si fiecare-i multumit.

Starea Natiunii
În tara asta fara spor,
La cîrma toate deraiaza:
Ba, o vertebra, un picior
Si sa vedem ce mai urmeaza.

Lauda piticului
Sunt mic tare de statură
Dar nu-mi plâng păcatul:
Cate văd eu pe sub fuste
Nu le vede altul.

Eveniment
Aţi auzit cea mai facut Costică azi?
De la servici s-a întors acasă treaz.
Pentru aşa eveniment
S-a dus cu Ghiţă la bufet

Conjugala
Necajita,soata-i reproseaza:
- Mi-ai promis ca nu mai bei,Ilie!!
Sotul indelung filozofeaza:
- Ce nu spune omul la betie!...

Educatie
Un baietel trei mere a furat
De pe-undeva si le-a adus acasa.
Vazandu-i fapta,mama l-a certat:
- Rusine-ti fie! Suntem cinci in casa!

Unui descurcaret
Tot privindu-l cum se zbate,
Dupa mintea mea socot
Ca de-o da asa din coate,
Curand o sa-l doara...'N cot!

Portretizare
Bizuindu-ma pe fler,
Zic de dumnealui atat:
N-are-un caracter urat,
Fi'ndca n-are caracter!

Luare pe pozitie
Ca sa nu apar un tip perfid,
Am s-o spun la toti cu voce tare:
Adevarul este mai timid,
Minciuna,mai cutezatoare.

Viata la tara
Cand sunt iar miei si-i primavara,
Cand pasarile canta-n cor,
Exclami: "Ce bine e la tara!" -
E bine... ca vizitator!

Miercuri, Decembrie 13, 2006, 11:24 AM 

Nevroza urbana
     media: 1.00 din 2 voturi

...un articol cat se poate de realist...
" Un titlu cam dur, nu-i asa?
Nu-i asa ca va vine sa il ocoliti si n-ati prea vrea sa deschideti articolul, sa vedeti despre ce e vorba? E vorba de tine, de mine, de noi toti... E vorba de viata de zi cu zi a orasului care e pe cale sa devina metropola. E vorba de carierele stralucitoare care ucid incet dar sigur iubiri nonconformiste sau casnicii incununate cu copii. E vorba de case luxoase dar goale, e vorba de trafic infernal, e vorba de carduri pline dar scaune goale la masa de sarbatori, e vorba de stress care a devenit un mod de a fi, e vorba de tehnologizarea comunicarii, e vorba de lipsa prietenilor, e vorba de locuri de munca care iti ofera statut, masina, telefon, bani, dar ajung sa iti fure viata de familie, intimitatea si in final identitatea. E vorba de graba care a devenit un alt mod de a fi – iubim, ne despartim, ne explicam, ne mintim, ne confesam, ne ranim in graba. E vorba de lipsa timpului, de tracasare si surmenaj, de oboseala, de lipsa rabdarii. E vorba ca nu ne mai pasa atat de mult unii de ceilalti. E vorba despre valori... care o mai fi sistemul corect de valori al societatii noastre? E vorba de lipsa modelelor. E vorba ca nu mai prea credem in nimeni si nimic... E vorba de adolescentii care cunosc arta sexului si drogurile inainte de a fi parcurs macar atata anatomie incat sa inteleaga tot actul sexual in complexitatea lui... E vorba de traditii cu care ne e jena si avem impresia ca trebuie sa ne debarasam de ele ca sa intram in UE... E vorba ca suntem ca niste furnici, suficient de grabite si de multe ca sa producem un blocaj in trafic apocaliptic, dar suficient de mici si neinsemnate ca sa realizam ca nici nu avem timp sa gandim bine spre ce ne indreptam, in ce mai credem, unde vrem sa ajungem si mai ales...cine ne dirijeaza... E vorba de o metafora... E vorba de viata de metropola surprinsa in graba, intr-o fractiune de secunda de sus, de la etajul 9 al unui modern business center si redata tot in graba, in cateva fraze... E vorba de viata mea, de viata ta poate, de viata noastra... "

Miercuri, Decembrie 13, 2006, 08:12 AM 

Songs to play_Vanessa
     media: 0.00 din 0 voturi

Vanessa Williams - Save The Best For Last
http://www.youtube.com/watch?v=KQeMeZoV1PQ&mode=related&search=

Colour of the wind - Vanessa williams
http://www.youtube.com/watch?v=xbuzskVs6rc

Vanessa Williams - Sweetest Days
http://www.youtube.com/watch?v=S0PTfZ1WzMY&mode=related&search

Miercuri, Decembrie 13, 2006, 08:11 AM 

Songs to play_Kelly Clarckson
     media: 0.00 din 0 voturi

Because of You – Kelly Clarckson
http://www.youtube.com/watch?v=UZD5pEua6Js

http://www.youtube.com/watch?v=R2ubfiQ9ckc

Kelly Clarckson - Breakaway

http://www.youtube.com/watch?v=qem4IZroYME

Miercuri, Decembrie 13, 2006, 08:09 AM 

Songs to play_Lindsy Lohan
     media: 0.00 din 0 voturi

Lindsay Lohan - Rumors
http://www.youtube.com/watch?v=Tf5NMdFvm8A

A Beautiful Life By Lindsay Lohan
http://www.youtube.com/watch?v=rOgH5trBAOI&mode=related&search=

lindsay lohan
http://www.youtube.com/watch?v=axRWmoLetc0&mode=related&search=

Lindsay Lohan - Drama Queen
http://www.youtube.com/watch?v=p4ARpZqh9e8&mode=related&search=

Lindsay Lohan's- Opening Dance
http://www.youtube.com/watch?v=pcoh5xNWVpo&mode=related&search=

Miercuri, Decembrie 13, 2006, 12:13 AM 

Songs to play_Beyonce_Crazy in love
     media: 0.00 din 0 voturi

Beyonce & Jay-Z
http://www.youtube.com/watch?v=_8P1johNFyU

Destiny's Child - Crazy in love
http://www.youtube.com/watch?v=KPvQZrJubug&mode=related&search=

Beyonce - Irreplaceable
http://www.youtube.com/watch?v=cNVqwxHNZt0&mode=related&search=

Beyonce
http://www.youtube.com/watch?v=hrn2-MRvUEI&mode=related&search=

Beyonce - Knowles
http://www.youtube.com/watch?v=DfQkHhX6d8Q&mode=related&search=

Beyonce hip hop star
http://www.youtube.com/watch?v=8LA8UR96Yd4&mode=related&search=

Marti, Decembrie 12, 2006, 11:53 PM 

Songs to play_Pussy Cat Dolls
     media: 0.00 din 0 voturi

Pussy Cat Dolls
http://www.youtube.com/watch?v=jY7FjB0Ze30

Pussy Cat Dolls - Beep on Yahoo

http://www.youtube.com/watch?v=nLFTPrTEfq4
http://www.youtube.com/watch?v=2-N3biORTQw&mode=related&search=

Pussy cat dolls - Lost dancing
http://www.youtube.com/watch?v=JaNBGicYv9M

Marti, Decembrie 12, 2006, 11:48 PM 

Songs to play_Sugababes
     media: 0.00 din 0 voturi

Sugababes - Stronger
http://www.youtube.com/watch?v=hdtOK08gQkY&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=hMXyzXAn-iw&mode=related&search=

Sugababes - Push The Button
http://www.youtube.com/watch?v=A_cB5UNGqVs&mode=related&search=

Sugababes - Breathe Easy
http://www.youtube.com/watch?v=DP792TtQdTM&mode=related&search=

Marti, Decembrie 12, 2006, 11:44 PM 

Songs to play_Mel C_If that were me
     media: 0.00 din 0 voturi

If that were me - Melanie C
http://www.youtube.com/watch?v=8tC-Dpun_s0&mode=related&search=

Marti, Decembrie 12, 2006, 11:40 PM 

Songs to play_Spice G_Holler
     media: 0.00 din 0 voturi

Holler - Spice girls
http://www.youtube.com/watch?v=2bGqoY7H2Vc

2 become 1 - Spice Girls
http://www.youtube.com/watch?v=XCSqDt0WXcw&mode=related&search=

Marti, Decembrie 12, 2006, 11:28 PM 

Songs to play_Natasha_It's over now
     media: 0.00 din 0 voturi

It's over now - Natasha Thomas
http://www.youtube.com/watch?v=_nnQBMMemik

Skin Deep - Natasha Thomas
http://www.youtube.com/watch?v=exkyhq90L60&mode=related&search=

Save your kisses for me - Natasha Thomas
http://www.youtube.com/watch?v=N0yfKf8bz1w&mode=related&search=

Marti, Decembrie 12, 2006, 03:37 PM 

Interviuri - selectii 21
     media: 0.00 din 0 voturi

" Interviul ...ti-l doresti. si, din acest motiv, perioada Intre propunerea pentru material si raspunsurile asternute linistit si sigur pe hartie este o saga cu rupturi de ritm si Intrebari retorice si tematoare... "Oare va accepta? Oare Isi va gasi timp?” Dar, la final, incertitudinea se transforma intr-o lectura absolut savuroasa...pentru ca raspunsurile imbina plastic teme serioase cu ironia, umorul si episoade de real crud transpuse in poezie... si stii de ce ai dorit acest interviu asa de mult...
-----------------------------------------------------------------------------------------

[...]?
- Eleganta este accesul de agresivitate al timiditatii, o forma de a urmari privirea celuilalt, persoana cunoscuta sau iubita care inca nu te-a observat, pentru a-i spune, primul, cat de mult te bucura Intalnirea, un "understatement" existential, cu caracter permanent, un fel de autorestrangere si autocontrol, atunci cand esti, in contextul dat, cel mai puternic si mai stapan pe situatie. Eleganta, asadar, este o forma defensiva, dar in forta si soptit. soapta actorului pe scena Insa, care se aude, fara proteze electronice, pana In ultimul rand la galerie, acolo unde Intalneste gandul adolescentei necunoscute. Vedeti ca am gasit doar definitii aproximative, semipoetice si oarecum clar-obscure. Media lor este eleganta, poate.

[...]?
- Feminitatea este sursa cea mai generoasa de eleganta, pentru ca frumusetea si misterul idealului romantic domina Inca Intelegerea imediata. Feminitatea nu implica Insa automat eleganta, ci mai degraba invers. Eleganta are o conotatie de feminitate, In masura In care cea din urma Inseamna discretie, "self-effacement", dar nu efeminare. Femeile, si cu atat mai mult barbatii care sufera de efeminare, nu sunt eleganti, ci ridicoli.

- Exista tipologii feminine de frumusete?
- Fireste. Exista trei mari tipologii, cred. Tipologia "Maria Magdalena", femeia totala, In care vampa coabiteaza cu sfanta, In manifestari cvasi-concomitente. Tipul "zana", femeia fara sex, facuta doar din abur si desenul venelor sub pielea alba, a-erotica, si deci ineleganta, atata vreme cat eleganta este rezultatul unei socializari moderne si cultivate, din care experienta expresionismului artistic nu mai poate sa lipseasca. Femeia-mama, sau tovarasa de viata, sau secretar de partid, sau Ana Ipatescu, care are o anumita eleganta, reprobabila, dar utila, a balansarii exceselor lui Don Juan, prin abuzuri comisariale, cu sani Intepati de decoratii si ciorapi patenti stransi In cizme de pantera. Eu prefer Insa tipul Audrey Hepburn, In "Breakfast at Tiffany's".

- Cum este Romania...de acum?
- Romania mea este recastigata, printr-un act dublu, de totala libertate. M-am nascut aici, am parasit-o In tineretea mea abuziva si batranetea ei comunista, am regasit-o singur si nesilit de nimeni, dupa 20 de ani, ca Intr-un roman de Alexandre Dumas. Tot ce traiesc In ea si cu dansa acum este un dar, incomplet, smucit, dulce-amar, miraculos, pe care mi l-am facut singur, In cunostinta de cauza. Ar fi putut sa fie doar tara mea natala. A redevenit tara de electie. "

Marti, Decembrie 12, 2006, 03:31 PM 

Interviuri - selectii 20
     media: 0.00 din 0 voturi

"...despre femeile din Romania. Ce li s-ar potrivi mai bine, feminismul sau feminitatea?...
- Feminismul nu i se potriveste niciunei femei, sincer sa fiu. Feminitatea, da. Societatea romaneasca este situata la o confluenta interesanta. Pe de o parte suntem tara cu batic in cap, batic mostenit de la turcaleti – asta e imaginea romancei... - Doua treimi dintre romance asa sunt. Le vezi la poarta, cu basmaua pe cap si cu mana la gura.
- Suntem la confluenta. Partea asta cu basma si partea trendy, imbracata la Milano sau in Pavilionul H, eu cred ca undeva la mijloc. Nu trebuie sa lasam femeile cu basma pe cap, dar pe de alta parte, clar, hainele de Milano nu se potrivesc la Bucuresti.
- Iar fetele de mall sunt cele imbracate in Europa. Cate chinezarii avem pe noi, ai zice ca suntem un popor oriental.
- Cred ca nici un exces nu-i bun. Apreciez o femeie ingrijita, e normal sa fac asta, dar pe de alta parte putem sa cadem in extrema prea trendy. Trendy-ul asta dus la extrem nu face bine nimanui."

Marti, Decembrie 12, 2006, 03:26 PM 

Interviuri - selectii 19
     media: 0.00 din 0 voturi

" ... se simte bine...vorbeste deschis despre roluri dragi, femei frumoase, educatia fiului ei, dragostea care ii influenteaza viata profesionala si statutul de vedeta...

M-am saturat sa aud actorii plangandu-se de veniturile mici. Nu cred ca acesta este lucrul esential pe care publicul trebuie sa-l stie despre noi. Fireste insa, trebuie sa afle ca nu suntem platiti ca vedetele de televiziune. Ce mai reprezinta astazi un actor? "Pe vremea mea"... Cand am crescut eu, poate ca un actor avea un alt statut si era mai motivat financiar. Nu stiu sigur, dar banuiesc ca da. Joc alaturi de mari actori si ii vad ca sunt pe un prag de siguranta deplina, pe care nu poate sa ti-o dea decat o viata intreaga de munca rasplatita pe masura. Astazi nu poti sa spui „nu” multor oferte, pentru ca trebuie sa castigi bani din diferite parti. Acest lucru macina demnitatea de care vorbeam. E adevarat ca nu e bine sa traiesti prin comparatie. Dar cateodata te mai usuca gandul castigurilor financiare pe care le are "o fata de carton". Sa fiu corect inteleasa, nu e vorba de invidie. Sunt lumi diferite. Nu e bine sa compari. Recunosc insa ca sunt ispitita uneori s-o fac, gandindu-ma la valorile culturii... Nu mai da nimeni doi bani pe cultura astazi. Niciodata un actor, sau orice artist valoros, nu va aparea in mod sistematic pe prima pagina a ziarelor, precum un fotbalist sau un concurent la "Big Brother"... Poate ca baiatul meu sau copiii lui vor prinde o vreme in care valorile sa se aseze la locul lor. Deocamdata ele sunt in aer. Si atunci la ce bun sa te macine gandul? Duci lucrurile la capat cum poti. Am avut o data inertia de a-i reprosa fiului meu ca eu n-am avut computer sau nu-stiu-ce-altceva cand eram de varsta lui. A cascat ochii la mine si m-a intrebat: "Si ce daca?". Si are dreptate. "

Marti, Decembrie 12, 2006, 03:19 PM 

Interviuri - selectii 18
     media: 0.00 din 0 voturi

"...Independent. Responsabil. Carismatic...
Recent şi-a făcut debutul în regia de film. Are gânduri serioase în privinţa cinematografiei, aşa cum mărturiseşte în acest interviu, cu aceeaşi onestitate cu care apare în faţa publicului pe scenă.

- N-am să fiu asistent social, aşa cum n-am să mă implic niciodată în viaţa politică. Un artist n-are dreptul să fie partizan politic, ci trebuie să se menţină neutru. Altfel este doar o marionetă. În majoritatea documentarelor, regizorul ia o anumită poziţie şi zugrăveşte un personaj în culori negre şi un altul în culori albe. Nu cred că violenţa în exprimare este o cale. Poţi să şochezi cu măsură. Poţi să ieşi în faţă cu subtilitate. Mai ales în cinematografie. Dar nu condamn pe nimeni. Doar dacă există toată aceasta diversitate pot exista şi eu, cu ceea ce fac.

- Am primit recent un mail cu un link către un site pe care era menţionat numele meu printre celebrităţile gay. O să dezamăgesc probabil pe unii, dar nu o să am niciodată o experienţă gay şi nu o să iau droguri. Am făcut odată un interviu la care am răspuns la mişto. Am spus chiar că sunt îndrăgostit de Andreea Marin. Am fost sunat apoi de nişte oameni care vroiau să mă întrebe dacă ea ştie că sunt „îndrăgostit”. - Vreau să fiu înţeles de tineri, dar până la urmă vreau ca spectacolul să atingă orice fel de public. S-a întâmplat să vină la o reprezentaţie bunica unui prieten. Este o femeie de vreo 90 de ani şi a fost actriţă. O fiinţă plăpândă, de o delicateţe rară. A stat în fum, a rezistat până la capăt, iar după spectacol m-a pupat pe frunte. A înţeles nişte lucruri, cu o capacitate remarcabilă de a traversa prăpastia dintre generaţii. M-am bucurat la fel de mult ca atunci când văd cum cad măştile unor oameni în timpul spectacolului."

Marti, Decembrie 12, 2006, 01:18 PM 

Interviuri - selectii 17
     media: 0.00 din 0 voturi

..ce chestie..n-as fi crezut ca poate exista asa ceva..citind interviul am ametit de tot..
" Interviu cu Gigolo
- Desi esti de foarte putin timp pe site am decis totusi sa fac un interviu cu tine. Am vazut ca ai o viziune diferite fata de ceea ce se intampla acum si as vrea sa stiu cum vezi tu lucrurile ?
Ciprian: - Lucrurile sunt simple. Acest forum este un simplu sistem, o piramida.Sus sunt 1% din oameni care au ( sau cel putin pretind ca au ) succes si jos sunt foarte multi “wanna-be”, oameni care ii admira pe cei de sus… si incearca sa-i emuleze. Cu cat varful este mai puternic, cu atat si baza piramidei este mai puternica(Mystery Lounge). Cu cat varful are intentii mai bune … cu atat si cei de jos vor avea rezultate mai bune.
La noi in tara… sunt foarte putini “maestri”. Asta pe forumuri. Eu am intalnit o groaza de naturali in cluburi gen Office, Kristal, Bonsai sau chiar Maxx. Acei oameni sunt de multe ori mult mai competenti social decat cei care incearca prin tactici NLP sau prin C&F sa influenteze.
Un prim sfat pentru toti cei care vor sa gaseasca varful lor de piramida, sa gaseasca un model … ar fi sa iasa in cel mai tare club de la el din oras si sa vada “la cine sunt femeile”, cum se comporta barbatul respectiv, cum se imbraca.

- Defineste putin termenul de maestru in viziunea ta. Ce ar insemna sa faca mai precis un tip pentru a putea fi catalogat drept maestru? (ma refer la cei care intra pe forumuri)
Ciprian: - Sa aiba sub centura minim 30 Fclose-uri. Sa aiba o rata de succes de macar 3/10.( din 10 approach-uri … cu 3 din tipe sa se ajunga la Fclose )

- Te consideri un maestru ?
Ciprian: - Nu.

- Crezi ca exista pe vreun forum din Ro asa ceva ?
Ciprian:
- Nu.

- Atunci ajungem la concluzia ca in Ro numai naturalii sunt maestri ?
Ciprian: - Da. Doar ca majoritatea dintre ei nu sunt constienti. Diferenta intre un natural si un maestru din afara este urmatoarea: un natural nu face approach-uri constient.
Se intampla in felul urmator: ori inginereste situatia in asa fel incat sa ajunga in cercul social al tipei respective. Ori o vede… o place… si se duce la ea. El nu face approach-uri constient, nu pentru ca are fear of approach sau ceva de genul asta. Fear of approach nu poate fi “inteles” de el. E ca si cum ar bea apa.

- Atunci care crezi ca ar fi calea pentru ca cei care intra pe forumuri sa ajunga un PUA ? Asta isi doresc toti. Cum sa faca daca in 2 ani de seductie in Ro nu a reusit nimeni ? Este gresita seductia in Ro. Nu suntem capabili ?
Ciprian: - Au reusit cativa din Romania. Doar ca un maestru trebuie sa fie in forma. Este exact ca la tenis. Un jucator profesionist care a fost in top 50 si se lasa 5 luni de antrenamente va deveni la nivelul unui amator.
Mystery, Tyler, BadBoy pot sa ramana in forma pentru ca practica asta in fiecare zi fac antrenamente in fiecare zi. Nu stiu cati sunt dispusi sa faca asta. ( sau au timp sa faca asta)
Cand spun ca unii din ro… au reusit o spun in felul urmator: exista MOMENTUM. Fiecare a trait MOMENTUM. Eu am avut multe perioade de MOMENTUM. Intr-o perioada ca aceasta convingerile limitative iti sunt suspendate si poti sa faci aproape orice. In momente ca acestea la nivel psihic ii esti egal poate chiar si lui Mystery.Sunt convins ca au fost cativa de pe acest forum care au simtit acest momentum.

- De unde stii ca si ei (Bad Boy de exemplu) nu blufeaza de multe ori, pentru ca la urma urmei ei fac bani buni de pe urma marketing-ului “laudandu-se”.
Ciprian: - Pentru ca este pe “vazute”. Tyler and co. au avut probabil peste 1000 de studenti. Stiu ca doar la un singur seminar au venit vreo 60+. Daca ar blufa, imediat ar aparea sesizari. Peste tot exista oameni care vor sa “demascheze” si chiar exagereaza in demascarea lor.

- Ai spus ca stii pe cineva care a particpat la un seminar BadBoy si este din Ro. Ne poti spune mai multe ? Nu atat despre el cat despre ce a invatat acolo. A facut BadBoy demonstratie ?
Ciprian: - BB a facut demo. Persoana respectiva nu era 0. A fost wing cu mine o buna perioada de timp. Dar intr-adevar a inteles altfel jocul dupa ce s-a dus la cineva care isi castiga painea de asta (invatand pe altii cum sa cucereasca). Si aici nu ma refer la DeAngelo. DeAngelo este bluf. Daca aveti Double Your Dating sau newsletter-ul lui… stergeti-le imediat !!! Ar fi cel mai bun lucru pe care l-ati putea face in legatura cu seductia. 100% Garantat.

- De ce spui ca DDA nu este bun ?
Ciprian: - Pentru ca el se adreseaza americanului de rand, Average Joe. Americanul de rand este programat din filme and stuff ce sa faca si ce sa zica. Este programat sa se inroseasca atunci cand il baga o fata in seama. Este programat sa se balbaie atunci cand este pus intr-o situatie noua. Si pentru el chestiile lui DDA sunt de MARE TUPEU, deoarece sunt extrem de basic, au o oarecare logica pentru el si pot rupe anumite PATTERN-uri de loseri. Dar de la un anumit nivel in sus… il trag inapoi. C&F nu este bun pentru 8+

- Poti da cateva detalii de ce spui ca nu este bun ?
Ciprian: - ok. Foarte bune exemple sunt cele ale lui BB. Sa spunem ca o tipa te intreaba cum te cheama. Ii poti spune :- Eu Tarzan… tu Janedar atat!Daca te tot intreaba de 5-6 ori si tu raspunzi evaziv de genul “Arlechino” and stuff in mintea ei vei parea drept un bufon o persoana neserioasa. Poate ceva gen hippie, cineva care nu are curajul sa infrupte viata. Cu siguranta nu un luptator, ci doar o persoana care face misto… DAR… nu poate face rapport. Nu se poate intelege cu lumea. Poate chiar… nu are o lume a lui… solida.

- Cred ca DDA nu ar fi de acord cu tine, pentru ca C&F nu intra la categoria rapport. Nici eu nu sunt de accord cu C&F insa din alt motiv, nu pentru ca te face sa fii bufon.
Ciprian:
- Ok. Intai sa lamurim ce si cum este cu jocul. Toata lumea are impresia ca trebuie Atractie…Bullshit. Nu trebuie Atractie… ci trebuie interes.

- Hmmm
Ciprian:
- yup

- Interes=? Mai precis
Ciprian: - Interes= motiv pentru ca fata respectiva… sa mai petreaca macar 10 minute de vorba cu tine… pentru ca sa vada ce mai spui.Dupa ce ajungi la partea de rapport si il construiesti motivul acela este clar.A facut rapport cu tine… esti ca un prieten… nu are cum sa te mai ignore

- Corect ce spui, insa daca nu faci atractie(interes) atunci intri pe rapport si o poti da in LJBF. (uneori)
Ciprian: - Wrong. LJBF. primesc barbatii wussy.Dar cei care sunt “trecuti prin viata”… cei care pot sesiza bullshit si cei care pot sa ia cu mana lor ceea ce vad… nu primesc.Bine acum mai este o faza. Pentru 8+ este nevoie de interes. Pentru o tipa care este sub 8 nici nu este nevoie de asa ceva !!! ci doar de rapport.
Majoritatea tipelor care sunt sub 8 ii resping pe cei care incearca sa le seduca pentru ca ori fac C&F ( sau chiar NEGS) ori sunt cei care le agata, sunt supracalificati

- Cum faci sa-ti dai seama daca tipa e peste “8″ sau sub ?
Ciprian: - Deci … intr-un club gen CLUB A … nu exista 8+… O iei pe cea mai buna de acolo si vei da de un 7.5. In Twice, cea mai buna va fi 8.5. Abia in Bonsai sau in Office in serile bune vei gasi 10 de 10. Mentionez… in serile bune.

- Sa revenim putin. Atractia tot un fel de interes pentru ca sa stea cu tine este. De ce nu esti de acord cu asta ? Chiar BadBoy are chestia asta in jocului lui si a detaliat-o pe forum.
Ciprian: - Ok… atractia nu o vad ca pe o atractie neaparat. Este doar faptul ca tipa respectiva se poate vedea langa tine. Adica imagina ei in care tu si cu ea sunteti impreuna este ok. Adica inseamna sa fii pe aceeasi scara cu ea poate putin mai sus.Aceasta atractie o faci prin felul tau de a fi. BL, Voice Tone, imbracaminte si primele 7 secunde.

- Si apoi ?
Ciprian: - Si apoi vorbesti cu ea. Daca n-ai creat destul interes il creezi.Poti folosi o rutina … eu foloseam strawberry field mai de mult.

- Ok, sa inteleg ca nu consideri atractia un punct decisiv in PU ?
Ciprian:
- Consider BL-ul, Voice + imbracaminte decisiv. Daca nu le ai pe astea te apuci de SS. Bagi NLP si te rogi la doamne doamne ca subconstientul ei sa puna botu’ la comenzile tale ascunse.

- Sa revenim putin la BadBoy. Poti sa ne spui pana unde a mers in acel demo si ce a obtinut ?
Ciprain:
- Ehhh… nu dau detalii exacte. Dar a facut si prietenul meu a ramas impresionat. Ideea este ca te loveste approach-ul. Adica nu se intampla in timp ci din primele secunde se duce acolo si in 2-3 minute ea este pe el. Si la Mystery si la Tyler si la BB probabil este cam la fel.

- Rata de succes 100% ?
Ciprian: - Ceea ce nu este neaparat extrem de greu. La #Close BB are rata de succes 100%. 80% vin la a doua intalnire. Daca vin la a doua intalnire este Game Over.Fclose

- Defineste ce inseama “ea este peste el ?”
Ciprian: - tipul se duce extrem de bine calibrat… incat femeia respectiva poate sa “miroasa” asta. Se intampla o treaba emotionala. Ea nu este constienta dar o face este “hard-wired”. Am patit-o si eu chiar intr-o demonstratie la Bv cand am sarutat-o pe o tipa in 5 minute.
Am mai facut cateva chestii de genul asta cu prietenii si chiar ma antrenasem sa fac saruturi in 5 minute pana cand am inteles ca este crap.

- De ce ?
Ciprian: - faceam sarutul … dar apoi luam flake

- De ce crezi ca luai flake ?
Ciprian: - Nu mai aveam confort. Tipa nu se simtea in siguranta cu mine. Nu credeam o “patzeam”

- Si atunci pe moment cum de face tipa kclose ?
Ciprian: - Pentru ca NU o face constient. Sunt multi stimuli. Muzica… fetele care se agita… si au Temperature. Si tu vii acolo … si ii cresti temperatura.

- Pentru a o saruta ce foloseai ? Kiss test ?
Ciprian: - Nu neaparat Kiss test. Faceam un fel de loop. Ma apropiam de ea ca si cum urma sa o sarut. la cativa cm, ma indepartam si ii zambeam. De cateva ori asta si incepeam sa o sarut pe gat, o atingeam usor pe fata si era on.
Faptul pentru care “testarii” romani nu prea au parte de kissclose este pentru ca ei nu Think suficient de Big. Ei se duc acolo ca sa obtina numar de telefon sau pentru ca sa obtina IOI. Bullshit.Ei bine, obtin alea, dar chestiile astea urmaresc?

- Consideri ca trebuie neaparat sa faci totul foarte repede ? Poate ei fac kclose si Fclose la date
Ciprian:
- Nu repede, ci cum trebuie. Daca stii sa faci la 2nd date stii sa faci si la 1st date nu e problema.

- Urmezi vreun plan cand faci PU ? Ai vreo tactica sau strategie ?
Ciprian: - always. Este ca la sah. Daca nu ai plan de atac te duci la taiere:D

- Si asta nu te face un robot ?
Ciprian: - nope…

- De ce ?
Ciprian: - Te face un “jucator”. Fetele respective au un plan chiar daca de multe ori “inconstient”. Tu daca te duci fara un plan care sa “contraatace” planul lor te duci ca sa o iei pe cocoasa.
Seductia este o stiinta! Deoarece se joaca pe rezultate. Planul meu este un sistem de pasi gen Mystery.

- Poti sa ne dai cateva detalii ?
Ciprian: - Mmmmm1. Openner2. Interest3. Convey Interest4. Rapport (aici variaza)5. Arousal6. Sex

- Ce opener folosesti de obicei ?
Ciprian: - Am inceput acum cu openere gen Shark. Specialitatea mea mai de mult a fost” “Ai incredere in tine?”/”Esti o persoana timida?”Le-am folosit de pe la inceputuri si de curand am vazut ca si BB avea ceva asemanator cu “Are you shy?”

- Cum reactionau tipele in prima faza la acest gen openere ?
Ciprian: - In functie de cum aveai calibrat Beleu, Voice… nu prea conteaza cuvinteleO chestie care a facut diferenta in jocul meu direct acum este urmatoarea: mai de mult se mai intampla sa ma duc ca un excuser si sa le dau peste umar si sa le intreb ce si cum. Acum ma duc direct in fata lor. Daca au doua prietene imi fac loc, ma postez in fata ei relaxat si apoi o intreb this is BIG difference.

- Si nu se uita ciudat cand un strain o intreaba daca e timida asa pe strada ?
Ciprian: - cu siguranta nu. Poti sa le vorbesti si de elicoptere. Am facut approach-uri “indirecte” cu “Am nevoie de o opinie feminia… cum imi sta mai bine… uite … cu mana asa in buzunar… sau fara mana in buzunar” si tipele erau la masa deci un loc public… ahh … parca era Maxx ( in restaurant).

- Hai sa vorbim putin despre cei care sunt la inceput de drum. Ce crezi ca ar putea face pentru a-si face curaj sa se duca la fete si sa intre in vorba cu ele
Ciprian: - Bun. ce sa faca.Sa se uita in oglinda si sa spuna: ” Bah tantalaule… ai o singura viata… daca nu o traiesti pe asta… ce dreaq ai sa faci? Te calugaresti ?Vrei sa ajungi ca aia care au 2 femei toata viata si alea curve care si-o pun cu toata lumea?NU !!! (aici isi da 2 palme )Luam arhiva lu’ Mystery o citim frumos facem notite luam arhiva lui Tyler… o citim frumos… facem notite + arhiva lu BB + Shark” ar trebui sa dureze 2 saptamani daca totul este facut metodic.

- Ok si iese pe strada si cand vede o fata vrea sa se duca si bum, i se inmoaie picioarele
Ciprian:
- Partea 2. Face in felul urmator:Afirmatii + Vizualizari + Joc de Teren ( 12 approach-uri pe noapte - 2 reprize )Cand esti in teren de multe ori sunt cele care fac diferenta… si te imping inainte…stiu ca multi vor spune ca e bullshit. Dar afirmatiile + vizualizarile sunt cheia.Poate multi nu vor intelege dar de fapt experienta se produce la nivel psihic
Ideea este sa treaca de 3 approach-uri… dupa aceea incepe show-ul.Daca n-a facut 3 approach-uri… se duce in fata oglinzii … repeta procedeul si isi mai da 2 palme. Pana reuseste.

- Si acum la sfarsitul interviului ai vreun sfat pentru cei care vor sa invete acest joc si sa aiba rezultate ?
Ciprian: - ok… Va dau un sfat… Strangeti-va 10-20 de oameni puneti alocatie de la alocatie si duceti-va la cineva serios. BB. "
-------------------------------------------
Comentariile cititorilor:
" Am citit cu mult interes acest interviu care m-a captivat pe deplin. Ca unul, care sa zicem, m-am hotarat nu cu multa vreme in urma ‘to get this part of my life handled, whatever it takes’ am inceput sa caut pe site-uri din US, si am ajuns la DDA. Tb sa va spun ca m-a incantat peste masura ce-am intalnit la el, ca unul care,am fost cam toata viata un wussy cu low self-esteem. De la el am aflat cateva concepte legate de atractie in sine, tehnici precum C&F, SC, si as vrea sa precizez, ca, cel putin pe partea de IG sunt lucruri extrem de folositoare mai ales ptr incepatori, cu incredere f. scazuta, ca si in cazul meu. Tot de la el am ajuns sa ascult un interviu cu Tyler in SC, care e drept, depasea cu mult intelegerea mea. Am cautat mai departe ajutor de siteul RSD, dar va spun sincer, acolo erau chestii care nu cred ca reuseam sa le inteleg mai deloc. Si acum au inceput sa apara dilemele mele. Ok, ma pregatesc singur si-mi incerc norocul dar de f. multe ori am impresia ca nu sunt eficient deloc, sau ca probabil o iau intr-o directie gresita incercand sa aplic chestii straine culturii noastre, si atunci as avea si cateva intrebari la cele discutate:
1. Exista boot-camping in Romania, si daca da, cum se poate intra in contact cu un astfel de mentor roman ?
2. Un alt challenge de-al meu, este sa ma imprietenesc cu tipi cool, sau ‘naturali’, de la care sa am ce invata, si cu care sa am aceleasi targeturi. Unde ii pot gasi mai usor, si cum ar tb procedat a.i. sa ma imprietenesc cu ei in mod natural, fiindca doresc sa invat de la ei.
3. Considerati, ca ptr un roman, care-si duce viata de zi cu zi in Bucuresti, intr-o alta mentalitate decat cea americana, este mai potrivit ptr el sa apeleze la acei experti americani in dating, mai degraba decat sa cunoasca ‘naturalii’ in Bucuresti care cunosc mult mai bine mentalitatile de la noi, si de la care sa invete pe viu? (De altfel, acesta este sfatul lui DDA ca fiind cea mai potrivita alegere ca sa inveti). "

Marti, Decembrie 12, 2006, 11:38 AM 

Mentalitati la locul de munca
     media: 1.00 din 1 vot

..un articol glumet care ne aduce zambetul pe buze ..of, of si mai, mai...ne regasim cu totii cate un pic, nu-i asa?:)...

"Sunt un geniu
Si nu atat ca sunt un geniu, ci mai ales ca restul sunt idioti. Ce noroc au ei cu mine, si doamne, cat efort trebuie sa fac sa ii suport, genialitatea mea deja este pusa la mari incercari de suportabilitate. Deja ma gandesc sa iau atitudine, sa ii pun la punct, doamne, dar ce au ei cu geniile?
Nu sunt orgolios, sunt destept
Nu stiu cum se face, dar am dreptate intodeauna, ceea ce ma enerveaza este ca sunt numai invidiosi in jurul meu si nu vor sa imi recunoasca meritele.
Asa viteaz, mai rar
Da, ati ghicit, sunt cel mai harnic. Lucrez de rup, asta desigur daca ma vede cineva, in rest gasesc eu ceva de comentat si tot munca se cheama. Ah, si am si niste replici super inteligente cand greseste colegul.
Sunt un model
Da, aveati vreun dubiu ? Sunt un model la propriu si la figurat.Un mic geniu cu pareri deosebite, cu idei geniale, cu tinute cool. Unii ma imita, altii sunt demodati si limitati.
Ce jucarie mi-am gasit :))
De mult nu m-am mai distrat asa tare ca la serviciul acesta. singurul incovenient, numarul mare de ore de ras(ca doar tin la silueta mea), si faptul ca am aceeasi colegi zi de zi,lucru care ma solicita in a gasi noi metode de sapat pe la spate, ca doar sunt o persoana originala si nu vreau sa stric firma. "

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:24 PM 

Interviuri - selectii 16
     media: 5.00 din 1 vot

"
- Cum e eleganta la romani?
- Romanii sunt foarte eleganti si foarte constienti de propria lor imagine. Sunt socata cand vad in Canada oameni neglijenti, in tinute sport si merg la concerte cu sepcute pe cap. Nu sunt deloc preocupati de imaginea lor. America de Nord este facuta numai din jeansi si sepcute si femei obeze in treninguri si T-shirt-uri pe care le-au primit gratis pentru ca au cumparat bere. Aici, chiar si pe vremea lui Ceausescu femeile isi faceau haine, cautau cosmetice straine, parfumuri. Romanii sunt preocupati de imaginea lor, cu toate ca bunul gust abia incepe sa se defineasca. Inca exista o sexualitate excesiva, care nu mi se pare deloc atragatoare. Uneori ma simt agresata de cate o pereche de silicoane care ma lovesc in fata la mall. E amuzant, dar agresiv. Poti sa delimitezi putin excesivul si sa il traduci in subtilitate si mister. Aceasta aratare ostentativa a corpurilor va disparea cand situatia economica va fi mai buna pentru ca vor fi mai putine femei care si vor 'vinde' trupul. Acesta e un simptom al tarii sarace. In timp, daca vor avea mai multe sanse sa lucreze, o mare parte din acest exhibitionism vestimentar va disparea. Dar suntem un popor frumos. "

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:22 PM 

Interviuri - selectii 15
     media: 4.00 din 1 vot

"
- Cum sunt barbatii si femeile din Romania?
- Dupa casatorie, unele cupluri cad in rutina. Nu au respect de sine, au tendinta spre delasare. Trebuie sa iti impui un fel de disciplina personala pentru a nu-ti pierde mijloacele. Mai ales daca te-ai instalat intr-o relatie confortabila care nu duce nicaieri. El se uita la televizor si vede fete de 20 de ani - fanteziile lui secrete - iar ea se uita la el frustrata si la prajitura de ciocolata care ii va compensa lipsa de afectiune. Asta e o capcana a celor care nu stiu daca s-au casatorit pentru ca au vazut in celalalt un partener inteligent cu care vor evolua sau pur si simplu au intrat in acea zona de siguranta pe care ne-o ofera aceasta formula sociala. Te pui la adapost de viata printr-o casatorie, ceea ce nu este corect. Intr-un cuplu real ii doresti celuilalt sa evolueze cat mai mult, sa ii fie cat mai bine, sa arate cat mai bine. Este o alianta de doi indivizi inteligenti si compatibili, care realizeaza ca impreuna sunt mai capabili, mai fericiti, evolueaza. Aici oamenii nu comunica in cuplu vizavi de cine sunt, de trairile lor. Nu pot sa cred ca un tip de 25 de ani va fi acelasi si la 40....se intampla niste lucruri. Acesti oameni devin la un moment dat doi straini care stau pe aceeasi canapea si isi asteapta moartea. Ajungi la batranete si, ori il urasti pe celalalt pentru ca-ti proiectezi asupra lui frustrarile, ori intr-o zi afli ca vrea sa divorteze si nu stii cum de s-a ajuns aici. Ai uitat sa-i acorzi atentie pentru ca te-ai instalat in rutina. Aici e treaba femeii. In occident sunt terapii functionale, barbatii comunica si le e chiar bine. Aici, femeia are responsabilitatea asta. E straniu: poti sa ai o relatie intima grozava, dar sa stai cu el la masa si sa nu poti vorbi despre subiecte de viata ..fidelitatea, banii, unde esti in 5 ani s.a. m.d.. Femeia trebuie sa sparga gheata cu tact si sa-si invete partenerul sa comunice. Barbatii nu au in alfabetul lor comunicarea afectiva. Cumva, ideile astea lucreaza si in subconstientul lor, dar e mult mai confortabil sa le ignore sau nu au mecanismele necesare pentru a se exprima. In relatiile afective sunt praguri care ne duc mai departe. Euforia initiala trebuie sa fie inlocuita cu incredere, intimitare, sustinere reciproca si dragoste neconditionata. Dupa ce ei trec acest prag, sansele de durata a unui cuplu sunt mult mai mari."

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:19 PM 

Interviuri - selectii 14
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Sunteti o femeie frumoasa, eleganta, puternica.. un portret la care multe romance viseaza.
- Treaba asta cu femeia puternica este relativa. Nu poti fi puternic fara sa fii vulnerabil si sensibil. Un sistem de valori definit; am avut norocul asta prin educatia primita - care nu-mi permite sa ating niste puncte care, depasite, m-ar face sa imi pierd credibilitatea, in ochii mei si ai altora. Puterea mea provine si dintr-o mare sensibilitate. Capitalul de intelepciune pe care l-am acumulat deriveaza si dintr-un numar de greseli. Pe de alta parte, exista un proverb care spune ca un prost e un om care face mereu aceleasi greseli, sperand in rezultate diferite. Asa ca la un moment dat am fost chiar fortata sa invat din greseli. Cat despre frumusete si eleganta...Mama mea are poze de-ale mele incepand de la 16 ani pana acum si imi arata ca eram 'un papanas fara personalitate'. Trebuie sa recunosc ca m-am definit ca om in ultimii 10 ani, prin experiente, adoptarea unor stiluri, contacte cu alti oameni, prin acumularea de incredere in mine vizavi de hatararile pe care le-am luat, de succesele pe care le-am avut. Frumusetea este un lucru recunoscut foarte mult si de ochii celor care ne privesc. Ea se descopera si tine si de evolutia personala, chiar si de simtul umorului, de generozitate. Este foarte complexa pentru mine. Felul in care barbatii iti recunosc frumusetea ti-o contureaza, in acelasi timp. Din punctul asta de vedere francezii sunt campioni, pentru ca au un vocabular atat de senzual si apreciaza misterul feminitatii. Nu e de mirare ca Isabelle Adjani, Catherine Deneuve, Fanny Ardant isi poarta varsta cu eleganta si au o frumusete care nu este plastica, asa ca la americani, obsedati de riduri, botox si altele. Trairea cu propria personalitate, in propria piele, fac din tine un om fermecator. Romancele ar trebui sa urmeze mai mult modelul francez si mai putin pe cel american. Stresul ridurilor sau al kilogramelor in plus te limiteaza, iti fura din potential. Eu lupt constient cu asta, pentru ca imi dau seama ce sclavie e sa fii dependent numai de felul in care arati. Cum adica, totul se termina cand apar ridurile, nu mai avem dreptul la fericire? In plus, se pune un accent foarte mare pe varsta aici. Cred ca, intai, este un tic social care nu este constientizat, apoi este un fel de capital pentru unele fete. Dar tineretea este o boala care trece. Ar fi bine sa incercam sa definim altfel frumusetea si eleganta, din respect pentru oamenii care valoreaza ceva, dar nu mai au 20 de ani sau haine la moda. In timp, as vrea sa ajungem o societate care nu judeca oamenii in functie de varsta, haine, sex, culoarea pielii, handicap fizic. "

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:17 PM 

Interviuri - selectii 13
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Cum s-ar trezi spiritul comunitar aici?
- Prin educatie si activarea unei gandiri diferite. Oamenii au nevoie de repere. In sufletul fiecaruia exista un potential de sustinere a celorlalti. Cand faci ceva bun pentru cineva, ai o senzatie fizica de bine. Cand faci rau, te simti mizerabil. Potentialul de a fi bun exista, dar oamenii au nevoie de modele."

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:16 PM 

Interviuri - selectii 12
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- V-ati intors intr-un loc din care se pleaca. Tinerii mai ales, aleg emigrarea ca solutie de bunastare.
- Motivatia celor care pleaca acum este mai mult economica. Mai este si frustrarea ca, de multe ori, chiar daca ai talent si nu ai o afiliere politica sau relatii, nu reusesti sa ajungi unde meriti. Nu toata lumea crede in politica sau in relatii, unii se bazeaza pe meritele personale si atat. Tinerii pleaca pentru ca sunt sufocati de acest sistem, timpul unei vieti productive este scurt si vor sa realizeze mai repede ceea ce probabil aici le-ar lua 10-15 ani. In Canada romanii sunt foarte cautati, pentru ca au reputatia de muncitori seriosi, care au venit sa invete, sa fie productivi. Cu toate acestea, platesc un pret foarte mare, pentru ca sunt singuri, n-au prieteni, nu calatoresc, impozitele sunt mari si nu pot face economii pentru a cumpara doua bilete de avion ca sa vina aici. Nu am intalnit nici un roman care sa fie in culmea fericirii ca a ajuns acolo. Isi cumpara o casa, o masina, intra in sistemul de consum si o data intrat, pentru viitorii 20 de ani are viata ipotecata. Este un drum fara intoarcere pentru multi, fiindca si-au lichidat totul aici. Nu mai au la ce sa vina. "

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:13 PM 

Interviuri - selectii 11
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Cum v-ati adaptat aici?
- Destul de greu. In primii trei ani am facut o « scoala a mentalitatii romanesti ». Am fost naiva: credeam ca ceea ce spui si faci, pretul convenit este pretul real, drepturile tale de cetatean sunt respectate. A fost o perioada in care am avut foarte multi prieteni, pentru ca multi vedeau in mine un interes. Pana am facut trierea si mi-am dat seama cine intr-adevar este prieten si cine este dusman, am avut nevoie de trei ani. Cred ca pentru a te obisnui intr-un loc ai nevoie de doi-trei ani..."

Luni, Decembrie 11, 2006, 04:27 PM 

Interviuri - selectii 10
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Chiar credeţi că putem vorbi despre ideea de generaţie? Se dezbate în ultima vreme acest lucru. Există generaţii?
- Există o anumită coloratură de generaţii. O esenţă de deosebiri de generaţii n-am observat. Poate că am fost neatent, dar n-am observat. Am observat o coloratură deosebită. De pildă, acum există o tendinţă teatrală spre "event", sau există nişte coloraturi care se schimbă, dar în esenţă lucrurile de valoare şi lucrurile profunde cred că rămîn. Eu citesc Gellu Naum şi n-am nici o senzaţie că era cu 20 de ani mai bătrîn decît mine. Şi atunci unde e deosebirea de generaţii? Şi îl citesc pe Diderot şi rămîn trăznit, şi din cauza asta l-am făcut în costume istorice pentru ca publicul să înţeleagă că n-am devenit mai deştepţi din 1750 încoace, că aceleaşi probleme ne mănîncă şi astăzi sufletul."

Luni, Decembrie 11, 2006, 04:20 PM 

Interviuri - selectii 9
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Şi să mergem cu toţii diseară la un vin fiert şi la celelalte bucate pregătite tradiţional de ziua naţională!?
- Da, parcă aş zice că nu e neapărat obligatoriu să aşteptăm seara. În fond, ne putem vedea peste tot, dar poate astăzi, de ziua naţională şi chiar o să mă uit, parcă sunt prea puţine steaguri tricolore în balcoane, parcă prea puţin entuziasm şi asta este şi datorită modului în care tradiţional după revoluţie am organizat ziua naţională, cu festivisme şi coroane care, sigur, trebuie să fie pentru că memoria celor care au căzut pentru ca astăzi să fim aici unde suntem trebuie respectată, dar trebuie să găsim formula să ne şi bucurăm şi poate un mod de a ne manifesta bucuria şi mândria pentru ziua naţională ar fi şi dacă am avea grijă ca în balcoanele noastre să fie un steag tricolor astăzi. "

Luni, Decembrie 11, 2006, 04:15 PM 

Interviuri - selectii 8
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- De ce credeti ca este atat de mare ponderea femeilor in randul celor care lucreaza in PR?
- Cand, cu multi ani in urma, am facut primii pasi in domeniul relatiilor publice, profesia de PR era in Europa, dar si in Statele Unite, un domeniu exclusiv masculin. Existau doar cazuri izolate de femei care lucrau in departamentele de PR din industrie sau in cadrul agentiilor de PR, dar, de regula, in pozitii inferioare. Aceasta situatia a suferit intre timp schimbari majore: Chiar si posturi manageriale sunt frecvent ocupate de femei. Iar viitorul profesiei in domeniul comunicarii promite sa devina si mai feminin. Convingerea mea este ca Public Relations reprezinta un domeniu ideal pentru femei. Acestea sunt ( imi cer scuze colegilor mei barbati) mai bune specialiste in comunicare. De exemplu, sa privim piata locala unde un numar mare de femei remarcabile si de succes conduc departamente si companii de comunicare. Cu toate acestea, apreciez ca si barbatii pot face o treaba buna in acest domeniu."

Luni, Decembrie 11, 2006, 04:08 PM 

Interviuri - selectii 7
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Ce sanse ii oferi publicitatii online pe piata consumului ridicat de TV?
- Ma uit cat de populate devin site-urile si cu siguranta nu se intampla lucrul acesta numai pentru ca se incearca ci pentru ca functioneaza si cu cat vor deveni oamenii mai interesati, si rata de penetrare va fi mai mare, cu siguranta si consumatorii vor incepe sa alterneze metodele de comunicare.Publicitatea online insa nu cred ca va putea lua locul celei TV. Nu neaparat pentru ca suntem in Romania ci pentru ca niciodata un show de tipul Jay Leno n-o sa poata fi substituit de un chat-room pe Yahoo "

Luni, Decembrie 11, 2006, 04:07 PM 

Interviuri - selectii 6
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Consideri ca este posibil ca agentiile de publicitate sa se specializeze numai pe anumite domenii de activitate?
- Da se poate, numai ca nu in Romania. La noi este inca paranoia asta ca daca exista doi clienti din acelasi segment, exista riscul de a-si sherui informatii confidentiale. "

Luni, Decembrie 11, 2006, 03:54 PM 

Interviuri - selectii 5
     media: 0.00 din 0 voturi

...din viata unui artist:)...
"
- Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? Care sunt situatiile care te fac sa zambesti?
- De cind ma stiu incerc sa ma definesc, fie si in citeva cuvinte, dar nu prea reusesc. As putea spune ca sint un paradox: cind dau pe-afara de buna-dispozitie, cind tind sa ma izolez de cei din jurul meu. In principiu, sint baiat de treaba.. Acum, spre exemplu, zimbesc... Ma intreb: oare sint atit de important ca sa dau autografe? "

Luni, Decembrie 11, 2006, 02:30 PM 

Interviuri - selectii 4
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Daca ati intalni pestisorul auriu, ce dorinta l-ati ruga sa va indeplineasca?
- Sa faca ziua mai mare de 24 de ore si sa ma cloneze :)

- Ce considerati ca este mai important pentru o reusita pe plan profesional: studiile, experienta sau talentul?
- Una fara cealalta nu prea rimeaza…sau cel putin mie asa mi-a iesit algoritmul.

- Exista femei “construite” pentru a face cariera si altele pentru a fi gospodine?
- Nu cred in prototipul ‘’ sotie, mama si director de success’’…una din ele plezneste pina la urma, chiar daca nu la exterior.

- Ce sfaturi aveti pentru cele care fac primii pasi catre construirea unei cariere?
- Sa nu creada in minuni sau in povesti…this is real life! Fara munca, placere si sacrificii nu prea poti pacali soarta, oricat de mult ti-ar da ea in domeniul acesta. Dar daca ele cred ca ASTA e ce trebuie si vor sa faca, just do it!! "

Luni, Decembrie 11, 2006, 02:27 PM 

Interviuri - selectii 3
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Sunteti mai selectiva decat inainte?
- Nu pot spune ca sunt mai selectiva pentru ca devine din ce in ce mai greu sa gasesti roluri bune atunci cand inaintezi in varsta. Sunt foarte norocoasa ca am avut mari succese. Continui sa lucrez si sunt sunt multumita cu ceea ce fac. Lucrez cu oameni interesanti, fac in continuare lucruri provocatoare. Si cred ca pentru faptul ca am o atitudine pozitiva, lucrurile vor veni catre mine intr-o maniera pozitiva. Am 3 copii si asta e jobul meu principal. E un succes sa-mi cresc copii. Voi vedea ce e de facut dupa ce si fiica mea cea mica va creste."

Luni, Decembrie 11, 2006, 02:26 PM 

Interviuri - selectii 2
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- Toate adolescentele se indragostesc. Cine a fost prima ta “pasiune”?
- Prima mea dragoste se rezuma la plimbari prin parc tinandu-ne de mana, la petreceri care se terminau la ora 22.00, la un sarut inocent in fata portii. Pana la studentie, nu pot spune ca am avut vreo dragoste nebuna, nu aveam voie. Oricum, prima mea pasiune a fost un coleg de clasa care imi scria niste poezii extraordinare. Marius... mare poet! Am inteles ca acum e avocat. “

Luni, Decembrie 11, 2006, 12:05 PM 

Interviuri - selectii 1
     media: 0.00 din 0 voturi

"
- V-ati implicat in politica si ati candidat la functia de Primar General al Capitalei. De ce?
- Ca sa ii invat pe crupierii din cazinourile unde se joaca banul public care sunt regulile din gestiunea banului privat sau macar (cum s-a intamplat) sa spun alegatorilor ca in fiecare grup in care functioneaza principiile democratiei leaderul este "emanatia" majoritatii. N-a folosit deoarece oamenii invata numai din durerea experimentata individual. "

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:57 AM 

Viena Spirit
     media: 0.00 din 0 voturi

Traieste in stil clasic
Ai ratat primele doua evenimente semnate “WienerWeihnachten”? Ei bine, ai timp sa recuperezi. Marti, 19 decembrie la ora 19:00, la Sala Palatului are loc „Viena Spirit”.

Aflati pentru a doua oara in Romania, muzicienii de la Johann Strauss Ensemble si soprana Judith Halasz iti vor incanta simturile intr-un concert in stil clasic. Vei asculta lucrari ale celor mai renumiti compozitori – Strauss, Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert si Dvorak. Biletele se pot cumpara online de la http://www.bilete.ro/ sau de la Unirea Shopping Center, etj 2, Carrefour Orhideea si Feeria, Sala Palatului, Music Shop, Magazinul Muzica si TNB. Daca te incanta ideea de a merge la un astfel de concert, trebuie sa stii ca vei scoate din buzunar suma de 50-100 RON.

Johann Strauss Ensemble a reusit sa incante prin perfomante muzicale in toate centrele muzicale europene, asiatice sau australiene prin care s-au perindat. S-au bucurat de reprezentatiile orchestrei spectatori din Tokyo, Osaka, Melbourne, Sydney, Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Bruxelles, Berlin, Zurich, Hamburg, Salzburg si, desigur, Viena.

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:13 AM 

Craciunul
     media: 0.00 din 0 voturi

Semnificatia Craciunului
Craciunul a luat “nastere” in secolul al-IV-lea cand Biserica Catolica a hotarat ca este necesar sa eclipseze sarabatoarea nasterii zeului Soare din traditia paganilor cu un alt eveniment important. Au hotarat astfel ca la data de 25 decembrie sa se sarbatoreasca nasterea lui Iisus Hristos, desi se pare ca aceasta ar fi avut loc spre sfarsitul iernii si nu la inceput.

Treptat, Sarbatorii Nasterii Domnului i s-au adaugat mai multe obiceiuri – Mos Craciun, bradul de Craciun,

Obiceiul de a avea un brad nedecorat de Craciun a aparut in Germania patru secole mai tarziu, dar avand acelasi scop: cel de a inlatura religia pagana din sanul unei civilizatii (de acesta data fiind vorba de celti). Celtii adorau stejarul, drept simbol al invierii naturii; sarbatoarea sa coincidea cu Echinoctiul de Primavara. Sfantul Bonifaciu a hotarat taierea stejarilor. Legenda spune ca, in cadere, stejarul a rupt toti pomii din jur, mai putin unul – bradul. Prin urmare, acesta a devenit noul copac sfant. Treptat, in ziua de Craciun in casele fiecaruia a inceput sa apara un brad neimpodobit.

Cateva secole mai tarziu in brad au fost puse lumanari aprinse si mere coapte, iar mai tarziu beculete si instalatii elecrice – pentru simplul motiv ca erau mai practice si mai usor de folosit. Se pare ca Martin Luther, reformatorul protestant a fost cel caruia i-a venit prima data ideea de a decora bradul.

Mos Craciun

Despre Mos Craciun exista mai multe ipoteze: prima spune ca Mos Craciun ar fi de fapt Mos Nicolae. Acesta din urma avea obiceiul de a vizita in noaptea de 5 spre 6 pe cei cuminti si de a le oferi daruri. Insa zilele de 5 si 6 corespundeau cu sarbatoarea bradului din vechiul zodiac, prin urmare prezenta lui Mos Niculae a fost asociata cu bradul si deci si cu Craciunul. Unele popoare (precum romanii) au pastrat ambii “mosi”. In realitate exista doar unul.

O alta varianta povesteste despre pastorul Craciun a carui sotie a primit-o in gazda (in grajdul sau) pe Fecioara Maria. Craciun s-a infuriat pentru decizia sotiei sale si i-a taiat mainile acesteia. Fecioara Maria insa i le-a lipit la loc. Vazand mininea, Craciun se converteste la crestinism si incepe sa faca o multime de cadouri slugilor sale.

Vascul

Vascul era o planta sacra in traditia mai multor popoare pagane. Era simbol al iernii, dar si al sarbatorii astfel ca desi convertiti paganii o foloseau in continuare de Craciun. Romanii au preluat obiceiul in ciuda impotrivirii Bisericii care ulterior s-a vazut nevoita sa accepte situatia. Obiceiul sarutului sub vasc apartine scandinavilor. Acestia asociau vascul cu zeita dragostei Friga, astfel incat se obisnuia sarutul atunci cand intalneau crengute de vasc.

Felicitarile de Craciun

In 1843 Sir Hanry Cole a comandat 1000 de felicitari pentru a le trimite cunoscutilor. Fara a-si dea seama a initial un obicei.

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:06 AM 

nice
     media: 0.00 din 0 voturi

:)

Luni, Decembrie 11, 2006, 11:04 AM 

hmm
     media: 0.00 din 0 voturi

Duminica, Decembrie 10, 2006, 11:18 PM 

Songs to play_Same old story
     media: 0.00 din 0 voturi

Same old story - Anastacia
http://www.bestmusic.ro/module.php?module=artisti_detaliu&artistid=869#
Turn around take a look at my life
I'm a lot like you are
Try to hide from yesterday
Still the pain never went away
Could it be, history
All the time just repeatin' on me?
Thought that I could break the chains
The tears and pain, but here I go again

Over and over
On and on
Keep on singing that same old song you know
Is that the way the story goes?
(Same old story)Hey
(Over and over)
Round and round
This world keeps turning me inside out you know
Is that the way the story goes?
(Same old story)C'mon

Turn around take a look at your life
Thinkin that you're living right
Judgin only on what you see
Just reflections of your misery
All the shame, from all the names
Build the walls when we're all the same
You think you got an alibi, but it's a lie
Don't even try

Over and over
On and on
Keep on singing that same old song you know
Is that the way the story goes?
(Same old story)Yeah yeah yeah yeah
(Over and over)Round and round
This world keeps turning me inside out you know
Is that the way the story goes?
(Same old story)

And you don't know baby
How you're gonna survive
In these troubled times
But if you see than you shall find
Yeah
I say ...................................................
………………………………

Duminica, Decembrie 10, 2006, 11:51 AM 

Ganduri
     media: 0.00 din 0 voturi

..ades ma simt iubind tot ce ma inconjoara…ades ma reindragostesc de viata....pacat ca oamenii-au uitat sa fie darnici...ades cad la pamant precum un pui plapand...genunchii mi ranesc si sufletul ma doare..dar ma ridic mereu si merg pe acelasi drum urmand lumina...si tot ce vreau e sa traiesc din plin aceasta viata ..

..gandurile mele...sirag de margele..

Duminica, Decembrie 10, 2006, 11:04 AM 

Songs to play_Tot ce vrei
     media: 0.00 din 0 voturi

Tot ce vrei - Directia 5 & Raluca (Nitro)
http://www.radio3net.ro/rorock.php?str=Raluca&Submit=Caut%E3&cx=search2
Cand nimeni nu-ti va spune
Caci nu ai nimic din ce ai vrea
Cand soarele apune
O alta lume apare in fatza ta.
Cand luna se ridica
Pe nicaieri nu vezi cum ai putea
Sa te aduni o clipa
Dar nu uita...

Tot ce vrei poti sa ai
Sunt numai pentru tine
Sunt de partea ta
Tot ce vrei poti sa ai

Cand timpul trece aiurea
Si orele alearga neincetat
Cand vrei sa afli lumea
Ce s-a deschis cand noaptea s-a lasat

Duminica, Decembrie 10, 2006, 09:59 AM 

Nimeni pe drum
     media: 0.00 din 0 voturi

Spin

Nimeni pe drum
Nimeni pe drum ..
Nimeni acum
Nimeni pe strada sa vada ce simt acum..
Nimeni pe drum

Sunt singur si pe drum nu e nimeni sa poata intelege ce e in inima mea
Nici eu nu mai stiu ce e cu mine
Sa te chem sa te iert sa te uit ..sa te chem inapoi
Dar stiu e mult prea tarziu

Nu e nimeni pe drum
Nu e nimeni acum
Nu e nimeni pe strada sa vada ce simt acum ..

Nimeni pe drum...

Sunt singur si pe drum nu e nimeni sa poata intelege ce e in inima mea
Nici eu nu mas ducee cu mine
Sa te chem sa te iert sa te uit ..sa te chem inapoi
Dar stiu e mult prea tarziu

Fara tine sufletul meu ie pustiu
Nu am curaju sa mai zambesc
Si mi-e teama stiu ca nu voi putea uita
Cat de mult te iubesc...

Nu e nimeni pe drum
Nu e nimeni acum
Nu e nimeni pe strada sa vada ce simt acum ..

Nimeni pe drum ...

Sarut de jar http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=albume&id=357
Simt si astazi
Parfumul tau amar
Ochii ce minteau
Nevinovat si clar
Ai si astazi
Urma pe pahar
Ce-a lasat demult
Sarutul meu de jar
Ce arde iar si iar
Incet pe pleoape
Doare, oare
Soarele sa-l visezi in noapte
Doare, oare
Sa ma iubesti
Cand sunt departe
Cine stie
Poate a uitat
Sau nici n-a contat
Ce mi-a lasat in dar
Cine-o stie
Sigur a pastrat
Urma ce-a lasat
Sarutul ei de jar
Ce arde iar si iar
Incet pe pleoape
Doare, oare
Soarele sa-l visezi in noapte
Doare, oare
Sa ma iubesti
Cand sunt departe
Doare, oare
Soarele sa il simti pe pleoape
Doare, oare, sa ma ranesti cand sunt aproape

Again(Bonus Track) http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=albume&id=357

I wish you were here....

Duminica, Decembrie 10, 2006, 12:24 AM 

Klimt
     media: 5.00 din 1 vot

Gustav Klimt
Gustav Klimt
1862 - 1918

Sambata, Decembrie 9, 2006, 11:53 PM 

Communication
     media: 0.00 din 0 voturi


Sambata, Decembrie 9, 2006, 09:47 PM 

Renoir
     media: 0.00 din 0 voturi


Pierre Auguste Renoir
1841 - 1919Sambata, Decembrie 9, 2006, 05:04 PM 

Songs to play_La Primarie
     media: 0.00 din 0 voturi

La Primarie
Ma-ntorceam la primarie
Aveam treaba sau n-aveam
Si te vedeam, oi-le-le
Daca ma inaltam
la geam.

Tu lucrai la masa alba
Si scriai foarte usor,
La calculator, oi-le-le
Cu ochii ficsi
in monitor.

Socoteai o socoteala
Calculai un calcul greu
Ca o taina nepatrunsa
Pentru prostii cum
sunt eu.
Si radeai nepasatoare
Cand cu glasul tremurat
Te-ntrebam doar cat e ceasul
Si plecam intimidat.

Tu lucrai la masa alba
Si scriai foarte usor
La calculator, oi-le-le
Cu ochii ficsi in
monitor.
Iar sub degetele fine
Tastatura suspina,
Ca inima mea, oi-le-le
Tremuratoare ca
si ea.

Vai o data, vai de doua
Dar de trei ori am cazut
Iar de m-a durut, oi-le-le
Eu totusi
nu m-am dat batut.

Caci veneam la primarie
Aveam treaba sau n-aveam
Si te vedeam, oi-le-le
Daca ma inaltam
la geam.
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=33
by Pasarea Colibri
:)))))

Sambata, Decembrie 9, 2006, 04:43 PM 

Songs to play_Intelegere
     media: 2.00 din 1 vot

Las lumea sa dispretuiasca
Ascunsa taina dintre noi,
Prejudecata omeneasca
Arunce-n cale-ti cu noroi
Prejudecata omeneasca
Arunce-n cale-ti cu noroi.

In fata idolilor lumii
Nu plec genunchii,nu cersesc
La fel cu tine gandul nu mi
Nici sa iubesc,nici sa urasc
La fel cu tine gandul nu mi
Nici sa urasc,nici sa iubesc

M-afund fara sa caut rostul
In chefuri nici voios nici trist
Vorbesc cu prostul cu neprostul
Dar pentru sufletu-mi exist
Vorbesc cu prostul cu neprostul
Dar pentru sufletu-mi exist.

In larma lumii neintalnire
O zi ca orice alta zi
Fara de bucurii iubire
Fara tristeti ne-om despartii
Fara de bucurii iubire
Fara tristeti ne-om despartii.

Si pretuim in viata toata
Doar oamenii atata tot,
Nu ne-om mintii noi niciodata
Nici alti-a ne mintii nu pot,
Nu ne-om mintii noi niciodata
Nici alti-a ne mintiï nu pot.
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=32
Muzica: Mircea Baniciu
Versuri: Mihail Lermontov
Trad.: Mihai Beniuc

Sambata, Decembrie 9, 2006, 04:34 PM 

Sunt tanar, Doamna
     media: 4.67 din 3 voturi

Sunt tanar doamna

Sunt tanar, Doamna, vinul ma stie pe de rost
si ochiul sclav imi cara fecioarele prin sange,
cum as putea intoarce copilul care-am fost
cand carne-mi infloreste si doar uitarea plange.

Sunt tanar, Doamna, lucruri am asezat destul
ca sa pricep caderea din somn spre echilibru,
dar bulgari de lumina dac-as manca, satul
nu m-as incape inca in pielea mea de tigru.

Sunt tanar, Doamna, tanar cu spatele frumos
si vreau drept hrana lapte din sfarcuri de cometa,
sa-mi creasca ceru-n suflet si stele in os
si sa dezmint zapada pierdut in piureta.

Sunt tanar, Doamna, inca aripile ma tin
chiar de ating pamantul pe aproape cu genunchii,
aceasta putrezire ma-mbata ca un vin
caci simt curgand printr-insa bunicile si unchii.

Sunt tanar, Doamna, tanar, de-aceea nu te cred,
oricat mi-ai spune, timpul nu-si ascute gheara
desi arcasi cetii spre mine isi reped
sagetile vestirii, sunt tanar.
Buna seara!
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=32
Florian Pitis - Pasarea Colibri
(versuri Mircea Dinescu)

Sambata, Decembrie 9, 2006, 04:28 PM 

Fabula
     media: 2.00 din 1 vot

Puterea obinuintei - Fabula
Într-o zi, la o stâna, a venit un lup
si a mâncat o oaie.
Ciobanul si-a luat pusca, a plecat
în padure si spre seara s-a întors cu lupul mort.

A doua zi,
alt lup a venit si a mâncat o oaie.
Ciobanul si-a luat pusca, a plecat în padure si spre seara s-a întors
cu lupul mort.

A treia zi, alt lup a venit si
a mâncat o oaie.
Ciobanul si-a luat pusca, a plecat în padure si spre seara s-a
întors cu lupul mort.

A patra zi, alt lup a venit si a mâncat o oaie.
Ciobanul si-a luat
pusca, a plecat în padure si spre seara s-a întors cu lupul mort.

A cincea zi, alt lup a venit
si a mâncat o oaie.
Ciobanul si-a luat pusca, a
plecat în padure si spre seara s-a întors cu lupul mort.

A sasea zi,
o oaie a mâncat o oaie.
Ciobanul si-a luat pusca, a plecat în padure si spre seara s-a întors cu
lupul mort.
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=32
Florian Pitis - Pasarea Colibri
:)

Sambata, Decembrie 9, 2006, 02:02 AM 

Songs to play_Directia 5
     media: 0.00 din 0 voturi

http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=albume&id=210Langa mine
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=721
Imi spui ca totul e bine, ca totu-i firesc
Incet m-apropii de tine
Nu stiu cum ai vrea sa-ti vorbesc.
Astept in camera goala un semn de la sine acum
Nu-i nimeni pe strada
Incerc sa-mi raspund..
Privesc in departare ascult un cantec trist
Ma-ntreb de ce oare, ma-ntreb de ce nu-i doar un vis
Nu pot sa m-ascund, nu pot sa mai fug
Nu pot sa ascult cuvinte ce ma fac sa uit.
As vrea sa dau timpu'-napoi
As vrea sa fim din nou amandoi
As vrea sa stiu, as da orice
Doar ca sa fii iar langa mine.
As vrea sa fug in noapte
As vrea sa uit de tot
As vrea s-aud doar soapte
De ce, nu pot ?
Alerg in intuneric, simt un gol in mine
Ar fi feeric dac-am putea sa fim amandoi
Sa fim impreuna, sa ma pierd din nou in sarutul tau
In gandul tau,
Sa uit de trecut, de tot ce-am avut
Sa ma ridic din nou sa incerc sa fiu un alt om.
As vrea sa dau timpu'-napoi...

Daca-ai sti
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=720

Obsesia
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=721
Nu e nevoie sa-mi vorbesti
Nu e nevoie sa ma uimesti
Daca-i putea sa imi arati ce simti
Nu e nevoie sa ma minti
Incerc cu gandul sa te-atrag
Si-apoi din nou sa dispari
n-as mai putea sa fiu banal
Dar stiu ca pentru tine-i prea tarziu
In noapte, in soapte
Din ochi te urmaresc
Tu stii ca te privesc
La geamul tau as vrea acum sa stai
Sa imi arati tot ce aiIn noapte, in soapte
Voi fi aproape, voi fi acolo voi fi mereu in urma ta

Voi fi aproape, voi fi acolo voi fi mereu in urma ta
Eu voi fi in orice zi obsesia.

Poate tu
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=720
Vreau sa cred ca, totusi, iti-este bine
Acum cand linistea incet coboara printre noi
Nu mai stiu nimic despre tine
Ma intreb '
Acelasi soare apare pentru amandoi?'
Hai, nu te-ndeparta, hai, fi numai a mea!
Hai, lasa timpul sa vorbeasca pentru noi!
Poate tu...Poate crezi ca eu te-am uitat.
Nu, nu-i adevarat.
Poate tu...Poate nu stii ca te vreau
Vreau sa cred ca acum te gandesti la mine
Fara sa-mi vorbesti, fara sa te-opresti
Vreau sa fii aici mereu.Iar in noptile cu stele pline sa imi spui
Ca pentru totdeauna ai vrea sa fiu doar eu.
Poate tu...

Sambata, Decembrie 9, 2006, 12:34 AM 

Songs to play_Compact
     media: 5.00 din 1 vot

COMPONENTA (1988)
PAUL CIUCI - vocal, chitara solo
CONSTANTIN CAMARASAN - chitara solo, vocal
TEO PETER - chitara bas, vocal
AUREL (RELU) VASILESCU - baterie, vocal
VLADIMIR (VLADI) CNEJEVICI - claviaturi, vocal
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=193
Singur pe drum
Daca in ochii tai, astazi atat de goi
As putea sa mai revad
Zilele ce-au trecut, noptile de demult
Anii ce usor s-au scurs
Niciodata nu te voi uita,
Cheama-ma oricand vei vrea
Serile de-altadat, banca pe care-am stat
Ne asteapta si acum
Parul sa ti-l ating, in brate sa te cuprind
Si sa uit, sa uit de mine
Cine oare te va insoti
In acest sfarsit de zi?

Singur te caut in noapte, unde esti?
Singur pe strada pustie ratacesc..

Ce fericiti am fost cand toate aveau un rost
Cat de singuri suntem azi
Poate peste un timp vom incerca zambind
Sa ne amintim din nou
Niciodata nu te voi uita
Cheama-ma oricand vei vrea...
........................................................
Ma voi intoarce
Cat as vrea sa stii ce s-a intamplat
Cate noptii am plans de cand ai plecat
Nu stiu cine a spus ultimul cuvant
Si ne-am despartit pentru o vorba-n vant
N-am crezut atunci ca din tot ce-a fost
V-om alege scrum fara nici un rost
Poate nici nu stii cat am asteptat
Sa ne amintim tot ce am uitat
Cant vom alerga pe pamant
Vom mintii mereu suspinand in gand
Dupa ani si ani ma voi intoarceDupa ani si ani sigur voi venii
Dupa ani si anin vom fi impreuna din nou
Primul nostru gand ne va regasii plangand
Cand vom alerga pe pamant
Vom mintii mereu suspinand in gand
Dupa ani si ani ......
.................................
Sa te gandesti la mine
La ceasul noptilor tarzii tu vei fi departe
Va mai trece inc-o zi poate si o noapte
De priveai in ochii mei
Misterul umbrei tale
Poate ca intelegeai singura mea cale
Lasa timpul ce-a trecut, nu uita de mine
Stiu ca ziua ce a fost, a fost si nu mai vine
E foarte simplu sa gresesti,
Ce pot face acum?
Departe-acolo unde esti,
Vreau atat sa-ti spun

Sa te gandesti din cand in cand la mine, nu te voi uita
Ma voi gandi si eu mereu la tine cuprins de vraja ta...
.................................................
Cantec pentru prieteni
In seara asta mare, cu totii vom cânta,
Va fi o sarbatoare, ce n-o putem uita.
E, e, e, e...
S-aprinda fiecare, scânteia ce va da,
Speranta pentru mâine, puterea de-a visa.
Ai nevoie de-un prieten, pe care cu adevarat,
Sa-l simti aproape de tine, atunci când viata greu te va-ncerca..

Sambata, Decembrie 9, 2006, 12:00 AM 

Songs to play_Voltaj
     media: 0.00 din 0 voturi

Best of..- album
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=201
Scrisoare - Voltaj
Azi a fost cald si soare, dar nu in inima mea
Si dimineata mi s-a parut ca aud vocea ta
Nu stiu cum sa fac sa nu-mi mai fie asa de dor
Si iti scriu aceste randuri sperand ca timpul va trece mai usor.
Numar zilele, numar noptile
Cat mai am s-astept sa te strang la piept
Zilele, noptile
Astept
Si nu mai vreau sa ma trezesc intre aceiasi pereti albi si goi
La fel ca sufletul meu cand nu suntem amadoi
Departe si singur ma intreb cand oare am sa ajung inapoi
Am nevoie de tine ca pamantul de ploi.
Numar zilele, numar noptile
Cat mai am s-astept sa te strang la piept
Zilele, Noptile
Astept.
.....................................................
Povestea oricui - album
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=albume&id=124
Eu cu mine / Eu cu mine(Activ & Optic RMX)
Intr-o zi ai venit ca o ploaie calda de vara,
Mi-ai zambit si-am simtit ca traiesc pentu prima oara,
Parca pluteam, te sarutam si simteam doar prin tine,
Acum zilele dor, secundele dor, nu traiesc fara tine,
Doar o inima am si tu ai luat-o cu tine
,De ce nu m-ai invatat cum sa respir fara tine ?
Norii te plang, te-aud in vant doar pe tine,
Soare nu e, nimic nu e, am ramas eu cu mine...
Mi-e greu fara tine,Mi-e atat de greu fara tine,
Pun piesa noastra pe 'repeat' Si o ascult la nesfarsit,
Mi-e dor de tine...
Intr-o clipa ai plecat, de ce nu m-ai luat si pe mine ?
Nu stiu drum pe care sa pot pasi fara tine,
Singur si gol eu joc un rol, ma prefac ca mi-e bine.
Ochii-i inchid doar ca sa-i deschid, nu traiesc fara tine,
Doar o inima am si tu ai luat-o cu tine,
De ce nu m-ai invatat cum sa respir fara tine ?
Nu e ocean sa stinga dorul din mine,
Soare nu e, nimic nu e fara tine...
Mi-e greu fara tine,
Mi-e atat de greu fara tine,
Pun piesa noastra pe 'repeat'
Si o ascult la nesfarsit,
Mi-e dor de tine...
Si as vrea sa te simt din nou, nu mai esti !
Si degeaba mai sper din nou, nu mai esti !
Si as vrea sa te-ating din nou, nu mai esti !
Si degeaba ma mint din nou, nu mai esti !
Si as vrea sa te aud din nou, nu mai esti !
Si degeaba te strig din nou.....


Joi, Decembrie 7, 2006, 11:43 PM 

O noapte furtunoasa
     media: 0.00 din 0 voturi

asta seara tot National, tot sala Amfiteatru, tot distributie excelenta..de data aceasta Caragiale..nemuritorul Caragiale:)..O noapte furtunoasa...o punere in scena inedita, personaje deja "legendare", joc de scena fermecator...am ras, am ras si iar am ras..cred ca mai ma duc o data la aceasta piesa
..............................................................................
O noapte furtunoasa
de I.L.Caragiale
Regia: Felix Alexa
Scenografia: Diana Ruxandra Ion
Cu:
Jupân Dumitrache MIRCEA RUSU
Nae Ipingescu ORODEL OLARU
Rică Venturiano DAN PURIC
Chiriac MIHAI CĂLIN
Spiridon RODICA IONESCU
Veta IRINA MOVILĂ
Ziţa ILEANA OLTEANU/MEDEEA MARINESCU
Scenografia: Diana Ruxandra Ion

" Nu intrăm bine la spectacolul cu „O noapte furtunoasă” de la Naţional, că reflectoarele, privirea şi degetul lui Jupân Dumitrache se îndreaptă către public. Făcându-l pe Titircă Inimă Rea să arate oarecum acuzator către noi, cei din sală („Iaca nişte papugii”, nişte „amărâţi de amploaiaţi”, nişte „scârţa scârţa pe hârtie”), aşa cum ne răsfrângem în „oglinda sui-generis din fundalul scenei – regizorul Felix Alexa argumentează indirect actualitatea operei caragialiene. Pledoaria sa aparent simplă şi cuceritoare stă în argumentarea permanenţei operei: în reliefarea caracterului etern al sentimentelor, aspiraţiilor, orgoliilor şi iluziilor omeneşti, între pasionalitate erotică şi interes sau miză politică. (...) Punând accent pe pasiunile amoroase ale personajelor, pe qui-pro-quo-ul iscat de Dincă vinagiul care bate pe poartă nr.6 întors, ce-l face pe Rică Venturiano să greşească adresa, pe gelozia exacerbată a lui Jupân Dumitrache, pe siguranţa jurnalistului şi amploaiatului de judecătorie că amorul lui e împărtăşit de Ziţa, regizorul îl situează pe Caragiale în universalitate. (NATALIA STANCU - Curierul naţional, 28 noiembrie 2003) "

Joi, Decembrie 7, 2006, 06:00 PM 

Banc
     media: 0.00 din 0 voturi

cu blonde:)..l-am primit adineauri pe mail:))..am zis ca ma voi abtine sa scriu bancuri cu blonde, pentru ca nu vad corelarea intre culoarea parului si inteligenta..personal, am intalnit destule brunete proaste si destule blonde destepte foc asa ca nu pot face o clasificare dupa nuanta parului..dar bancul acesta este haios..so

O blonda se plimba pe strada cu o coala alba in mana. Vine unu' si o-ntreaba:
-Ce faci aici?/
-Conduc un A4!
:P

Joi, Decembrie 7, 2006, 01:39 PM 

Versuri
     media: 0.00 din 0 voturi


...le-am citit azi, din intamplare, in blogul unei necunoscute...mi-au placut mult...tare mult

Calea pustie
Mai pâlpâie-n vatră
Tăciunele stins cu apă de ploaie,
Mocneşte-n cenuşă jarul aprins
Cândva vâlvătaie.
Plouă-ntruna şi iar mi-e dor
De viaţă ,de tine,
Dar cade cu zgomot un ultim zăvor
Şi noaptea revine.
Sub ploaia măruntă încet îmi lipesc
De visuri tâmpla fierbinte,
În noaptea târzie tot mai rostesc
Două cuvinte.
Iluzie deşartă în braţe te ţin
Te alint cu duioşie,
Tu mă ignori dar eu revin
Pe calea pustie.

Amintiri
Mai ţii minte ? ascultam
Greerii cântând in flori.
Mii de ziduri ridicam,
Mâine iar le dărâmam
Şi visam deatâtea ori.
Atunci am zidit o casă
Din nuiele şi pământ
Ai plecat şi nu-ţi mai pasă
Nici de mine nici de casă
Nici de-al nostru legământ.
Iară lumea cu poveşti
Am uitato ,a trecut
Azi mă-ntreb pe unde eşti
Ce-ai putut sa mai zideşti
Intr-o lume fără LUT?

O carte nescrisa
Privesc chipul gânditor
Îmi şterg ochii să nu doară
Lacrima ce curge-n gol
Şi nu ştiu a câta oara
Caut umbre-ntunecate
Chip de demoni ca să fug
Prin jăratecul ce arde
Înalţând spre cer un rug.
Scânteiază-n întuneric
Ochii verzi,săgeţi aprinse
Luminează-n mod feeric
Un pământ pe care ninse.
Ridic ochii către cer
Caut iarăşi alinare
Însă ce pot să mai sper
După atata nepăsare.

Miercuri, Decembrie 6, 2006, 08:37 PM 

Songs to play_Vh2
     media: 0.00 din 0 voturi

Vh2
Daca n-ai iubi
Imagineaza-ti cum ar fi daca ar fi
Ca-n tot Pamantul intr-o buna zi
Cineva sa interzica iubirea fara sa il poti opri
Te-ai rataci fara sa ai zi si noapte
Te-ai imbata cu mii si mii de soapte
Fara sa stii unde mergi si de ce mai alergi
Nu ai pricepe atunci ce se-ntampla cu tine
Si ti-ar lipsi adevarul pe care-l stii mai bine...
Daca n-ai iubi, n-ai intelege ce inseamna o raza de soare
Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare
Daca n-ai iubi, daca n-ai iubi
Daca n-ai iubi, n-ai putea trai.
Sa fii barbat n-ar insemna mai nimic
Sa fii femeie ar-ajuta un pic
Singuratatea-ar fi mai grea in doi
Fara de soare sau ploi
Nu ai pricepe atunci ce se-ntampla cu tine
Si ti-ar lipsi adevarul pe care il stii mai bine
Daca n-ai iubi, n-ai intelege ce inseamna o raza de soare
Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare
Daca n-ai iubi, daca n-ai iubi
Daca n-ai iubi, n-ai putea trai....
Mai stai
As vrea sa stii ca uneori cand esti departe
Astept un tren ce poate nu va mai veni
Si amintirile sunt sunt pagini intr-o carte
Pasii goi pe strazile pustii.
Unde am gresit, poate stii mai bine
Si stii ce poate nimeni nu va stii
Noptile tarzii de chipul tau sunt pline
Mai mult decat vreodata ti-ai dori.
Stai, nu pleca...
As vrea sa stii ca uneori mi-e dor de tine
Si departarea nu ma va putea opri
In urma ta raman povesti cu rau si bine
Si pasii goi pe strazile pustii...
Nu-mi mai pasa
De vrei sa stii cum pot trai fara de tine
De vrei sa stii ce rost mai are viata mea
Pot sa-ti raspund ca ma descurc destul de bine
Si am uitat tot ce ieri nu puteam uita.
Te-ai ratacit in lumea visurilor mele
Te-am cautat acolo unde nu erai
Ti-am povestit cate in luna si in stele
Te-am inteles cu mult mai mult decat doreai.:
Si poate ar fi fost mai bine sa te iert
Poate ar fi fost mai bine sa te cert
Dar nu-mi mai pasa
Nu-mi mai pasa de tine
Nu-mi mai pasa,nu
Nu-mi mai pasa de noi
Dar nu-mi mai pasa
Nu-mi mai pasa de tine
Nu-mi mai pasa,nu
Nu-mi mai pasa de noi
Nu mai traiesc o noapte plina de himere
Nu ma mai mint ca as conta in viata ta
M-am saturat de gustul lacrimilor mele
Si n-am gasit femeia ce ma cauta..
Si poate ar fi fost mai bine sa te cert
Poate ar fi fost mai bine sa te iert
Dar nu-mi mai pasa
Nu-mi mai pasa de tine
Nu-mi mai pasa,nu
Nu-mi mai pasa de noi....
Dar nu-mi maï pasa
Fiecare zi fara tine
N-am sa iti spun ca imi este greu
Sunt doar cuvinte ce se canta mereu
Acum sa stii ca patul imi pare mult mai mare, ooo
Nu trece zi fara sa zambesc
Tu chiar credeai ca am sa te opresc
Ai vrut sa fii alaturi de mine...
Ce sa-ti spun...Foarte bine !
Fiecare zi fara tine
Ma face sa ma simt din ce in ce mai bine
O umbra de parfum si mult, mult praf pe drum
E tot ce lasi in urma ta.
Nu am motive sa te regret
Amorul tau avea un pret prea concret
Sa stii ca o valoare mai mare are o floare, ooo
Si nu te mint, n-are nici un rost
Acuma stiu, am fost doar un prost
Credeam ca esti o raza de soare
Si m-am ars...foarte tareee
Fiecare zi fara tine
Ma face sa ma simt din ce in ce mai bine
O umbra de parfum si mult, mult praf pe drum
E tot ce lasi in urma ta...
Trece vremea
Toamna se asterne incet peste umerii mei
Ca o scrisoare care mult prea tarziu a ajuns
Si n-are nevoie de raspuns
Mai trece o clipa asteptand sa vii
Poate ca nu mai stii ca sunt aici fara tine
Ochii imi sunt pustii
Draga mea, e prea tarziu pentru mine
Draga mea, de ce nu vrei sa ma crezi cand iti spun
Trece vremea, trece vremea, trece vremea
Si n-o poti opri
Departe pe mare este sufletul meu
Un marinar nu prea de mult plecat pe furtuna
Mult prea greu incercat
Departe pe mare odata voi pleca si eu
E un destin neinceput ce tainic ma cheama
Si frunzele cad din copaci si e toamna...
Draga mea, e prea tarziu pentru mine
Draga mea, de ce nu vrei sa ma crezi cand iti spun
Trece vremea, trece vremea, trece vremea
Si n-o poti opri.....
Doar iubirea, doar iubirea, doar iubirea
Doar iubirea, doar iubirea e tot ce ne-a ramas.

Miercuri, Decembrie 6, 2006, 04:22 PM 

Poezie
     media: 0.00 din 0 voturi

POEZIE (Mihai Codreanu)

Batranii spun ca apa trece
Si spun ca pietrele raman,
Dar lucrul altfel se petrece
Pe vechiul nostru glob batran.
Ca piatra, orisicat de tare,
Se macina si trece stand,
Iar peste trista-i macinare
Doar apele raman curgand.

Miercuri, Decembrie 6, 2006, 04:15 PM 

Songs to play_Pasarea Colibri
     media: 0.00 din 0 voturi

Pasarea Colibri
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=albume&id=18


In cautarea cuibului pierdut_album
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=32

Ciripituri_album
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=31

Cantece de bivuac_album
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=30

Inca 2000 de ani_album
http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=33


Marti, Decembrie 5, 2006, 03:17 PM 

Parcul cel mai drag
     media: 0.00 din 0 voturi

Ce drag mi-e Cismigiul si-o spun mereu.. e parcul meu de suflet. Aseara iar i-am strabatut fugar aleile. Cat farmec poate-avea gradina aceasta veche...un petec de oras in care intri si respiri o alta lume
................................................................................................................................................
Grădina Cişmigiu este cea mai veche grădină publică din Bucureşti. Este aşezată în centrul oraşului, are o suprafaţă de circa 16 hectare şi este mărginită de două artere importante: bulevardul Regina Elisabeta şi bulevardul Schitu Măgureanu. În partea estică a grădinii este Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr. Grădina Cişmigiu este amenajată în genul parcurilor engleze şi are mai multe intrări: două prin bulevardul Regina Elisabeta, două prin bulevardul Schitu Măgureanu si una prin str. Ştirbei Vodă.Pe locul actualului parc pe vremea lui Alexandru Ipsilanti se gasea o mare balta, numita balta lui Dura negutatorul. Numele actual l-a capatat de la mai marele peste cismele (cismigiu) care isi avea casa in apropiere.
În 1779, domnitorul Ţării Româneşti, Alexandru Ipsilanti a poruncit construirea a două cişmele în Bucureşti. Prima cişmea s-a făcut pe locul unde este astăzi grădina dinspre strada Ştirbei Vodă. Balta apărută era un focar de infecţie în mijlocul oraşului. În 1830, generalul Pavel Kiseleff a dispus secarea bălţii şi transformarea terenului într-o grădină publică. Lucrul acesta se petrece abia în timpul domniei lui Gheorghe Bibescu, în 1847, cînd a fost chemat grădinarul peisagist, vienezul Wihelm Mayer şi însărcinat cu transformarea terenului insalubru într-o frumoasă grădină.După abdicarea lui Gh.Bibescu, noul domnitor, Barbu Ştirbei hotărăşte să se sape un heleşteu şi un canal de legătură cu Dâmboviţa. Cel mai important an pentru transformarea grădinii a fost 1852. Pentru prima dată s-a făcut împrejmuirea cu uluci, s-au montat o sută de "canapele" (laviţe) fără rezemătoare, din lemn de stejar şi lungi de un stânjen.
Lucrările de înfrumuseţare s-au încheiat în 1854, când s-a făcut şi inaugurarea oficială a grădinii Cişmigiu. În iarna anului 1883, lacul din grădină a îngheţat şi s-au organizat concursuri pe gheaţă. Primăria oraşului a cumpărat un teren din fosta grădină a familei Creţulescu, mărind astfel suprafaţa grădinii Cişmigiu cu 15.000 de metri pătraţi. Au fost aduse lebede şi pelicani. În partea dinspre Schitu Măgureanu s-a amenajat o rotondă, unde au fost expuse busturile marilor scriitori: Mihai Eminescu, Alexandru Odobescu, Titu Maiorescu, Ion Luca Caragiale, George Coşbuc, Ştefan Octavian Iosif, Ion Creangă, Alexandru Vlahuţă, Duiliu Zamfirescu, Bogdan Petriceicu Haşdeu, Nicolae Bălcescu şi Vasile Alecsandri.Pe o altă alee se găseşte monumentul de marmură pentru cinstirea soldaţilor francezi din primul război mondial. Alte monumente ale grădinii: Maica Smara, George Panu, Izvorul Sissi Stefanidi
Gradina impresioneaza si astazi prin aranjamentele florale, tot aici gasindu-se si unele exemplare de arbori declarati ocrotiti. Cismigiul nu este niciodata pustiu. Este cautat si dorit in orice anotimp pentru vegetatia sa bogata, plimbarile pe lac, atmosfera de basm si peisajul sau feeric.

Marti, Decembrie 5, 2006, 11:01 AM 

Taxi
     media: 0.00 din 0 voturi

Azi dimineata in taxi am aflat despre viata lui nea Jean, casatorit cu Mioara pe care a lasat-o in Germania sa-si faca de cap cu Gica. Cine-i nea Jean?... soferul taxiului…om simplu, 55-60 ani, genul smecheros

8: 30 dim si somnoroasa cum eram nu aveam dispozitie de conversatii, dar omul era in verva…abia astepta sa vorbeasca cu cineva. M-am urcat in taxi, grabita si nerabdatoare sa scap din cosmarul de blocaj rutier si sa ajung la office.Gratie lui nea Jean care a avut bunavointa sa opreasca taxiul, am reusit sa ajung inainte de ora 9. In cele 20 min cat am stat in masina, i-am ascultat omului pasul...vorbea intruna iar eu taceam si zambeam...din cand in cand il mai aprobam cu cate un: da, desigur, imhm, aveti dreptate, asa este s.a.m.d.

Nea Jean s-a insurat la 36 ani cu Mioara care avea doar 19. Mioara...fata saraca dar frumoasa… i-a picat cu tronc lui Jean. El a iubit-o asa cum era, a adus-o la oras si a luat-o de nevasta. La inceput Mioara era femeie de casa…il iubea-crede el… avea grija de familie, facea mancare si nu umbla de colo colo. Intre timp, zice nea Jean, a devenit oraseanca…i-au aparut fumurile-n cap. Da’ ce nu i-a facut Jean ?!…i-a luat casa numai el stie cum, i-a luat boarfe, a dus-o la munte si pe unde a mai vrut ea, i-a luat pana si cuptor cu microunde sa fie la moda si sa inchida gura vecinelor. Mioara a facut si ea 2 copii…doi baieti care au ramas cu ea in Germania. De ce nea Jean e sofer de taxi ?......
« - De prost, de prost Doamna ca aveam de toate…ce bine castigam in Germania...lucram in constructii si aveam contract de munca...dar idiotul de mine !!!... eu am chemat-o pe curva sa vina in Germania si mi–a mancat zilele...da, prostul de mine...ca i-am facut toate mofturile si ea cum a venit s-a incaierat cu Gica, fratemiu…va dati seama? …am plecat inapoi in tzara si i-am lasat pe amandoi sa faca ce vor…acum amandoi mor de foame ca pacaliciul de Gica e tare-n scula si moale-n creier...nici servici nu are…traiesc amandoi de azi pe maine…nu mai e prostul de Jean sa le faca pe toate…………………si-acum uite ce fac, sunt taximetrist, mama ei de viatza…dar am zis ca nu ma intorc in Germania si nu ma intorc...stau aici si traiesc ..ia priviti si dumneavoastra ce oameni…uite ce trafic, uite ce nebunie...ce tzara…dar aici raman pana mor »

Ajung la office, nea Jean schimba muzica, din pop trece la manele, imi da bonul fiscal, imi spune sarut-mana si pleaca mai departe sa-si continue viatza:)

Luni, Decembrie 4, 2006, 10:30 PM 

Songs to play_Rod Stewart_Have I told you..
     media: 0.00 din 0 voturi

Rod Stewart - Have I Told You Lately That I Love You
http://www.youtube.com/watch?v=0UkIM1WqCi0

What A Wonderful World

http://www.song2play.com/r/rod_stewart-1963/stardustthe_great_american_songbook_iii-7862/what_a_wonderful_world-102722.html

Tonight's the night

http://www.youtube.com/watch?v=khjCeIEMxaI&mode=related&search=

Forever Young

http://www.youtube.com/watch?v=FjOggKBHpfc&mode=related&search=

As time goes by_Rod Steward and Queen Latifah

http://www.youtube.com/watch?v=zIJ8jaECTyA

Rhythm Of My Heart

http://www.song2play.com/r/rod_stewart-1963/the_very_best_of_rod_stewart-7874/rhythm_of_my_heart-102914.html

For Sentimental Reasons

http://www.song2play.com/r/rod_stewart-1963/stardustthe_great_american_songbook_iii-7862/for_sentimental_reasons-102720.html

Luni, Decembrie 4, 2006, 04:05 PM 

Songs to play_Sting
     media: 0.00 din 0 voturi

Sting - Fields of Gold
http://www.youtube.com/watch?v=MOEvWVZq-FA
Sting - If I Ever Lose My Faith In You
http://www.youtube.com/watch?v=mRfptVNZDEs
Sting - When We Dance
http://www.youtube.com/watch?v=eQgvru5flsM&mode=related&search=
Mad About You 3
http://www.youtube.com/watch?v=uAa3rU41dAw&search=Sting
Desert Rose - Sting
http://www.youtube.com/watch?v=XYWzrS0P5CE&search=Sting
Sting - shape of my heart
http://www.youtube.com/watch?v=locIxsfpgp4&search=Sting
Sting - Englishman In New York
http://www.youtube.com/watch?v=p790vmF1Ix8

Luni, Decembrie 4, 2006, 03:11 PM 

Songs to play_Beatles
     media: 0.00 din 0 voturi

Imagine
http://www.youtube.com/watch?v=jEOkxRLzBf0
http://www.youtube.com/watch?v=eRTj4bCJlyc&mode=related&search=

Yesterday
http://www.youtube.com/watch?v=vIMTw-W0Dx0&search=yesterday%20the%20beatles%20roy%20mustang
http://www.youtube.com/watch?v=ONXp-vpE9eU&mode=related&search=yesterday%20the%20beatles%20roy%20mustang

Hey Jude
http://www.youtube.com/watch?v=fsZVO--Niog

Luni, Decembrie 4, 2006, 10:37 AM 

Evenimente_concerte pe alese
     media: 0.00 din 0 voturi

In luna decembrie, capitala se va transforma intr-o mare scena pe care vor concerta nume importante din muzica romaneasca, dar si din cea straina. Ultima luna a anului este foarte bogata in evenimente muzicale, dar vom face o trecere in revista doar a celor mai importante dintre acestea. Seria concertelor a debutat deja ieri cu aparitia lui Nicu Alifantis pe scena Teatrului Evreiesc de Stat. Azi, de la ora 19.00, Alexandru Andries va incalzi, cum ne-a obisnuit in fiecare iarna, inimile celor prezenti in Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei. Concertul va fi si un prilej pentru artist de a-si prezenta noul album, „Nimic nu iese asa cum vrei“. Holograf isi lanseaza albumul „Taina“ la Sala Polivalenta, pe 5 decembrie, de la 13.00. Pe data de 6 decembrie, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00, va concerta trupa britanica ABBA Magic. ABBA este, incontestabil, una dintre cele mai iubite formatii din lume. Chiar si dupa ce a incetat sa mai existe, hituri precum „Dancing Queen“, „Waterloo“, „One of Us“ sunt inca fredonate si, zilnic, se vand peste 3.000 de albume ABBA in toata lumea. Din dragoste si respect pentru acest grup legendar s-a nascut ABBA Magic,. o trupa-tribut care readuce pe scena miracolul ABBA. Spectacolul va include piese celebre ale trupei suedeze, in interpretarea a doua fete si doi baieti care seamana foarte mult cu originalul. Joi, 7 decembrie, incepand de la ora 19.00, Fanfara Ciocarlia va fi prezenta pe scena Salii Palatului. Reinterpretarea cunoscutei piese „Born to be Wild“, semnata Fanfara Ciocarlia, poate fi auzita si pe coloana sonora a celebrului, de acum, „Borat!“ care mai ruleaza inca in cinematografele noastre. Artistii Esma Redzepova si Jony Iliev vor concerta alaturi de ei.Tot joi, dar de la ora 20.00, baietii de la No Mercy ii vor avea alaturi, la Sala Polivalenta, pe cei de la Animal X, iar momentul inedit al spectacolului va fi interpretarea reciproca a unei piese din repertoriile celor doua formatii.Mai pe seara, la ora zece, moldovenii de la Zdob si Zdub vor incinge atmosfera in Fire Club. Membrii formatiei Therion, care vor concerta la Sala Palatului, pe 9 decembrie, de la 19.00, sunt considerati fondatorii stilului opera gotic simfonic, alaturi de prestigioase voci clasice ale marilor scene de opera din lume. Evenimentul din aceasta data are loc dupa succesul de public si critica stabilit de Therion la Bucuresti anul trecut, in urma caruia suedezii isi onoreaza promisiunea de a reveni in tara noastra. De data aceasta, alaturi de membrii trupei, pe scena se vor afla 170 de muzicieni din Suedia, Germania, Austria si Romania condusi de un dirijor neamt. Celelalte Cuvinte vor avea un concert aniversar 25 de ani la Teatrul National Bucuresti, pe data de 11 decembrie. Oradenii care fac parte din unul dintre cele mai valoroase grupuri rock de la noi implinesc o varsta frumoasa, serbata - cum se cuvine - printr-un concert pe care fanii nu il vor uita usor.Stefan Banica jr va canta in patru concerte de Craciun, pe datele de 15, 16, 17 si 21 decembrie. Desi la inceput au fost programate doar trei spectacole, organizatorii au anuntat ca planurile s-au schimbat din cauza cererii mari de bilete. Tichetele pentru primele trei show-uri s-au epuizat în doar câteva zile.Viena Spirit ne va induce mai devreme cu cateva zile (pe 19 decembrie, ora 19.00) starea specifica sarbatorilor de iarna. Repertoriul muzicienilor de la Johann Strauss Ensemble, aflati pentru a doua oara in Romania, cuprinde lucrari ale familiei de compozitori Strauss, dar si creatii ale lui Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert sau Dvorak. Cei interesati de eveniment sunt asteptati la Sala Palatului.
Dulce Pontes va fi si ea prezenta la Sala Palatului miercuri, 20 decembrie, la 19.00. Solista portugheza, sufletul muzicii fado, s-a nascut in anul 1969, iar in 1991 a castigat Festivalul National de Cantec al Portugaliei si tot atunci a reprezentat tara sa la Eurovision. Chiar daca nu a castigat, concursul a reprezentat rampa ei delansare in Europa. Dulce Pontes are admiratori in toata lumea, unul dintre ei, foarte cunoscut la noi, Paulo Coelho, spune despre muzica ei ca “...te face sa simti nevoia sa o impartasesti cu cei pe care ii iubesti, dar si cu restul de univers tacut si intens ce ne inconjoara”.
Cu doar trei zile inainte de Craciun, Sala Palatului va gazdui, de la ora 19.00, concertul lui Tudor Gheorghe, insotit de 55 de muzicieni.

Duminica, Decembrie 3, 2006, 10:34 PM 

Songs to play_Tina Arena
     media: 0.00 din 0 voturi

Tina Arena - Burn
http://www.youtube.com/watch?v=U1EqsaYEws0

Tina Arena & Mark Antony - I Want To Spend My Lifetime Loving You
http://www.youtube.com/watch?v=LaOHW3Q9qjs&mode=related&searc

Tina Arena - If I Didn't Love You
http://www.youtube.com/watch?v=LWa3Gpiu0hY&mode=related&search=

Tina Arena - I Want To Know What Love Is
http://www.youtube.com/watch?v=flLZExbqcU8&mode=related&search=

Tina Arena - Soul mate
http://www.youtube.com/watch?v=M8zQg22aXiY&mode=related&search=

Tina Arena - Dare you to be happy
http://www.youtube.com/watch?v=RuwHuJESAak&mode=related&search=

The Roc Project Feat Tina Arena-Never (Past Tense) (Filterhe
http://www.youtube.com/watch?v=2QzLbVzCslg

Tina Arena - Show me heaven
http://www.youtube.com/watch?v=rlrl2zXW_IQ&mode=related&search=

Tina Arena - Live for the one I love
http://www.youtube.com/watch?v=DNT7yCfbqt4&mode=related&search=

Luca Barbarossa & Tina Arena - Segnali Di Fumo
http://www.youtube.com/watch?v=O2pxMlBjIT4&mode=related&search=


Duminica, Decembrie 3, 2006, 12:13 AM 

Songs to play_Sheryl Crow & Sting - Always On Your Side
     media: 0.00 din 0 voturi

Sheryl Crow & Sting - Always On Your Side
http://www.youtube.com/watch?v=6Q3NSjx4Xtc

Duminica, Decembrie 3, 2006, 12:01 AM 

Songs to play_Sheryl Crow
     media: 0.00 din 0 voturi

Sheryl Crow - Strong Enough
http://www.youtube.com/watch?v=reOlh_YW0dk

Sheryl Crow - Tuesday Night Music Club - Leaving Las Vegas
http://www.song2play.com/s/sheryl_crow-4146/tuesday_night_music_club-19309/leaving_las_vegas-255654.html

Sheryl Crow with Dale Jr
http://www.youtube.com/watch?v=n07Nxapd860

Sheryl Crow - There Goes The Neighborhood
http://www.youtube.com/watch?v=iJ2FBIpU3Qw

Sheryl Crow - Hard To Make A Stand
http://www.youtube.com/watch?v=RhHIVkYOl20

Sheryl Crow & Sting - Always On Your Side
http://www.youtube.com/watch?v=6Q3NSjx4Xtc

Eric Clapton and Sheryl Crow - My Favorite Mistake
http://www.youtube.com/watch?v=bpYL1ZTSnSA

Sheryl Crow & Eric Clapton - Run Baby Run
http://www.youtube.com/watch?v=YdbZXOtaRiA&mode=related&search=

Sheryl Crow - The First Cut Is The Deepest
http://www.youtube.com/watch?v=vbQ73F_5p7I

Sheryl Crow - Everyday is a winding road
http://www.youtube.com/watch?v=hS3AHzQyEEE&mode=related&search=

Sheryl Crow - Live It Up
http://www.youtube.com/watch?v=CqIlW8ocW2k

Sheryl Crow & Eric Clapton - Merry Christmas Baby
http://www.youtube.com/watch?v=6B3eDhxdK-k&mode=related&search=

Sambata, Decembrie 2, 2006, 10:14 PM 

Musica francesa
     media: 5.00 din 1 vot

http://www.malhanga.com/musicafrancesa/

Vineri, Decembrie 1, 2006, 11:51 PM 

Honesty
     media: 0.00 din 0 voturi

It isn't hard to find
You can have the love you need to live
But if you look for truthfulness
You might just as well be blind
It always seems to be so hard to give

Honesty is such a lonely word
Everyone is so untrue
Honesty is hardly ever heard
And mostly what I need from you

I can always find someone
To say they sympathize
If I wear my heart out on my sleeve
But I don't want some pretty face
To tell me pretty lies
All I want is someone to believe
I can find a lover
I can find a friend
I can have security
Until the bitter end
Anyone can comfort me
With promises again
I know, I know
When I'm deep inside of me
Don't be too concerned
I won't ask for nothin' while I'm gone
But when I want sincerity
Tell me where else can I turn
Because you're the one that I depend upon

Vineri, Decembrie 1, 2006, 07:21 PM 

Toamna
     media: 1.00 din 1 vot


Vineri, Decembrie 1, 2006, 11:20 AM 

Buddha bar
     media: 5.00 din 1 vot

Buddha Bar..
http://www.youtube.com/watch?v=9VfipF6iHW4&mode=related&search=

Zeina'S Dance (Club Mix)
http://www.youtube.com/watch?v=NMKZrcQs_Sw

Straight to the heart
http://www.youtube.com/watch?v=F8_MviNqE8c

Buddha Bar Chillout Flying
http://www.youtube.com/watch?v=9lzGoYBhnjI

Life in India
http://www.youtube.com/watch?v=aXh21Do0lp4&mode=related&search=

India trip
http://www.youtube.com/watch?v=ZsP3stpltIE

2 the sky
http://www.youtube.com/watch?v=xVbOfrALevo

Mukkala - Prabhu Deva From Kadhalan
http://www.youtube.com/watch?v=qTUl9evBsvg

Buddha Bar Nature Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=RIOs58Em5sk&mode=related&search= nature

Pyramyd
http://www.youtube.com/watch?v=eia4r55y9dk

Instantanes - Jorge Luis Borges
http://www.youtube.com/watch?v=nbs95tcQEAg


"Viata nu e posibila decat datorita deficientei memoriei si imaginatiei noastre.".. Cioran

Cautare

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele poze

Blog Status

Vizitatori:532.485
Insemnari:673
Comentarii:88
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare